Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@blanche_ea ya da morordek ikinizde de listeler var devamlılıgı gunde 5 mesajın altında olan arkadasları bi yoklayalım uyaralım yoksa listeye girmeden eleyelim
Aynı şeyi ben de sabah düsünmüstüm. Bazı arkadaslar (deryalimm ve deep_fat gibi) bir süreligine yogun olduklarından pek bakamayacaklarını muska'ya söylemislerdi ama bu sekilde bir süre daha devam ederlerse onları da cıkarmak gerekecek. Diger yeni gelenlerden mesajları azalanlar oldu, onları bi uyarabiliriz. Ben şimdi bakıp yazacagım.

deep_fat : pazartesi ve salı yogun olacagını belirtmistin, gecen cuma da kilonu vaktinde bildirmedigin icin listeye alınmadın. Bu hafta salı gununden sonra menü bildirimi vs yapmaz ve cuma yine kilo bildirimini gec yaparsan listeye alınmayacaksın!

T tatlitambak : sen de taşınma durumunu belirttin ama listeye gecen hafta girdigin icin 2 ay süreyle izin kullanamıyorsun. Cuma günü en azından kilo bildirmeye gel yoksa üst üste kilo bildirimin olmadıgında diskalifiye olursun, şimdiden uyarıyorum.

B blackys & E elvin cennet cicegim : birkaç gündür menü bildirmiyorsunuz! Takım kuralları geregi günlük paylaşım yapmanız gerekiyor ve en az 5 mesaj bekliyoruz. Yoksa takımda yer almayacaksınız.

Kabul ettim de yazmıştım üstelik
Canım günlük menülerini paylaşman gerek, dün paylastın mı örnegin?

İki hafta deneme süren olacak, eger bu iki haftada katılımın yetersiz kalırsa listeye dahil olmazsın. Bir önceki mesajımda arkadasları uyardım örnegin, hepsi bir heves geldi sonra fıss yok oldular. Bunu önlemek icin de elimizden geldigince uyarmaya calısıyoruz.

Ya ben Bi sürü mesajda yazdım menüde yazdım ..Ayrıca wifi da arıza yaşadığımida yazdım. .arkadaslara yorum da yazdım ..Bunların kontrolü bu şekilde mi oluyo ..
Tatlım haklisin hakli olmasına ama takımda 22 kişiyiz Wi-Fi sorun msjini kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek yollanan lazim.. Her msji tek tek okuyamazlar günde 500 civarinda msj birikiyor.. Muskaminda annesi hastaneye kaldırıldı senin durumunu bilgilendirmemis olabilir.. toplamda 7 msjın var kollontai nin seni tanımaması normal bence sinirlenme hemen canım

canım ben sabah 6 da bi çıkıyorum 7.30 gibi gelip 8 de kahvaltı yapıyoruz bir de akşam üstü ikindi vakti 17.00 gibi çıkıp şimdi geldim birde evde leslie yapıyorum banamısın demiyor ama yavaş kilo veriyorum malesef....

Kızlar nerdesiniz ortiiiiiiiiii yürüyüş mü yapıyorsun nerdesin nilsub
Ben buradayım da baya yogun bi gün gecirdim, hoca da habire bi şeyleri degistirmemi istiyor yaptıgım seylerde. Okuyup kacıyorum, benlik bi durum olunca müdahale ediyorum anca :)
Off şu doktora bi biteydi

Sen wc'ye cıksan 5 kilo birden vereceksin bence

Süpersin günde 2 kez metabolizmanı ateşliyorsun demek oluyor bu.Eminim bağırsak sorununuda çözünce emeklerinin karşılığını alacaksın.birden gidecek kilolar :)

Ben çıkıyorum arkadaşlar 3 mesaj 5 mesaj beni gercek bu durum...size hedeflerinizde basarilar ..Sağlıklı zayiflamalar diliyorum
tatlım hemen vazgeçme 3 5 msj seni geriyorsa nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun çok zor bir süreç ve birbirimizin desteğine ihtiyacımız var sonuçta hepimizin sorunu aynı bu kadar gerilme daha dur bakem

Süpersin günde 2 kez metabolizmanı ateşliyorsun demek oluyor bu.Eminim bağırsak sorununuda çözünce emeklerinin karşılığını alacaksın.birden gidecek kilolar :)
ay bugun kursda bi karın mide ağrısı oldu deliriyodum ....akşam lesli yapıcam birde yarın başlıcak 3 gün şifa oruçları var tutmak istiyorum belki rahatlar metabolizmam

ay bugun kursda bi karın mide ağrısı oldu deliriyodum ....akşam lesli yapıcam birde yarın başlıcak 3 gün şifa oruçları var tutmak istiyorum belki rahatlar metabolizmam
Acı falan mı yesen acaba? Ben acı yedigimde cok etkili oluyor bagırsaklarımın calısmasında. Yemeklere bas pul biberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…