- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.741
bende evde yapmaya başladım kefir ama tadı pek hoşuma gitmedi :)Arkadaşlar bazılarınıza süt ürünleri iyi gelmiyo sanırım ama kefir deneyebilirsiniz dokunmuyosa.. Gerçekten çok faydalı ve işe yarıyo en azından bendeben ara ara tüketiyodum zaten ama dikkat etmeye başladıktan sonra ekledim listeme dün içtim bugün fark var gerçekten deneyin derim
kuşan iyidi ama ara öğün yoktu ondada senin kuşanımsı güzelcanim ara ogun yap bence zaten, ben aciktikca yapiyorum mesela; acikmadiysam yapmiyorum.
kusanimsi yap iste senkuşan iyidi ama ara öğün yoktu ondada senin kuşanımsı güzel
Tamamdır :)Günaydın hanımlar..
Yaa dün cok üzüldüm sonradan menün tammıs ceza yazmısım diye ama her zıplama eksi getirir öyle düsünelim :)
Canım senin ayagının şişliği inmis galiba yürümeye başladıgına göre? Bir sonraki hafta ceza listesine girmek istiyor musun?
Regl olduysan zıplama cezalarını yürüyüs olarak yapabilirsin, zıplama bence o dönemde :)
Senin 300 cezan 45 dk yürüyüse denk. B blanche_ea
100 de bugunden yazdım 20 dk oldugu icin. Onu da sonra yaparsın 15 dk yürüyüs.
Alışırsın alışırsınBizde ceza cok nasıl olsa
Acaba neden? Dondurma, noodle falan ondan olmasın
Sana da 100 ceza yazdım bu arada
Sinameki yi denedinmi? sadece bir bardak içsen bile yarayabilir.Sinameki koyacaksın bir tutam yani bir tatlı kaşığı kadar üzerine kaynamış su ekle 5 dakika bekle.Kaynatma ama o sürede ve iç.İnan 3-4 saat sonra rahatlatıyo. Tabi ilaçlar gibi onuda hergün içmeyeceksinsöylemiyim diyordum yok tatlım patlamak üzereyim dün eşim eczaneya gidince serkan eczacı arkadaşı 1 hafta olmadan ilaç kullanmasın demiş oda almadan gelmiş çok kızdım 5 gün bugun zaten ondanda keyifsizim bu kadar neden metabolizmam durdu onuda anlamadım bana ara öğün yapmamak iyi gelmiyor ara öğün yapınca böyle sorunlarım olmuyordu biraz önce kiraz saplı slim form içtim bugun faydasını görürüm belki şimdide kahve içiyorum
sorun nedir çok mu ciddi çok geçmiş olsun eminim aratmazsınız
canlar kendisi müsait olursa o anlatır uğradığı bir zaman ama dualarınızı eksik etmeyin lütfençok şükür tedavisini olsun iyi olur inşallah sevindim iyi olduğuna annesine baksın kaptanımız biz bekleriz:)
canım 6. gün akşam bıraktım ben 3,5 kg fark oldu 1 kg su geri geldi şimdi dikkat ediyorumkaptanım sizin isveç diyeti nasıl gidiyor bitirdiniz mi devam mı fark nasıl ?
evet canım metal değdirmiyorum hiç evet yarım çay bardağı ile başladım inşallah devamını getiririmTadı zaten biraz değişik ilk başta yadırgayabilirsin.yeni mayalamaya başladıysan da ilk ürünler biraz farklı olur mayaladıkça güzelleşir mayan.. bi de biliyosundur ama hatırlatıym yine de kesinlikle kefirin olduğu hiçbişeye metal değdirmemen lazım maya bozulur yoksa.. Ama mucizevi bi içecek ilaç niyetine bile tüketilebilir hergün az bi miktar
evet canım işte bu hazır formlardan içtim normalde işe yarar ama bilmiyorum burda sinamekinin yaprağını bulmak zor olur:)Sinameki yi denedinmi? sadece bir bardak içsen bile yarayabilir.Sinameki koyacaksın bir tutam yani bir tatlı kaşığı kadar üzerine kaynamış su ekle 5 dakika bekle.Kaynatma ama o sürede ve iç.İnan 3-4 saat sonra rahatlatıyo. Tabi ilaçlar gibi onuda hergün içmeyeceksin
iyi maşllah kaptanım 69 gördünüz mü darısı benim başıma:)canlar kendisi müsait olursa o anlatır uğradığı bir zaman ama dualarınızı eksik etmeyin lütfen
canım 6. gün akşam bıraktım ben 3,5 kg fark oldu 1 kg su geri geldi şimdi dikkat ediyorum
Sabah aç karnına bir bardak içersen kahvaltıdan yarım saat kadar önce oda bağırsaklarını baya rahatlatır.Hatta bugün akşamda iç burnunu tıka olmadı :) bir dikişte bitir.Bağırsakları düzenlemede kefir bir numara.Ama 5 gündür çıkamadığın için kesinlikle sinameki içmeni tavsiye ederim.Birde ben kahve hep kabızlık yapar diye biliyordum yanlışmı biliyormuşumevet canım metal değdirmiyorum hiç evet yarım çay bardağı ile başladım inşallah devamını getiririm
Miktarlarını da yazsan yediklerinin? Peynir de ne kadar peynir? 1 kk yemek var koca kutuyu bitirmek varSlm kızlar menümü yazayım hemencik
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Ceviz
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Çorba yoğurt
30 dk yürüyüş
3 litre su
Keşke aktardan alabilsen çok hızlı etki ediyor.evet canım işte bu hazır formlardan içtim normalde işe yarar ama bilmiyorum burda sinamekinin yaprağını bulmak zor olur:)
evet 69,4 ü gördüm ama şimdi tam 70 imiyi maşllah kaptanım 69 gördünüz mü darısı benim başıma:)
olsun kaptanım helal valla çok zor bencede isveç diyeti:)evet 69,4 ü gördüm ama şimdi tam 70 im
ama daha inecek zormuş isveç yaaa
olmadı yarın sabah açılışı kefirle yaparım :) yok tatlım şekersiz ve sütsüz ve süt tozsuz sade kahvenin metabolizmayı hızlandırma etkisi var:)Sabah aç karnına bir bardak içersen kahvaltıdan yarım saat kadar önce oda bağırsaklarını baya rahatlatır.Hatta bugün akşamda iç burnunu tıka olmadı :) bir dikişte bitir.Bağırsakları düzenlemede kefir bir numara.Ama 5 gündür çıkamadığın için kesinlikle sinameki içmeni tavsiye ederim.Birde ben kahve hep kabızlık yapar diye biliyordum yanlışmı biliyormuşumgenelde ishal olanlara filan hatta kahveye limon sık iç derler ya ondan aklımda öyle kaldı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?