Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu gramları nasıl hesap ediyorsun yemeğini yerken mutfak tezgahı kullanıyorum deme bana
ben mutfak tezgahı kullanıyorum gr gr hesplıyorum
Benim rekorun 4 ay sinir sters bombası oluyor insan inşallah hemen olursun canım
ay 4 ay mı ben simdiden fenalık gecirmis durumdayım

olacagı buydu zaten, sana o kadar az yeme arada biseyler ye bunyeni sasırt diye 50 kere yazdım en sonunda dayanamadın pes ediyosun, diyeti bırakırsan senin 65 i koruman mumkun degil illa da ara vericem diyosan sen bilirsin ama ben tavsiye etmiyorum
Tel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
cok gecmis olsun bitanem umarım bir an evvel iyilesir
menuler cok kotu derken haklıymısım

sagol muskam :)

Evet canim ic ve biraz bekle zaten istahini kesiyor kahve, acikana kadar yeme bence.
Arada duzen degistirmek metabolizma acisindan iyi oluyor, kahvalti yapmamak gibi.

Öyle pişmanım ki
Moralimi bozmuyorum ama bu sabah daha kontrollü olacağıma söz verdim kendi kendime miktar ı önemse medim ilk günler diye . Şu an çorba yedim ve kaşıkla ölçerek aldım 6 kaşık

Super, simdilik 6 kasikla basla; kilo vermen yavaslayinca 4'e cekersin.

Süpersin
Canım kaç kilo ile başlamıştın ve ne kadar sürede indin .

Canim ben gecen sene 56.9'a kadar dusmustum gruba 61 ile baslamistim. Hayatimda maksimum 64 gordum 52-54 olmak istiyorum. Hicbir zaman asiri kilolu olmadim ama son 3 senedir hep bu civarlardayim, dusemiyorum. Ise basladigim ilk 1.5sene 13 kilo aldim 51'den 64'e. O zamandan beri ugras dur :)

yanlış kişiye kilo soruyosun tatlım o 38 bedenden 36 olmak istiyor

Ya ben 36 bedenim zaten ama 34-36 olmak istiyorum

Çok özür dilerim canım ya unutmuşum yazmayı
Sahur:
1.5 dilim ince çavdar ekmeği
2 haş yumurta
İftar:
1 dilim ince çavdar ekmaği
4 kaşık menemen
Su: 2 litre
Spor: Misafirim vardı yapamadım.

Supersin Ebrucum :) Eriyeceksin valla, cok iyi gaza geldin :)

herkese gunaydınlar hanımlar, yeni kalktım ayılmaya calısıyorum bugunden itibaren ben eski kalori hesabıma donuyorum gunde 1000 kaloriyi asmıycam ilk bi kac gun sonra 800e dusurcem yine, ama jilliansız hayat cok bayat bir an once jillian yapabilmek istiyorum henuz yapamıyorum deneyince zorladı biraz, bi on gun sonra baslarım umarım :)

ayyyyyyyyyyyy seni hiç sevmiyorum 34 beden mi sen beni kahrımdan öldürücen

ay jillian sana oyuncak gelir be azıcık daha dayan bir iyileş ortalığın tozunu atarsın:)

merhaba takımcıyım bu aşırı ötesi sıcak havada öğlen yemeğimi hızlıca yiyip arkadaşımla dışarı çıktı yarım saat kadar aşağı yukarı yürüdük arkdaşın telefonunda adım sayar varmış 5100 adım 112 kaloriymiş.Yine yaptım ya sporumu ama nerelerimden terlerin debisi yükseldi çağım çağım çağladı demeyeyim

Iyi de ben 300 u atladim ki. Yazdim hatta sen de yorum yazdin
Senin 14 Nisan cezan 300'mus zaten, yani onu atlamıstın :)
15 Nisan 200 (bisküvili menün)
17 Nisan 100 (corba+kısırdan dolayı)
16 Nisan menüsü yok, eğer yazmayacaksan ordan da 300
Bunlar haftasonunun cezaları galiba :) ben öyle anladım.Yoksa geçen haftakileri bende yapmıştım
Evet aynen öyle. Bizde ceza bitmiyor :)
Çok özür dilerim canım ya unutmuşum yazmayı
Sahur:
1.5 dilim ince çavdar ekmeği
2 haş yumurta
İftar:
1 dilim ince çavdar ekmaği
4 kaşık menemen
Su: 2 litre
Spor: Misafirim vardı yapamadım.
B blanche_ea Ebru'nun da 100 cezası oldu canım.
Suyun tammış ama baklava+cikolatadan dolayı indirmiyorum cezanı. Yeni de geldin zaten, düzenimize alış :)
menuler cok kotu derken haklıymısım
Evet sessiz sedasız yazdım cezaları :)
Bence şu an zorlama da biraz gecsin ortalıgı tozu dumana katarsın zaten

o nasıl bir takiptir o nasıl bir not almadır aboooov

ördeğim hafta sonu yoktum buralarda aöf sınavlarım vardı pertim her tarafım tutulmuş valla iki gün dışardaydım ve diyetime sadık kalamadım ne ceza verirsen boynum kıldan ince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…