- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.721
deme öyle deme deme bak başladığından beri ne güzel vermişsin emeklerini düşün canım.. gider hepsi inşallah en kısa zamanda ama pes etme sakın
Ahaha cok kasindim :)Hahahah peki o zaman sana x5 bundan sonra
Sacmalama ya, olur öyle dönemler.kızlar bu şişkinlik beni moralman acayip çökertiyor sanki hiç kilo veremicekmişim gibi
sağol canım biliyorum ama dediğin gibi tartılmaya korkar oldumSacmalama ya, olur öyle dönemler.
Benim de bu hafta regl haftam ve sanki verdigim tüm kiloları geri almısım gibi hissediyorum. Tartıya cıkmaya korkuyorum. Ama gececek yani öyle düsünmek lazım
ya neden ki, ne bir kacamagin var ne de bir fazla yemisligin. her gun spor da yaptin, alman imkansiz vermemen de imkansiz; belki tartiya bu hafta yansimaz bazen oluyor oyle.kızlar bu şişkinlik beni moralman acayip çökertiyor sanki hiç kilo veremicekmişim gibi
yok Allah korusun bir daha almak istemem sadece az biraz rejim psiikolojsine mola veriyorum :)
inşallah yok ya kaçamak yapmadım ama metabolizmam durdu sanki şuan büyük bir fincan kahve içiyorum tatlım yaya neden ki, ne bir kacamagin var ne de bir fazla yemisligin. her gun spor da yaptin, alman imkansiz vermemen de imkansiz; belki tartiya bu hafta yansimaz bazen oluyor oyle.
Fazla cikiyorsun, devam edip birakmayinca bir dahaki hafta 2 kati vermis oluyorsun; rahat ol devam et.
sen wc isini hallettin mi?sağol canım biliyorum ama dediğin gibi tartılmaya korkar oldumbetüş nerde bu arada göremedim birkaç gündür?
inşallah yok ya kaçamak yapmadım ama metabolizmam durdu sanki şuan büyük bir fincan kahve içiyorum tatlım ya
söylemiyim diyordum yok tatlım patlamak üzereyim dün eşim eczaneya gidince serkan eczacı arkadaşı 1 hafta olmadan ilaç kullanmasın demiş oda almadan gelmiş çok kızdım 5 gün bugun zaten ondanda keyifsizim bu kadar neden metabolizmam durdu onuda anlamadım bana ara öğün yapmamak iyi gelmiyor ara öğün yapınca böyle sorunlarım olmuyordu biraz önce kiraz saplı slim form içtim bugun faydasını görürüm belki şimdide kahve içiyorumsen wc isini hallettin mi?
yarın denicem dediklerini bakalım sağol tatlım iyiki varsınızyok ya sen o kadar azaltmadin ki kalorini metabolizman dursun; bence sen aynen devam et kahve falan ic; ananas yiyebilirsin sabahlari.
Mesela yarin sabah kahvaltisi yerine yarin sabah ananas-kahve ya da yesil elma-kahve yap baya ise yarar.
söylemiyim diyordum yok tatlım patlamak üzereyim dün eşim eczaneya gidince serkan eczacı arkadaşı 1 hafta olmadan ilaç kullanmasın demiş oda almadan gelmiş çok kızdım 5 gün bugun zaten ondanda keyifsizim bu kadar neden metabolizmam durdu onuda anlamadım bana ara öğün yapmamak iyi gelmiyor ara öğün yapınca böyle sorunlarım olmuyordu biraz önce kiraz saplı slim form içtim bugun faydasını görürüm belki şimdide kahve içiyorum
yok tatlım eski kaptanımıza söyledim arar belki birazdan iyi haberleri gelir inşallahmuska77 den haber var mı annesinin durumu iyidir inşaallah tanışan yok mu arasanız.
bilmiyoruz kaptanım tel arayıp sorun bi isterseniz bizede haber verirsiniz merak ediyoruz....
kızlar muska ile konuştum annesi hastanedeymiş bir süre tedavi görecekmiş muskanın onunla ilgilenmesi gerekiyormuş bir süre gelemeyebilir ben elimden geldiğince onun yokluğunu size hissettirmemeye çalışacağımGünaydın kızlar,muska77 yi bende çok merak ediyorum bi haber gelirse beni de etiketlemeyi unutmayın kaçırıyorum muhabbet yoğun dönünce.. kahvaltı bitti sular içiliyor ve gün içinde heryere yürüyerek gidilecek
Tartıda hızla - ler görmeye devam ediyorum bu arada.. hepimiz için giden kilolu mutlu günler :)
sorun nedir çok mu ciddi çok geçmiş olsun eminim aratmazsınızkızlar muska ile konuştum annesi hastanedeymiş bir süre tedavi görecekmiş muskanın onunla ilgilenmesi gerekiyormuş bir süre gelemeyebilir ben elimden geldiğince onun yokluğunu size hissettirmemeye çalışacağım
çok şükür tedavisini olsun iyi olur inşallah sevindim iyi olduğuna annesine baksın kaptanımız biz bekleriz:)kızlar muska ile konuştum annesi hastanedeymiş bir süre tedavi görecekmiş muskanın onunla ilgilenmesi gerekiyormuş bir süre gelemeyebilir ben elimden geldiğince onun yokluğunu size hissettirmemeye çalışacağım
kaptanım sizin isveç diyeti nasıl gidiyor bitirdiniz mi devam mı fark nasıl ?kızlar muska ile konuştum annesi hastanedeymiş bir süre tedavi görecekmiş muskanın onunla ilgilenmesi gerekiyormuş bir süre gelemeyebilir ben elimden geldiğince onun yokluğunu size hissettirmemeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?