Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim evde in yok hafta sonu da işe gelmediğim için yazamadım

Ne jillianmış şekerim bağımlılık yapmış sende. :))
Zorlama vücudunu tam iyileş sonra yaparsın.

o nasıl bir takiptir o nasıl bir not almadır aboooov
Valla böyle takip etmeyince herkes kopup gidiyor. Bi de klasik "Ben nerden ceza aldım" soruları.. Artık ceza yazarken not alıyorum kime neyden ceza yazdım diye. Yoksa ben de unutuyorum.
ördeğim hafta sonu yoktum buralarda aöf sınavlarım vardı pertim her tarafım tutulmuş valla iki gün dışardaydım ve diyetime sadık kalamadım ne ceza verirsen boynum kıldan ince...
Cuma menüsü de yok, 3 gün menü yazmamak 900 atlama eder.

B blanche_ea seni de etiketliyorum canım, yeni cezalara Dilersen toptan yeni listeyi de yazabilirim.

Beybi su an iyi ama ileride yogunlasirsam soylerim toplu yazar misin diye

Bende 36 için uğraşıyorum. Ama 34 imkansızım heralde
allahım 50 bedenken gördüğüm şu cümleleri bir gün bende yazabilecek miyim acaba meseka ebrucuuuyum 40 beden bir elbise gördüm ama hafif bol geldi terziye mi götürsem acep ne kadaaaaaan ütopik geldi şu an

Ya ben bu oglen ne guzel yemekler yiyecektim yiyemedim ya aksama yemek yemeye vaktim olmayacakti; ama kalorim az oldu su an. En az 1000 yapmaya calisiyorum, metabolizma hizim dusmesin diye. Neyse artik ya, o kadar sicak ki bogazimda kaldi yediklerim
Burası da buz gibi
2 gün önce kaloriferleri de kapattılar. Evde eskimolar gibi kürklerle gezmeye başladım.

Sen neredesin hayatım. Ne güzel sıcakmış oralar.

ördeğim hafta sonu yoktum buralarda aöf sınavlarım vardı pertim her tarafım tutulmuş valla iki gün dışardaydım ve diyetime sadık kalamadım ne ceza verirsen boynum kıldan ince...
Aaa bu olmamış işte nasıl dikkat etmezsin iddia ne olacak. Senin mutlaka kazanman lazım.Çok dikkatli ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…