Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyyy ağzın bal yisin ama kilo yapmasın
Yok yiyim ben o balı pek severim:)))))
sabahları yiyince sıkıntı olmuyor

oyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazeller
sarmala beni ,kırbaçla beni ,cezala beni @kollontai
lightır
Gurupca çılgınız vesselam

yürü ortim kim tutar seni
Hehe inşallah 3 ay sonra 64 lerdeyim

allahım 50 bedenken gördüğüm şu cümleleri bir gün bende yazabilecek miyim acaba meseka ebrucuuuyum 40 beden bir elbise gördüm ama hafif bol geldi terziye mi götürsem acep ne kadaaaaaan ütopik geldi şu an
Kız az kaldı emin ol.Sen başladın ya o kilolar takır takır gidicek. Ben 44 eteklere zor oluyordum. Şimdi 38 çok rahat oluyor. Tabiki seninde böyle olacak.
Sende ayy 40 bedenler çok bol geliyor falan diyeceksin.Çok uzak değil sadece 3-4 ay sonra yavaş yavaş ölçüler değişecek.

Sana Burdan teşekkürü bi borç bilirim o Zaman . Kendinden cok bizimle uğraşıyorsun teşekkürler Can'ım.

pazartesi bildirimleri baslasin o halde kizlar, daha bildirim goremedim pek
Tatlım ben mantıya rağmen vermişim pek mutluyum.. Pazartesi bildirimlerini kim takip ediyor cozemedim muska77 ve morordek etikitliyorum ...

Kızlar
cuma : 80,8
Bugün :80
Fark : -800 gram

inşallah ben salarsam siz beni salmayın kırbaçlayın benibu kırbaca taktım bugün var bende bir pislik

Kesinlikle acımayın bana ilk cezam hayırlı olsun

kızlar regl olamamamın 28. gunu fenalıklar icindeyim, sistikce sisiyorum bugun ilacın son gunu onumuzdeki on gun icinde olacakmısım regl, hayatımda ilk defa bu kadar gecikti ya ne kotu biseymis
Çok geçmiş olsun benim reglimde 1 gün sürüp bitiyor aynı şişkinliği bende yaşıyorum.Çok can sıkıcı

Tatlım ben mantıya rağmen vermişim pek mutluyum.. Pazartesi bildirimlerini kim takip ediyor cozemedim muska77 ve morordek etikitliyorum ...

Kızlar
cuma : 80,8
Bugün :80
Fark : -800 gram
Pazartesi kilolarını kaydedip takip etmiyoruz sanırım, genel bi kontrol amaçlı soruluyor :) Muska tutuyorsa onu bilmiyorum tabi.
Sen zaten tüm hafta cok iyi beslenmistin canım, mantı dedigin 3-4 kaşık mı neydi, haftada 1 ögünden o kadar etkilemez Bi de akşamı da dengelemistin yani günlük toplam aldıgın kalori gene de cok degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…