- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.561
Yok yiyim ben o balı pek severim:)))))oyyy ağzın bal yisin ama kilo yapmasın
Gurupca çılgınız vesselamoyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazeller
sarmala beni ,kırbaçla beni ,cezala beni @kollontai
lightır
Hehe inşallah 3 ay sonra 64 lerdeyimyürü ortim kim tutar seni
Kız az kaldı emin ol.Sen başladın ya o kilolar takır takır gidicek. Ben 44 eteklere zor oluyordum. Şimdi 38 çok rahat oluyor. Tabiki seninde böyle olacak.allahım 50 bedenken gördüğüm şu cümleleri bir gün bende yazabilecek miyim acaba meseka ebrucuuuyum 40 beden bir elbise gördüm ama hafif bol geldi terziye mi götürsem acepne kadaaaaaan ütopik geldi şu an
iki ay sonra Allah nasip ederse bende sen gibi 80.8 ,im diyecem mi ,diyecem mi ha diyecem mi,Yok yiyim ben o balı pek severim:)))))
sabahları yiyince sıkıntı olmuyor
Gurupca çılgınız vesselam
Hehe inşallah 3 ay sonra 64 lerdeyim
Kız senin kızkanman da çok şeker oluyor. Sen az daha sabret kuzum. Ben 36 olmadan sen 38 olucaksın.allahım kız delirticekmisiniz siz beni anam 36 34 havalarda uçuşuyor yok yok siz victoria secret melekleri olun bari
Evet canim ic ve biraz bekle zaten istahini kesiyor kahve, acikana kadar yeme bence.
Arada duzen degistirmek metabolizma acisindan iyi oluyor, kahvalti yapmamak gibi.
Super, simdilik 6 kasikla basla; kilo vermen yavaslayinca 4'e cekersin.
Canim ben gecen sene 56.9'a kadar dusmustum gruba 61 ile baslamistim. Hayatimda maksimum 64 gordum 52-54 olmak istiyorum. Hicbir zaman asiri kilolu olmadim ama son 3 senedir hep bu civarlardayim, dusemiyorum. Ise basladigim ilk 1.5sene 13 kilo aldim 51'den 64'e. O zamandan beri ugras dur :)
Ya ben 36 bedenim zaten ama 34-36 olmak istiyorum
Supersin Ebrucum :) Eriyeceksin valla, cok iyi gaza geldin :)
inşallah ben salarsam siz beni salmayın kırbaçlayın beniKız az kaldı emin ol.Sen başladın ya o kilolar takır takır gidicek. Ben 44 eteklere zor oluyordum. Şimdi 38 çok rahat oluyor. Tabiki seninde böyle olacak.
Sende ayy 40 bedenler çok bol geliyor falan diyeceksin.Çok uzak değil sadece 3-4 ay sonra yavaş yavaş ölçüler değişecek.
Ayyy ne güzel burası soğukaaaaaa burası o kadar sıcakki biraz önce güneş enerjisi açtım anlamadım su kaynamış elimin üstüm yandı
Tabi oda kötü :)Bursa Nilüferden kucak dolusu sevgiler nefret ediyorum sıcaklardan çok terlek bir insanım ben yahuu
Kesinlikle acımayın bana ilk cezam hayırlı olsunSenin 14 Nisan cezan 300'mus zaten, yani onu atlamıstın :)
15 Nisan 200 (bisküvili menün)
17 Nisan 100 (corba+kısırdan dolayı)
16 Nisan menüsü yok, eğer yazmayacaksan ordan da 300
Evet aynen öyle. Bizde ceza bitmiyor :)
B blanche_ea Ebru'nun da 100 cezası oldu canım.
Suyun tammış ama baklava+cikolatadan dolayı indirmiyorum cezanı. Yeni de geldin zaten, düzenimize alış :)
Evet sessiz sedasız yazdım cezaları :)
Bence şu an zorlama da biraz gecsin ortalıgı tozu dumana katarsın zaten
Çok geçmiş olsun defnecim Allah yardımcı olsun acil şifalar diliyorumTel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
Yok yok biz sürekli ensendeyizz.inşallah ben salarsam siz beni salmayın kırbaçlayın benibu kırbaca taktım bugün var bende bir pislik
Diycen tabiiiii ...hatta belkim dahada inicen ben 3 hafta kilo veremedim adet olamadım..iki ay sonra Allah nasip ederse bende sen gibi 80.8 ,im diyecem mi ,diyecem mi ha diyecem mi,çılgınca seven smiley yok ki
Herhalde ondan canım dengelenmiş oldu çok mutluyum artik 70 peri görmek istiyorumSüper süper süpeerr
Akşam sadece yoğurt yemiştin ya o yüzden eksidesin sanırım.
Cumaya kadar görürsün kesin.Herhalde ondan canım dengelenmiş oldu çok mutluyum artik 70 peri görmek istiyorum
İnşallah ebrucum seninde ağzın bal yesinCumaya kadar görürsün kesin.
Çok geçmiş olsun benim reglimde 1 gün sürüp bitiyor aynı şişkinliği bende yaşıyorum.Çok can sıkıcıkızlar regl olamamamın 28. gunu fenalıklar icindeyim, sistikce sisiyorum bugun ilacın son gunu onumuzdeki on gun icinde olacakmısım regl, hayatımda ilk defa bu kadar gecikti ya ne kotu biseymis
Pazartesi kilolarını kaydedip takip etmiyoruz sanırım, genel bi kontrol amaçlı soruluyor :) Muska tutuyorsa onu bilmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?