Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız bacım bendede var kuşandan mı olduk bende bıraktım dün bende diyorum niye böyleyim.....

olmadı yarın sabah açılışı kefirle yaparım :) yok tatlım şekersiz ve sütsüz ve süt tozsuz sade kahvenin metabolizmayı hızlandırma etkisi var:)
5 gun cok ciddi ya tehlikeli de yani.
Bence de ac karna kahve, kuru kaysi falan ic ye biraz da bekle ama.
Hemen kahvalti yapma, zaten o tok tuar seni.

5 gun cok ciddi ya tehlikeli de yani.
Bence de ac karna kahve, kuru kaysi falan ic ye biraz da bekle ama.
Hemen kahvalti yapma, zaten o tok tuar seni.
canım ben 05.30 da kayısı yiyip 6 gibi yürüyüşe çıkıyorum sabah kahvaltımı 08.00 gibi yapıyorum daha ne yapıcam kuşandan olmuş olabilirmi zeynepte olmuş

ya ben seni anliyorum, bence ara ver biraz ama o kadar magnumlara da gomulme canim. Sadece yedigin seyleri cok az yiyordun mesela patlicani bile 1 dilim yiyordun; git 1 patlicanin tamamini ye mesela.

yaaa ben dondurma seven insan değilim biliyor musun.... hiç eve alıp gitmişliğim yoktur düşün nasıl bir sapıtma hali gelmiş :)) o da yetti bana daha da uzun süre yemem zannımca :) hala 65,4 üm ki sabah tok karnına tartıldım.... dün lahmacunumu da yedim ohh huzura erdim :) adamlar lahmacunları pişirirken bir izleyişim var dönüp dönüp bana bakıyolar :)) içimden diyorum ki anlatsam mı aralık ayından beri bu anın hayalini kuruyorum diye :))) lahmacunu paketle veren kıza sarılasım geldi :)))

canım sın yaa bu kadar kasma kendini

hosgeldin, ilk sayffadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor
canım bu geldiginden beri gordugum ilk mesajın gunde 5 mesaj yazma ve aksamları menu bildirme zorrunlulugun var yoksa takımda kalamazsın

günaydınlarrrr
@muska77 den haber çıkmamış annesi nasıl oldu acaba
bende arayacaktım simdi, sen aramıssın kaptanım, umarım bir an evvel iyi olur
canım ilac alma gercekten iyi bisey degil

Tek tek yazmadım canım şöyleki ben 1200 kaloriyi geçmiyorum günlük ölçüp hesaplıyorum hergün her öğünümü peynirde 38 gr dı
ama tek tek yazman gerekiyor

sen oldun mu regl yoksa sendemi patlama noktasındasın:)

Çok şükür iyilessinde annesi .. Biz buralardayiz zaten saol toplight canım haber verdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…