- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.541
15-21 Nisan için ceza listesi:
d_mndc
ebrusonmez
btlbetul
nilsub
blanche_ea
@tatlitambak
@savurgan
@afife lale
@blackys
@denhizx
@denizmineymis
@elvin cennet cicegim
parkbyull
@inatettimolacak
H hdamlapal
Ceza listesinde olmak istemiyorum diyeniniz var mı? Ya şimdi konuşun ya da cumaya kadar itiraz kabul etmem :) (Katılımından emin olduklarımı bilerek etiketlemedim)
Yeni gelenler için ceza listesini kısaca son kez özetliyorum, ona göre kararınızı verin:
- Kaçamak yaparsanız +100 atlama
- Suyunuz 2 lt altı olursa +100 atlama
- Sporunuz 30 dk altında olursa +100 atlama cezası verilir.
- 100 atlama = 15 dk yürüyüs (saglık ya da fazla kilo sebebi ile atlama yapamayanlar için)
- Bir gün için verilen ceza en geç ertesi gün akşamına kadar yapılmalıdır. Yapmazsanız ceza listesinden çıkarılırsınız.
- 2 gün üst üste menü yazmazsanız da listeden çıkarılırsınız.
- Haftanın sonunda en az ceza alana kaptanımız ödül verecektir.
Ne jillianmış şekerim bağımlılık yapmış sende. :))herkese gunaydınlar hanımlar, yeni kalktım ayılmaya calısıyorum bugunden itibaren ben eski kalori hesabıma donuyorumgunde 1000 kaloriyi asmıycam ilk bi kac gun sonra 800e dusurcem yine, ama jilliansız hayat cok bayat bir an once jillian yapabilmek istiyorum henuz yapamıyorum deneyince zorladı biraz, bi on gun sonra baslarım umarım :)
Valla böyle takip etmeyince herkes kopup gidiyor. Bi de klasik "Ben nerden ceza aldım" soruları.. Artık ceza yazarken not alıyorum kime neyden ceza yazdım diye. Yoksa ben de unutuyorum.o nasıl bir takiptir o nasıl bir not almadır aboooov
Cuma menüsü de yok, 3 gün menü yazmamak 900 atlama eder.ördeğim hafta sonu yoktum buralarda aöf sınavlarım vardı pertim her tarafım tutulmuş valla iki gün dışardaydım ve diyetime sadık kalamadım ne ceza verirsen boynum kıldan ince...
ayyyyyyyyyyyy seni hiç sevmiyorum 34 beden mi sen beni kahrımdan öldürücen
Ne jillianmış şekerim bağımlılık yapmış sende. :))
Zorlama vücudunu tam iyileş sonra yaparsın.
Beybi su an iyi ama ileride yogunlasirsam soylerim toplu yazar misin diyeValla böyle takip etmeyince herkes kopup gidiyor. Bi de klasik "Ben nerden ceza aldım" soruları.. Artık ceza yazarken not alıyorum kime neyden ceza yazdım diye. Yoksa ben de unutuyorum.
Cuma menüsü de yok, 3 gün menü yazmamak 900 atlama eder.
B blanche_ea seni de etiketliyorum canım, yeni cezalaraDilersen toptan yeni listeyi de yazabilirim.
allahım 50 bedenken gördüğüm şu cümleleri bir gün bende yazabilecek miyim acaba meseka ebrucuuuyum 40 beden bir elbise gördüm ama hafif bol geldi terziye mi götürsem acepBende 36 için uğraşıyorum. Ama 34 imkansızım heralde
Burası da buz gibiYa ben bu oglen ne guzel yemekler yiyecektim yiyemedim ya aksama yemek yemeye vaktim olmayacakti; ama kalorim az oldu su an. En az 1000 yapmaya calisiyorum, metabolizma hizim dusmesin diye. Neyse artik ya, o kadar sicak ki bogazimda kaldi yediklerim
allahım kız delirticekmisiniz siz beni anam 36 34 havalarda uçuşuyor yok yok siz victoria secret melekleri olun bariBende 36 için uğraşıyorum. Ama 34 imkansızım heralde
Tamam ben genelde herkesin menüsü tamamlanınca yazmaya calısıyorum da böyle sonradan cıkanlar illa oluyor :)Beybi su an iyi ama ileride yogunlasirsam soylerim toplu yazar misin diye
Sen neredesin hayatım. Ne güzel sıcakmış oralar.merhaba takımcıyım bu aşırı ötesi sıcak havada öğlen yemeğimi hızlıca yiyip arkadaşımla dışarı çıktı yarım saat kadar aşağı yukarı yürüdük arkdaşın telefonunda adım sayar varmış 5100 adım 112 kaloriymiş.Yine yaptım ya sporumu ama nerelerimden terlerin debisi yükseldi çağım çağım çağladı demeyeyim
aaaaaa burası o kadar sıcakki biraz önce güneş enerjisi açtım anlamadım su kaynamış elimin üstüm yandıBurası da buz gibi
2 gün önce kaloriferleri de kapattılar. Evde eskimolar gibi kürklerle gezmeye başladım.
Hemen atlıyorum hayatım.B blanche_ea Ebru'nun da 100 cezası oldu canım.
Hoşgeldin nerelerdesin sen bakıyım.BEN GELDİM
Bursa Nilüferden kucak dolusu sevgiler nefret ediyorum sıcaklardan çok terlek bir insanım ben yahuuSen neredesin hayatım. Ne güzel sıcakmış oralar.
Siz ördeğimi ne sandınız hatunlar RADAR dır benim rakibemo nasıl bir takiptir o nasıl bir not almadır aboooov
böyle dersen cezayı verir işteördeğim hafta sonu yoktum buralarda aöf sınavlarım vardı pertim her tarafım tutulmuş valla iki gün dışardaydım ve diyetime sadık kalamadım ne ceza verirsen boynum kıldan ince...
ne radar mübarek hudut alayı radarıSiz ördeğimi ne sandınız hatunlar RADAR dır benim rakibem
Aaa bu olmamış işte nasıl dikkat etmezsin iddia ne olacak. Senin mutlaka kazanman lazım.Çok dikkatli ol canım.ördeğim hafta sonu yoktum buralarda aöf sınavlarım vardı pertim her tarafım tutulmuş valla iki gün dışardaydım ve diyetime sadık kalamadım ne ceza verirsen boynum kıldan ince...
Ayy çok zorluyor ama insanın nefesini kesiyor. Ama sen bol yürüyüş yaptığın için alışıksındır.Ben de jillian deneyeyim ya hic denememistim simdiye kadar.
kollontai sen aletlerini nereden almistin canim ya unuttum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?