Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım.Pilavı öğlen yemen iyi olmuş ama miktarı azaltsan daha iyi olur. 3 kaşık ye mesela :)) Birde pirinç pilavı olduğunu varsayarak bu yorumu yapıyorum bulgur daha sağlıklı olduğu için miktar değişebilir.

Birde canım yürüyüşün miktarını yazarak güncelle menünü
30 dk az ise ceza yazılıyor
Önemli sonuçta morordek e kolaylık olsun.

Evet pirinçti sen dedin ya azaltıyorum yavaş yavaş iş yerindekiler o küçük kaseleri görünce şaşırmaya başladılar :)

Çok güzel bi menü tebriklerr

Birde canım yürüyüşün miktarını yazarak güncelle menünü
30 dk az ise ceza yazılıyor
Önemli sonuçta morordek e kolaylık olsun.
Ben daha ceza listesinde değilim öğlen aram bir saat yemeği ısıtıp yedim çıktım diyesiye anca o yüzden yeni evime taşınınca girecek listeye ha birde bana bir günlük Ankara eğitimi var mayıs onda 9-10nunda paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden haberiniz olsunda o zamanda hatırlatırım

Bazen karıştırıyorum canım. Kusura bakma

Doğru valla
Ben yaptığımda sırılsıklam kalmıştım.Terim şıp şıp yere damlıyordu düşün artık.Nasıl tembel bi bünyem varsa aşırı fazla gelmişti.
yok canım o tembellikle ilgili degil onun ozelligi terletmek :)

Aa bildirim yapıldığını bilmiyordum ben de avmye gidip tartılmam gerek giderdim erkenden
canım listeye girmeden once eve dijital tartı al mutlaka cunku farklı sonuclar cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…