- 3 Eylül 2009
- 186
- 144
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.801
Kabul ettim de yazmıştım üstelikYa ben Bi sürü mesajda yazdım menüde yazdım ..Ayrıca wifi da arıza yaşadığımida yazdım. .arkadaslara yorum da yazdım ..Bunların kontrolü bu şekilde mi oluyo ..
Aynı şeyi ben de sabah düsünmüstüm. Bazı arkadaslar (deryalimm ve deep_fat gibi) bir süreligine yogun olduklarından pek bakamayacaklarını muska'ya söylemislerdi ama bu sekilde bir süre daha devam ederlerse onları da cıkarmak gerekecek. Diger yeni gelenlerden mesajları azalanlar oldu, onları bi uyarabiliriz. Ben şimdi bakıp yazacagım.@blanche_ea ya damorordek ikinizde de listeler var devamlılıgı gunde 5 mesajın altında olan arkadasları bi yoklayalım uyaralım yoksa listeye girmeden eleyelim
Bu menüyle oruç mu tutulur canım? Nasıl dayanıyorsun, zor olmuyor öu?
Hozına kimse yetişrmiyor maşallah sana
Canım günlük menülerini paylaşman gerek, dün paylastın mı örnegin?Kabul ettim de yazmıştım üstelik
Tatlım haklisin hakli olmasına ama takımda 22 kişiyiz Wi-Fi sorun msjini kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek yollanan lazim.. Her msji tek tek okuyamazlar günde 500 civarinda msj birikiyor.. Muskaminda annesi hastaneye kaldırıldı senin durumunu bilgilendirmemis olabilir.. toplamda 7 msjın varYa ben Bi sürü mesajda yazdım menüde yazdım ..Ayrıca wifi da arıza yaşadığımida yazdım. .arkadaslara yorum da yazdım ..Bunların kontrolü bu şekilde mi oluyo ..
Tatlım haklisin hakli olmasına ama takımda 22 kişiyiz Wi-Fi sorun msjini kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek yollanan lazim.. Her msji tek tek okuyamazlar günde 500 civarinda msj birikiyor.. Muskaminda annesi hastaneye kaldırıldı senin durumunu bilgilendirmemis olabilir.. toplamda 7 msjın varkollontai nin seni tanımaması normal bence sinirlenme hemen canım
Bence şuan acele karar veriyorsun tatlım eminmisin ?Ben çıkıyorum arkadaşlar 3 mesaj 5 mesaj beni gercek bu durum...size hedeflerinizde basarilar ..Sağlıklı zayiflamalar diliyorum
canım ben sabah 6 da bi çıkıyorum 7.30 gibi gelip 8 de kahvaltı yapıyoruz bir de akşam üstü ikindi vakti 17.00 gibi çıkıp şimdi geldim birde evde leslie yapıyorum banamısın demiyor ama yavaş kilo veriyorum malesef....ben de senin gibiyim canım çıkamıyordum dışarı. Grubum sayesinde leslieyi keşfettim ve bugün yaptım iyi terletti be yordu beni. Belli biliyorsundur leslieyi
Fıstık günde kaç kez yürüyorsun?ne zaman okudam yürüyüşe gidiyorsun, maşallah sana
Süpersin canım
çökme nilsub çökme öyle de deme ya. Sen verirsin güveniyoruz sana
Ben buradayım da baya yogun bi gün gecirdim, hoca da habire bi şeyleri degistirmemi istiyor yaptıgım seylerde. Okuyup kacıyorum, benlik bi durum olunca müdahale ediyorum anca :)
şimdi geldim tatlım ne denizi kız bu mevsimde erkencisiniz daha deniz suyu ısınmamıştır ki.....
Sen wc'ye cıksan 5 kilo birden vereceksin bencecanım ben sabah 6 da bi çıkıyorum 7.30 gibi gelip 8 de kahvaltı yapıyoruz bir de akşam üstü ikindi vakti 17.00 gibi çıkıp şimdi geldim birde evde leslie yapıyorum banamısın demiyor ama yavaş kilo veriyorum malesef....
Süpersin günde 2 kez metabolizmanı ateşliyorsun demek oluyor bu.Eminim bağırsak sorununuda çözünce emeklerinin karşılığını alacaksın.birden gidecek kilolar :)canım ben sabah 6 da bi çıkıyorum 7.30 gibi gelip 8 de kahvaltı yapıyoruz bir de akşam üstü ikindi vakti 17.00 gibi çıkıp şimdi geldim birde evde leslie yapıyorum banamısın demiyor ama yavaş kilo veriyorum malesef....
ay inşallah düşünsene bir bakmışsım 65 kilo olmuşumSen wc'ye cıksan 5 kilo birden vereceksin bence
tatlım hemen vazgeçme 3 5 msj seni geriyorsa nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun çok zor bir süreç ve birbirimizin desteğine ihtiyacımız var sonuçta hepimizin sorunu aynı bu kadar gerilme daha dur bakemBen çıkıyorum arkadaşlar 3 mesaj 5 mesaj beni gercek bu durum...size hedeflerinizde basarilar ..Sağlıklı zayiflamalar diliyorum
ay bugun kursda bi karın mide ağrısı oldu deliriyodum ....akşam lesli yapıcam birde yarın başlıcak 3 gün şifa oruçları var tutmak istiyorum belki rahatlar metabolizmamSüpersin günde 2 kez metabolizmanı ateşliyorsun demek oluyor bu.Eminim bağırsak sorununuda çözünce emeklerinin karşılığını alacaksın.birden gidecek kilolar :)
Acı falan mı yesen acaba? Ben acı yedigimde cok etkili oluyor bagırsaklarımın calısmasında. Yemeklere bas pul biberiniay bugun kursda bi karın mide ağrısı oldu deliriyodum ....akşam lesli yapıcam birde yarın başlıcak 3 gün şifa oruçları var tutmak istiyorum belki rahatlar metabolizmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?