Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

deme öyle deme deme bak başladığından beri ne güzel vermişsin emeklerini düşün canım.. gider hepsi inşallah en kısa zamanda ama pes etme sakın

yok Allah korusun bir daha almak istemem sadece az biraz rejim psiikolojsine mola veriyorum :)

kızlar bu şişkinlik beni moralman acayip çökertiyor sanki hiç kilo veremicekmişim gibi
Sacmalama ya, olur öyle dönemler.
Benim de bu hafta regl haftam ve sanki verdigim tüm kiloları geri almısım gibi hissediyorum. Tartıya cıkmaya korkuyorum. Ama gececek yani öyle düsünmek lazım

Sacmalama ya, olur öyle dönemler.
Benim de bu hafta regl haftam ve sanki verdigim tüm kiloları geri almısım gibi hissediyorum. Tartıya cıkmaya korkuyorum. Ama gececek yani öyle düsünmek lazım
sağol canım biliyorum ama dediğin gibi tartılmaya korkar oldum betüş nerde bu arada göremedim birkaç gündür?

kızlar bu şişkinlik beni moralman acayip çökertiyor sanki hiç kilo veremicekmişim gibi
ya neden ki, ne bir kacamagin var ne de bir fazla yemisligin. her gun spor da yaptin, alman imkansiz vermemen de imkansiz; belki tartiya bu hafta yansimaz bazen oluyor oyle.

Fazla cikiyorsun, devam edip birakmayinca bir dahaki hafta 2 kati vermis oluyorsun; rahat ol devam et.

yok Allah korusun bir daha almak istemem sadece az biraz rejim psiikolojsine mola veriyorum :)

ya ben seni anliyorum, bence ara ver biraz ama o kadar magnumlara da gomulme canim. Sadece yedigin seyleri cok az yiyordun mesela patlicani bile 1 dilim yiyordun; git 1 patlicanin tamamini ye mesela.

inşallah yok ya kaçamak yapmadım ama metabolizmam durdu sanki şuan büyük bir fincan kahve içiyorum tatlım ya

inşallah yok ya kaçamak yapmadım ama metabolizmam durdu sanki şuan büyük bir fincan kahve içiyorum tatlım ya

yok ya sen o kadar azaltmadin ki kalorini metabolizman dursun; bence sen aynen devam et kahve falan ic; ananas yiyebilirsin sabahlari.

Mesela yarin sabah kahvaltisi yerine yarin sabah ananas-kahve ya da yesil elma-kahve yap baya ise yarar.

sen wc isini hallettin mi?
söylemiyim diyordum yok tatlım patlamak üzereyim dün eşim eczaneya gidince serkan eczacı arkadaşı 1 hafta olmadan ilaç kullanmasın demiş oda almadan gelmiş çok kızdım 5 gün bugun zaten ondanda keyifsizim bu kadar neden metabolizmam durdu onuda anlamadım bana ara öğün yapmamak iyi gelmiyor ara öğün yapınca böyle sorunlarım olmuyordu biraz önce kiraz saplı slim form içtim bugun faydasını görürüm belki şimdide kahve içiyorum

yok ya sen o kadar azaltmadin ki kalorini metabolizman dursun; bence sen aynen devam et kahve falan ic; ananas yiyebilirsin sabahlari.

Mesela yarin sabah kahvaltisi yerine yarin sabah ananas-kahve ya da yesil elma-kahve yap baya ise yarar.
yarın denicem dediklerini bakalım sağol tatlım iyiki varsınız

canim ara ogun yap bence zaten, ben aciktikca yapiyorum mesela; acikmadiysam yapmiyorum.

bilmiyoruz kaptanım tel arayıp sorun bi isterseniz bizede haber verirsiniz merak ediyoruz....

kızlar muska ile konuştum annesi hastanedeymiş bir süre tedavi görecekmiş muskanın onunla ilgilenmesi gerekiyormuş bir süre gelemeyebilir ben elimden geldiğince onun yokluğunu size hissettirmemeye çalışacağım

sorun nedir çok mu ciddi çok geçmiş olsun eminim aratmazsınız

çok şükür tedavisini olsun iyi olur inşallah sevindim iyi olduğuna annesine baksın kaptanımız biz bekleriz:)

Arkadaşlar bazılarınıza süt ürünleri iyi gelmiyo sanırım ama kefir deneyebilirsiniz dokunmuyosa.. Gerçekten çok faydalı ve işe yarıyo en azından bende ben ara ara tüketiyodum zaten ama dikkat etmeye başladıktan sonra ekledim listeme dün içtim bugün fark var gerçekten deneyin derim

kaptanım sizin isveç diyeti nasıl gidiyor bitirdiniz mi devam mı fark nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…