Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama çok güzel menülerin, ne kadar verdin? ne zaman başlamıştın? kaçtan kaç oldun, boyun kaç? ay ne çok sordum ama aklımda kalmıyor bin kere sormam gerekiyor kusura bakma :)

Estagfirullah.. Seninki gibi olamaz tabii menuler de spor da ama muvaffak oluruz umarim hepimiz
Boyum 165. Gecen yil 75 ile baslayip 65.5 te saglik sebepleriyle ara verdim.
Bu yil da 1 kg hareketsizlikten(ferritinim 6 idi) ve idrar yolu enf sebebiyle aldigim 10 serumdan kalan 1.5 kg ile buraya geldim
68.9 ile basladim. Bu cuma 65.9 du. Bakalim devam eder ins.. Aslinda hedefim 57 idi, sagligim el vermezse 62 de birakacagim. Diyetisyen ideal kilomun 62.5 oldugunu soylemisti

yok ya benim bugün dengem şaştı biraz, öğlen aç kaldım pek yiyemedim sıcaktan, sonra acıkınca noodle üstüne dondurma.. Neyse bugün de böyle olsun diyorum :)

Süper valla, bence bu düzeni korursan 57 olursun zaten ki bence koru, hayat tarzın haline getir. Çok güzel :)

Ayy agzindan bal akiyor ins..

Slm arkadaşlar bende Zayıflamak istiyorum 2 yıl önce çıtır annelere birlikte 8 kilo vermiştim..
Şimdi 6 aylık bi kızım var ve ben hayatımda ilk kez 70 kilo oldum tek başıma basaramiyacagimi anladım kendime arkadaş bulmaya kara verdim tabi sizde isterseniz

Guuunaaaayydııııınlaaar dün bebişi pusete atıp bir yürümüşüm 2saat ...geberdim ..ama çok iyi geldi doğumdan beri böyle sıkı yürümemiştim kendimi çok iyi hissediyorum..bacacıklar sızlıyo biraz ama olcek o kadar ..aksamada sebze salata yoğurt ohh misss..şimdide oğlanı yolladım aldım limonlu suyumu hüpletiyom..bolll leptinli günler sekerler

Günaydın herkese :) ben bugün 400 gr daha vermisim :) kizim sağolsun ne diyeyim, cadiligi bir işe yaradı :))

günaydıınlar ,bugün oğluşu taksiyle bakıcısına bıraktım eşimi metroya dedimki ben yürüyecem vakitte var daha indim metro durağından bastım işe yürüyerek geldim
akar kokar tok tutar dediniz iş yerime yumurta getirdim,sularımı doldurdum o sular öğlene kadar bitecek

Süpersin :) güne hızlı başlamışsın enerjin hiç düşmez.Benimde sabah aklıma gelmişti suyun içine acaba çubuk tarçınmı atsam diye sende görünce şimdi sorayım dedim.Ne kadar zamandır içiyosun işe yaradımı?

sabah attım ya ilk defa oğlan saat altıda kalktıda

ben demiştim tatlım kokar mokar tok tutar diye afiyet olsun ohh missssss.....:) günaydın bu aradada

günaydın kızlar nasılsınız ben akşam erken yattım sabah kalkınca sayfalar birikmiştir dedim ama gevezelik olmamış akşam aferin size beni yormadınız her sabahki gibi 05.30 uyanıp 6 da yürüyüşe çıktım 07.30 gibi geldim kahvaltımı yaptım sizlerden ne haberler muska77 kaptanım haber alamadık dünden beri umarım ciddi bir durum değildir Allah anacığının yardımsıcı olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…