- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.521
Sen bi haftada 5 kiloya doğru hızlıca ilerliyorsun.Pazartesi bildirimimi de yapayim suraciga :)
Cuma günü 85.7 geldiğim tartida bugün 84.1 geldim... saygilar :)
Hedef bi ara kötü bi grip oldu daha da uğramadı maalesef..Bizim eski kaptan nerelerde acaba? @toplight
Bir de bihedef38beden vardi, o da hic yok artik sanirim.
Ekmekler fena ama çok şükür bitti daha da almayacağım.Evde olunca yiyoyor insan.tatlım allah kabul etsin :)
ben mutfak tezgahı kullanıyorum gr gr hesplıyorumbu gramları nasıl hesap ediyorsun yemeğini yerken mutfak tezgahı kullanıyorum deme bana
ay 4 ay mı ben simdiden fenalık gecirmis durumdayımBenim rekorun 4 aysinir sters bombası oluyor insan inşallah hemen olursun canım
olacagı buydu zaten, sana o kadar az yeme arada biseyler ye bunyeni sasırt diye 50 kere yazdım en sonunda dayanamadın pes ediyosun, diyeti bırakırsan senin 65 i koruman mumkun degil illa da ara vericem diyosan sen bilirsin ama ben tavsiye etmiyorumgünaydın beybiler ben bu sabah tartılmadım ama dün akşam dondurma yemeden önce 65,4 tüm sonra dondurma yedim magnum :| bu günde yedim hemde kalkar kalkmaz.... ben bırakıyorum artk kısıtlaya kısıtlaya şaftım kaydı...... biraz kafamı dinliciğim.... 65 te kalmaya çalışacağım yukarı çıkmasam yeter sanki... napiim herkez fit olcak diye bişi yok demek ki....
cok gecmis olsun bitanem umarım bir an evvel iyilesirTel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
menuler cok kotu derken haklıymısım15-16-17 Nisan Cezalar:
@afife lale - 300 (ayrıca cumartesi gününün menüsünü göremedim. Eger o da yoksa +300 daha 600 edecek).
@denhizx - 300
@Ay Isigim - 300
@melampusefe - 200
@inatettimolacak - 200
@denizmineymis - 100
B blanche_ea - 100
ebrusonmez - dünün menüsü lütfen?
sagol muskam :)Kızlar hiç kimseyi etiketlemeyeceğim ama lütfen hepiniz okuyun!
kollontai bu takımın şirinidir.
Ama hepsi bir arada
Aksi şirin
Sporcu şirin
Cezacı şirin
Demişsinizki biz simit makarna pilav hiçmi yemeyeceğiz.
Tabiki yiyeceksiniz.
Bende yedim poğaça yedimkollontai zıpla dedi zıpladım
pilav tatlı yedimkollontai yürü dedi yürüdüm.
Burada anlatmaya çalıştığımız şey şu. Yediğini yak!!!!'
Hiç kimseyi ceza listesine gir diye zorlamıyoruz bu sizin seçiminiz.
Dersenizki ben ceza istemiyorum e o zaman ceza almazsınız.
Ama günde 200-300 zıplama yada ekstradan 30-45 dk yürüyüş zor geliyorsa zayıflamanız zor arkadaşlar.
Benim menülerim burada eleştirilmeseydi
Kollontai cezalar vermeseydi ben o 54 kiloyu biraz zor verirdim.
Biliyorum diyetteki insana en ters gelen cümle "yeme!" dir.
Ama bu iyiliğiniz için dost acı söylermiş.
Artık karar sizin ya gram gram verecem diye uğraşırsınız yada beni motive et dediğiniz takım arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarsınız. Burada hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz
Amacımız aynı çektiğimiz sıkıntılar aynı.
Hepimizin canı kaçamak yapmak yemeklere gömülmek istiyor.
Ama kaptan yardımcılarımkollontai morordek ve B blanche_ea hem kendi nefisleriyle hemde takımdakilerin nefisleriyle savaşıyorlar. Bence teşekkür borçluyuz onlara..
kollontai morordek blanche
sabahları bundan sonra kalkar kalkmaz kahve içiyim bari türk kahvesi fincanında içsemde olur dimi az mı olur biraz koyu yaparım kahvem çok güzel isviçrede halam var o getiriyor gelirken ama şekersiz ve sütsüz olunca çok içemiyorum yeter herhalde o kadar: B blanche_ea
Öyle pişmanım ki
Moralimi bozmuyorum ama bu sabah daha kontrollü olacağıma söz verdim kendi kendimemiktar ı önemse medim ilk günler diye . Şu an çorba yedim ve kaşıkla ölçerek aldım 6 kaşık
Süpersin
Canım kaç kilo ile başlamıştın ve ne kadar sürede indin .
yanlış kişiye kilo soruyosun tatlım o 38 bedenden 36 olmak istiyor
Çok özür dilerim canım ya unutmuşum yazmayı
Sahur:
1.5 dilim ince çavdar ekmeği
2 haş yumurta
İftar:
1 dilim ince çavdar ekmaği
4 kaşık menemen
Su: 2 litre
Spor: Misafirim vardı yapamadım.
ayyyyyyyyyyyy seni hiç sevmiyorum 34 beden mi sen beni kahrımdan öldürücenEvet canim ic ve biraz bekle zaten istahini kesiyor kahve, acikana kadar yeme bence.
Arada duzen degistirmek metabolizma acisindan iyi oluyor, kahvalti yapmamak gibi.
Super, simdilik 6 kasikla basla; kilo vermen yavaslayinca 4'e cekersin.
Canim ben gecen sene 56.9'a kadar dusmustum gruba 61 ile baslamistim. Hayatimda maksimum 64 gordum 52-54 olmak istiyorum. Hicbir zaman asiri kilolu olmadim ama son 3 senedir hep bu civarlardayim, dusemiyorum. Ise basladigim ilk 1.5sene 13 kilo aldim 51'den 64'e. O zamandan beri ugras dur :)
Ya ben 36 bedenim zaten ama 34-36 olmak istiyorum
Supersin Ebrucum :) Eriyeceksin valla, cok iyi gaza geldin :)
ay jillian sana oyuncak gelir be azıcık daha dayan bir iyileş ortalığın tozunu atarsın:)herkese gunaydınlar hanımlar, yeni kalktım ayılmaya calısıyorum bugunden itibaren ben eski kalori hesabıma donuyorumgunde 1000 kaloriyi asmıycam ilk bi kac gun sonra 800e dusurcem yine, ama jilliansız hayat cok bayat bir an once jillian yapabilmek istiyorum henuz yapamıyorum deneyince zorladı biraz, bi on gun sonra baslarım umarım :)
yok ya 34 olmak istemiyorum, 36'nin ust sinirindayim su an; alt sinirina inecegimayyyyyyyyyyyy seni hiç sevmiyorum 34 beden mi sen beni kahrımdan öldürücen
Iyi de ben 300 u atladim ki. Yazdim hatta sen de yorum yazdin
tühyok ya 34 olmak istemiyorum, 36'nin ust sinirindayim su an; alt sinirina inecegim
yahu ben ne evliyim ne cocugum var ya, bi zahmet olayim 34-36
Senin 14 Nisan cezan 300'mus zaten, yani onu atlamıstın :)Iyi de ben 300 u atladim ki. Yazdim hatta sen de yorum yazdin
Evet aynen öyle. Bizde ceza bitmiyor :)Bunlar haftasonunun cezaları galiba :) ben öyle anladım.Yoksa geçen haftakileri bende yapmıştım
B blanche_ea Ebru'nun da 100 cezası oldu canım.Çok özür dilerim canım ya unutmuşum yazmayı
Sahur:
1.5 dilim ince çavdar ekmeği
2 haş yumurta
İftar:
1 dilim ince çavdar ekmaği
4 kaşık menemen
Su: 2 litre
Spor: Misafirim vardı yapamadım.
Suyun tammış ama baklava+cikolatadan dolayı indirmiyorum cezanı. Yeni de geldin zaten, düzenimize alış :)Suyumu içmiştim 3 lt ye yakın yazmayı unutmuşumbugün spora vercem kendimi zıplamayı ilk kez deneyeceğim çocuklar uyuyunca. Bide kızlar ben yürüyüşe çıkamıyorum çocukları bırakıp ama evde eliptik bisiklet var onda yapıyorum sporumu . Keşke çıkabilsem sizler gibi
Evet sessiz sedasız yazdım cezaları :)menuler cok kotu derken haklıymısım
Bence şu an zorlama da biraz gecsin ortalıgı tozu dumana katarsın zatenherkese gunaydınlar hanımlar, yeni kalktım ayılmaya calısıyorum bugunden itibaren ben eski kalori hesabıma donuyorumgunde 1000 kaloriyi asmıycam ilk bi kac gun sonra 800e dusurcem yine, ama jilliansız hayat cok bayat bir an once jillian yapabilmek istiyorum henuz yapamıyorum deneyince zorladı biraz, bi on gun sonra baslarım umarım :)
o nasıl bir takiptir o nasıl bir not almadır aboooovSenin 14 Nisan cezan 300'mus zaten, yani onu atlamıstın :)
15 Nisan 200 (bisküvili menün)
17 Nisan 100 (corba+kısırdan dolayı)
16 Nisan menüsü yok, eğer yazmayacaksan ordan da 300
Evet aynen öyle. Bizde ceza bitmiyor :)
B blanche_ea Ebru'nun da 100 cezası oldu canım.
Suyun tammış ama baklava+cikolatadan dolayı indirmiyorum cezanı. Yeni de geldin zaten, düzenimize alış :)
Evet sessiz sedasız yazdım cezaları :)
Bence şu an zorlama da biraz gecsin ortalıgı tozu dumana katarsın zaten
benimde gözüm korktuo nasıl bir takiptir o nasıl bir not almadır aboooov
Keşke erisem Elifcim.Supersin Ebrucum :) Eriyeceksin valla, cok iyi gaza geldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?