Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlarrrr
Sabah
Peynir parçacıklı maydonozlu omlet
Domates salatalık
Zeytin
Çiğ fındık
Öğle
Erik
Elma
Akşam
Karabuğdaylı bol yeşillikli kısır görüntüsünde
45 dk yarı koşu yarı hızlı tempolu yürüyüş
4 litre su
Ekstra türk kahvesi arkadaşlarla toplandık hiç cızzzz yemedim türk kahvesi şekersiz yine şekersiz çay içtim

hahahahahaa (sesli kahkaha attım) gelde korkma evi basar kollontai üşenmez:) zaten bana ceza vermeyi seviyor elinden alamazsınız beni

sabahları bundan sonra kalkar kalkmaz kahve içiyim bari türk kahvesi fincanında içsemde olur dimi az mı olur biraz koyu yaparım kahvem çok güzel isviçrede halam var o getiriyor gelirken ama şekersiz ve sütsüz olunca çok içemiyorum yeter herhalde o kadar: B blanche_ea

Yarım fincan iç tatlım benim eşim çok içer sabah kalkar kalkmaz içer ondanmıdır nedir adam tıkanır kalıro yerken nefret edersin yemekden zar zor yer iştah falan sıfır yaniiii akşamda kahve içer akşam yemeğini hafif yer kahve kesiyormuş iştahı öyle diyorben hayatta içemem kız nescafeyi sütsüz şekersiz içerimde sütsüz imkanı yok içmem

Öyle pişmanım ki
Moralimi bozmuyorum ama bu sabah daha kontrollü olacağıma söz verdim kendi kendime miktar ı önemse medim ilk günler diye . Şu an çorba yedim ve kaşıkla ölçerek aldım 6 kaşık

öyle yapıcam bundan sonra:) sağol

Çok özür dilerim canım ya unutmuşum yazmayı
Sahur:
1.5 dilim ince çavdar ekmeği
2 haş yumurta
İftar:
1 dilim ince çavdar ekmaği
4 kaşık menemen
Su: 2 litre
Spor: Misafirim vardı yapamadım.

Suyumu içmiştim 3 lt ye yakın yazmayı unutmuşum bugün spora vercem kendimi zıplamayı ilk kez deneyeceğim çocuklar uyuyunca. Bide kızlar ben yürüyüşe çıkamıyorum çocukları bırakıp ama evde eliptik bisiklet var onda yapıyorum sporumu . Keşke çıkabilsem sizler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…