- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.581
1 gün süren regl mi varmışÇok geçmiş olsun benim reglimde 1 gün sürüp bitiyor aynı şişkinliği bende yaşıyorum.Çok can sıkıcı
Valla böyle takip etmeyince herkes kopup gidiyor. Bi de klasik "Ben nerden ceza aldım" soruları.. Artık ceza yazarken not alıyorum kime neyden ceza yazdım diye. Yoksa ben de unutuyorum.
Cuma menüsü de yok, 3 gün menü yazmamak 900 atlama eder.
B blanche_ea seni de etiketliyorum canım, yeni cezalaraDilersen toptan yeni listeyi de yazabilirim.
Evet canım vücut eritmis mantıyı pek mutluyum sormaaPazartesi kilolarını kaydedip takip etmiyoruz sanırım, genel bi kontrol amaçlı soruluyor :) Muska tutuyorsa onu bilmiyorum tabi.
Sen zaten tüm hafta cok iyi beslenmistin canım, mantı dedigin 3-4 kaşık mı neydi, haftada 1 ögünden o kadar etkilemezBi de akşamı da dengelemistin yani günlük toplam aldıgın kalori gene de cok degildi.
Aaa bu olmamış işte nasıl dikkat etmezsin iddia ne olacak. Senin mutlaka kazanman lazım.Çok dikkatli ol canım.
Kız 1 kiloluk dumbil ilk basta zorlar seni keşke yarim kiloluklardan alsaydin hatta ilk baslarda su şişelerini kullanıp vücut alisincada yapabilirsin.. Ama neyse almışsın madem güle güle kullan canım
Canım hiç böyle birşey isteme..Spirali çıkartıktan sonra bunu yaşamaya başladım.Şişkinliği bir yana kilolarımın çoğunu bu yüzden aldım.1 gün süren regl mi varmış
Ne güzel, keşke benim olsa
Sen bi haftada 5 kiloya doğru hızlıca ilerliyorsun.
ya bence gunde 1 kere sabah ac karna tartilin arkadaslar bosa moral bozmayin :)Hadi inşallah :) sabah kahvaltidan yarım saat sonra Leslie ile 1 mile spor yaptım sonra kizimla oyun oynadim emzirdim tekrar tartildim 83.7 geldim. Normal mi?
ya bence gunde 1 kere sabah ac karna tartilin arkadaslar bosa moral bozmayin :)
Katılıyorum valla, cok ac kalınca benim metabolizma da yavaslama moduna giriyor, ne yesem depoluyor sankiBen de bisiler soyledim simdi, yiyip 4'ten sonra bir sey yemeyecegim; kalorimi cok dusurmek istemiyorum metabolizmam yavasliyor ve enerjim dusuyor; gunluk en az 1000 iyi bence yoksa surdurulebilir olmuyor
O zaman istemedim vazgectimCanım hiç böyle birşey isteme..Spirali çıkartıktan sonra bunu yaşamaya başladım.Şişkinliği bir yana kilolarımın çoğunu bu yüzden aldım.
ben eski kardiyocuyumKız 1 kiloluk dumbil ilk basta zorlar seni keşke yarim kiloluklardan alsaydin hatta ilk baslarda su şişelerini kullanıp vücut alisincada yapabilirsin.. Ama neyse almışsın madem güle güle kullan canım
ya bend aha fazla sandim, e super; az yediysen bana da olur bazen oyleAc karnina 84.1 tok karnina 83.7 çıktım :))) tarti bozuk değil eminim :)
Emzirme ve sporun etkisi olabilir bence :)Ac karnina 84.1 tok karnina 83.7 çıktım :))) tarti bozuk değil eminim :)
canim bol su ic, yuruyus yap ve allah askina bekunis al bak; biraz rahatlarsin.ay ne güzel ben felaket şişim bildiğin gibi değil
Emzirme ve sporun etkisi olabilir bence :)
Ama blanche'ye de katılıyorum sürekli tartılıp durmayın :)
ya çaktırma maksat ip ve adımsayardı dambıl bonus oldu ,alışverişe bir başlarsam sonu gelmez geneldeKız 1 kiloluk dumbil ilk basta zorlar seni keşke yarim kiloluklardan alsaydin hatta ilk baslarda su şişelerini kullanıp vücut alisincada yapabilirsin.. Ama neyse almışsın madem güle güle kullan canım
senin gözler bozuk o zamanAc karnina 84.1 tok karnina 83.7 çıktım :))) tarti bozuk değil eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?