- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.481
ha bende problem yok o vakit ,zira haftasonu adam gibi yemek yiyemedimIlk iletide yazmiyor, genelde gordugumuz kadariyla haftasonu cozutuluyor o yuzden boyle bi kontrol saglayalim dedik :)
avokado ful yağ ama faydalı yağ ama yinede yağ yaniTam olgunlaşmışının tadı çok iyi oluyor. Ben elma dilimlerinin üzerine 1 çay k. koyup yiyordum. Çok hoşuma gidiyordu.Ama diyete uygun olmadığını düşündüğüm için ne zamndır almadım.
bu arada eşime zerdeçal tarçın zencefil aldırdım yoğurt kürünü yapan oldu mu haftada iki kez.
zayıflama kürlerinde bilenem var baksana ben bir ara yaptıydım ama hergün olmuyormuş meğersem..zerdeçal zencefil tarçın yoğurt kürü de netten çok yazı varNeymiş kiz o yapak hemen
leslie ye başlayacaz daha dimi yavGünaydın sevgili takimim :)) bugün 84.1dim tartida. Dunden beri 100 gr daha gitmis. Leslie ablamla spor yapamadigim için az gittigini düşünüyorum :)
zayıflama kürlerinde bilenem var baksana ben bir ara yaptıydım ama hergün olmuyormuş meğersem..zerdeçal zencefil tarçın yoğurt kürü de netten çok yazı var
leslie ye başlayacaz daha dimi yav
bende yapiciğim baane ama önce taşınmam lazım zaten nasipse 3 hafta içinde taşınmış olurum..Ben sevdim Leslie baciyla spor yapmayi cok eğlenceli oluyor :))
bende yapiciğim baane ama önce taşınmam lazım zaten nasipse 3 hafta içinde taşınmış olurum..
Ohoooo! Çikolatalar baklavalar? Ne biçim diyet buu??muska77 @kollontai morordek B blanche_ea
İyi geceler hepinize pek güzel bi gün geçiremedim diyet konusunda cezamada razıyım
Sabah
Domates salatalık maydanoz
Beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz cay
Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye
Bol yoğurt ( aslında herşeyi bol yiyorum
Ara öğün.
Çerez fındık antepfıstığı leblebi
Gelelim akşama eşime uydum kanıma girdi sonra yemeseydin dedi
Lahmacun
Salata
Ayran ve bi dilim baklava
Bide bi parça tablet çikolata yedim
Spor olarakta 20 dk spor aleti bisiklet evde.
Hafta sonları böyle oluyor hafta içi tam gaz devam edicem
Simit yemeye korktun di mi? :)Bıraktım tatlım liste yapmak sıkıcıymış birde herkes bırakınca bide kollontai dönünce yalan oldu kuşan amca :)
Kızlar hiç kimseyi etiketlemeyeceğim ama lütfen hepiniz okuyun!
@kollontai bu takımın şirinidir.
Ama hepsi bir arada
Aksi şirin
Sporcu şirin
Cezacı şirin
Demişsinizki biz simit makarna pilav hiçmi yemeyeceğiz.
Tabiki yiyeceksiniz.
Bende yedim poğaça yedim @kollontai zıpla dedi zıpladım
pilav tatlı yedim @kollontai yürü dedi yürüdüm.
Burada anlatmaya çalıştığımız şey şu. Yediğini yak!!!!'
Hiç kimseyi ceza listesine gir diye zorlamıyoruz bu sizin seçiminiz.
Dersenizki ben ceza istemiyorum e o zaman ceza almazsınız.
Ama günde 200-300 zıplama yada ekstradan 30-45 dk yürüyüş zor geliyorsa zayıflamanız zor arkadaşlar.
Benim menülerim burada eleştirilmeseydi
Kollontai cezalar vermeseydi ben o 54 kiloyu biraz zor verirdim.
Biliyorum diyetteki insana en ters gelen cümle "yeme!" dir.
Ama bu iyiliğiniz için dost acı söylermiş.
Artık karar sizin ya gram gram verecem diye uğraşırsınız yada beni motive et dediğiniz takım arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarsınız. Burada hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz
Amacımız aynı çektiğimiz sıkıntılar aynı.
Hepimizin canı kaçamak yapmak yemeklere gömülmek istiyor.
Ama kaptan yardımcılarım @kollontaimorordek ve B blanche_ea hem kendi nefisleriyle hemde takımdakilerin nefisleriyle savaşıyorlar. Bence teşekkür borçluyuz onlara..
kollontai morordek blanche
4 ay mııı?!Benim rekorun 4 aysinir sters bombası oluyor insan inşallah hemen olursun canım
Defnecim insallah ciddi bir durum degildir, dualarımız sizinleTel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
sıpamın bu aralar kudurasıda geldi hobaaaa eller havaya modundayım zaten bol eksi olsun inşaallahTasinmak da bir spor bence. Senin sporun daha zor bos ver Leslieyi :))
geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir .Tel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
B blanche_ea canım sen bu cezaların yapılıp yapılmadıgını kontrol eder misin lütfen? Yarın akşam menülerinde görmemiz lazım en geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?