- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.601
Adımsayar ben de istiyorum aslında ya, fiyatı da uygunmusya çaktırma maksat ip ve adımsayardı dambıl bonus oldu ,alışverişe bir başlarsam sonu gelmez genelde
bekunis almasın hayıııııır,üniversitede iki kere kullandım ömrü billah kabızlık problemi yaşadım bence lavman yapsın.canim bol su ic, yuruyus yap ve allah askina bekunis al bak; biraz rahatlarsin.
kac gundur tuvalete cikmiyorsun ayiptir soylemesi, cok sagliksiz ya
iki dene aldım birini verimmiAdımsayar ben de istiyorum aslında ya, fiyatı da uygunmus
Telefonda uygulama var ama malum her yere telefonla gidilmiyor
senin gözler bozuk o zamanşaka şaka kalibrasyon farkları olur her zaman
Ay içinde illa böyle bir dönem yaşıyoruz canım geçer. Maydonoz suyu iç ödem varsa atsin ..ay ne güzel ben felaket şişim bildiğin gibi değil
akmış gözlerin akmııışYaglarimdan vereyim derken gozlerimden mi verdim yoksa :))))
ay yapamadım iki gozumunn cicegini :) bu arada bekunis demisler ama ben de bi kere aldım kronik kabızlık yoksa alma bence, berbat bisey onun yerine z.yagı ic bi kasık ya da maydonoz suyu daha iyi :)ay jillian sana oyuncak gelir be azıcık daha dayan bir iyileş ortalığın tozunu atarsın:)
yaz yaz nota almayalım, zorlayamıyorum zaten, mecbur bekliycem :)Senin 14 Nisan cezan 300'mus zaten, yani onu atlamıstın :)
15 Nisan 200 (bisküvili menün)
17 Nisan 100 (corba+kısırdan dolayı)
16 Nisan menüsü yok, eğer yazmayacaksan ordan da 300
Evet aynen öyle. Bizde ceza bitmiyor :)
B blanche_ea Ebru'nun da 100 cezası oldu canım.
Suyun tammış ama baklava+cikolatadan dolayı indirmiyorum cezanı. Yeni de geldin zaten, düzenimize alış :)
Evet sessiz sedasız yazdım cezaları :)
Bence şu an zorlama da biraz gecsin ortalıgı tozu dumana katarsın zaten
kız jillian gibi yag yaktıran yok ter attıran yok 30 dk ama bi efsane :)Ne jillianmış şekerim bağımlılık yapmış sende. :))
Zorlama vücudunu tam iyileş sonra yaparsın.
yuruyus dısında kardio calısmadan jilliana baslarsan zorlar canım ama sen bilirsin, ben int ten aldım herseyi :)Ben de jillian deneyeyim ya hic denememistim simdiye kadar.
kollontai sen aletlerini nereden almistin canim ya unuttum ben?
tatlım burda eczane yok eşime söyledim gelirken alıcak aman yemin ederim kızlar çok fenayım görümcem biraz önce geldi karnın çok şiş duruyor dedi o kadar farkediliyorcanim bol su ic, yuruyus yap ve allah askina bekunis al bak; biraz rahatlarsin.
kac gundur tuvalete cikmiyorsun ayiptir soylemesi, cok sagliksiz ya
yok kız ne lağmanı öldürseler yapmam geçen ayda ayın 18 de oldum regl olmam lazım 1-2 gün içinde ondan bozuldu düzenimbekunis almasın hayıııııır,üniversitede iki kere kullandım ömrü billah kabızlık problemi yaşadım bence lavman yapsın.
evet ben bakmıştım iyileride var casıo falan 70 80 arası boyunu kilonu adım cm kaydediyorsun ne kadar yürüdüğünü ve tam olarak kaç kalori yaktığını söylüyor çünkü herkes aynı km yürüsede farklı kalori yakıyor:)Adımsayar ben de istiyorum aslında ya, fiyatı da uygunmus
Telefonda uygulama var ama malum her yere telefonla gidilmiyor
Sağol hayatımmm.İnşallah ebrucum seninde ağzın bal yesin
Ama sağlıklı bi regl en az 3 gün sürmeli drye gittin mi hiç.Çok geçmiş olsun benim reglimde 1 gün sürüp bitiyor aynı şişkinliği bende yaşıyorum.Çok can sıkıcı
bende senden gaza geldim sipariş verdim dambıl adımsayar atlama ipi
Izgara balık dışarıda yiyilebilecek en sağlıklı şey bence :))Ben ne yiyecegim aksam yaaa, isim var ne saglikli olur ne yiyeyim bilemedim
Eve gelince 2mile üstüne yaptım hemen ceza kesilmiş boynumuz kıldan ince de ceza verirken yanlarına neden olduğunu da yazma şansın var mıdır acaba15-16-17 Nisan Cezalar:
@afife lale - 300 (ayrıca cumartesi gününün menüsünü göremedim. Eger o da yoksa +300 daha 600 edecek).
@denhizx - 300
@Ay Isigim - 300
@melampusefe - 200
inatettimolacak - 200
denizmineymis - 100
B blanche_ea - 100
ebrusonmez - dünün menüsü lütfen?
valla ben de bugün baya yoğunum yarın bi de sınav varBen ne yiyecegim aksam yaaa, isim var ne saglikli olur ne yiyeyim bilemedim
İlk menünden yazmışım da akşam yemegini ayrı bir mesajda yazdıgın icin suyunu orada tamamlamıssın. Malum bunca kisinin menüsünü böyle ayrı ayrı mesajlarda takip etmem cok zor oluyor.Eve gelince 2mile üstüne yaptım hemen ceza kesilmiş boynumuz kıldan ince de ceza verirken yanlarına neden olduğunu da yazma şansın var mıdır acabamorordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?