- 2 Nisan 2015
- 912
- 1.076
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.681
ama çok güzel menülerin, ne kadar verdin? ne zaman başlamıştın? kaçtan kaç oldun, boyun kaç? ay ne çok sordum ama aklımda kalmıyor bin kere sormam gerekiyor kusura bakma :)Yok canim. Sadece saglikli ve diyet olmasina ozen gosteruyorum☺
ama çok güzel menülerin, ne kadar verdin? ne zaman başlamıştın? kaçtan kaç oldun, boyun kaç? ay ne çok sordum ama aklımda kalmıyor bin kere sormam gerekiyor kusura bakma :)
yok ya benim bugün dengem şaştı biraz, öğlen aç kaldım pek yiyemedim sıcaktan, sonra acıkınca noodle üstüne dondurma.. Neyse bugün de böyle olsun diyorum :)Estagfirullah.. Seninki gibi olamaz tabii menuler de spor da ama muvaffak oluruz umarim hepimiz
Boyum 165. Gecen yil 75 ile baslayip 65.5 te saglik sebepleriyle ara verdim.
Bu yil da 1 kg hareketsizlikten(ferritinim 6 idi) ve idrar yolu enf sebebiyle aldigim 10 serumdan kalan 1.5 kg ile buraya geldim
68.9 ile basladim. Bu cuma 65.9 du. Bakalim devam eder ins.. Aslinda hedefim 57 idi, sagligim el vermezse 62 de birakacagim. Diyetisyen ideal kilomun 62.5 oldugunu soylemisti
yok ya benim bugün dengem şaştı biraz, öğlen aç kaldım pek yiyemedim sıcaktan, sonra acıkınca noodle üstüne dondurma.. Neyse bugün de böyle olsun diyorum :)
Süper valla, bence bu düzeni korursan 57 olursun zaten ki bence koru, hayat tarzın haline getir. Çok güzel :)
Süpersin :) güne hızlı başlamışsın enerjin hiç düşmez.Benimde sabah aklıma gelmişti suyun içine acaba çubuk tarçınmı atsam diye sende görünce şimdi sorayım dedim.Ne kadar zamandır içiyosun işe yaradımı?günaydıınlar ,bugün oğluşu taksiyle bakıcısına bıraktım eşimi metroya dedimki ben yürüyecem vakitte var daha indim metro durağından bastım işe yürüyerek geldim
akar kokar tok tutar dediniz iş yerime yumurta getirdim,sularımı doldurdum o sular öğlene kadar bitecek
Eki Görüntüle 1816767
sabah attım ya ilk defa oğlan saat altıda kalktıdaSüpersin :) güne hızlı başlamışsın enerjin hiç düşmez.Benimde sabah aklıma gelmişti suyun içine acaba çubuk tarçınmı atsam diye sende görünce şimdi sorayım dedim.Ne kadar zamandır içiyosun işe yaradımı?
ben demiştim tatlım kokar mokar tok tutar diye afiyet olsun ohh missssss.....:) günaydın bu aradadagünaydıınlar ,bugün oğluşu taksiyle bakıcısına bıraktım eşimi metroya dedimki ben yürüyecem vakitte var daha indim metro durağından bastım işe yürüyerek geldim
akar kokar tok tutar dediniz iş yerime yumurta getirdim,sularımı doldurdum o sular öğlene kadar bitecek
Eki Görüntüle 1816767
günaydııınben demiştim tatlım kokar mokar tok tutar diye afiyet olsun ohh missssss.....:) günaydın bu aradada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?