- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.841
İlk fırsatta azimle duvarı deleceksin bir bardak sinameki iç baribu gidişle ben acillik olurum galibabir de ne dicem prebiyotik tüketin diyor araştırdımda birazdan kefir içeyim bari aman neyse konuyu değiştirelim lütfen
kefir içiyorum şuan ığ ığğğğğğğğğğğğ diye diyeİlk fırsatta azimle duvarı deleceksin bir bardak sinameki iç bari
Alıcam bu hafta inş :)yok canım o tembellikle ilgili degil onun ozelligi terletmek :)
canım listeye girmeden once eve dijital tartı al mutlaka cunku farklı sonuclar cıkar
Iğğğhh değil kız ekşi ayran gibi düşün güzel bişey alışırsın içtikçekefir içiyorum şuan ığ ığğğğğğğğğğğğ diye diye
içiyorum ama faydası olur inşallah cumadan beri tartılmadım normalde hergün tartılırım bu hafta sabit kalırım buyuk ihtimal malesefIğğğhh değil kız ekşi ayran gibi düşün güzel bişey alışırsın içtikçe
kokusu olmasa tadı fena değil:)Iğğğhh değil kız ekşi ayran gibi düşün güzel bişey alışırsın içtikçe
Benimki daha çirkin zerdeçal zencefil tarçın yoğurt ığğğğğkefir içiyorum şuan ığ ığğğğğğğğğğğğ diye diye
Ayyy ne güzel olurdu böyle bir diyet
Hangi şehirdesin canım? Deniz henüz soğuktur ama havuz süper ılurAyy benim adam coştu yarın denize gidelim diyor.. İzni hafta içi 26 derece gidelim diye tutturdu.. Hasta olucaz adamın yüzüne bu mevsimde anlaşılan
Sizi takip etmekten yoruldum mu diyorsun canım Muska nın hikayesini okuyan geliyor tıpkı benim gibiyeni gelen arkadaslar bundan sonra herkes her gun yazdıgı mesaj sayısını bildirsin lutfen!
Vayyyy bu tempoya istediğin kiloyaa mutlaka düşersin canım. Şu duraklama dönemini en kısa zamanda atlatırsın inşallah işte o zaman seni kimse tutamaz artıkcanım ben sabah 6 da bi çıkıyorum 7.30 gibi gelip 8 de kahvaltı yapıyoruz bir de akşam üstü ikindi vakti 17.00 gibi çıkıp şimdi geldim birde evde leslie yapıyorum banamısın demiyor ama yavaş kilo veriyorum malesef....
Hangi alanda doktora yapıyorsun canım. Bir de ötle yoğunlukta diyet zor oluyordur. Ben çalışmaya başlayınca nasıl olacak bu diyet onu bilemiyorum. Şimdilik evde ıkduğum süreci iyi değerlendirmem lazım sonra düşünüyüm o kısmı daBen buradayım da baya yogun bi gün gecirdim, hoca da habire bi şeyleri degistirmemi istiyor yaptıgım seylerde. Okuyup kacıyorum, benlik bi durum olunca müdahale ediyorum anca :)
Off şu doktora bi biteydi
Ayağım iyileşti şükür.Yaz şekerim yaz cezam neyse çekerim :)Günaydın hanımlar..
Yaa dün cok üzüldüm sonradan menün tammıs ceza yazmısım diye ama her zıplama eksi getirir öyle düsünelim :)
Canım senin ayagının şişliği inmis galiba yürümeye başladıgına göre? Bir sonraki hafta ceza listesine girmek istiyor musun?
Regl olduysan zıplama cezalarını yürüyüs olarak yapabilirsin, zıplama bence o dönemde :)
Senin 300 cezan 45 dk yürüyüse denk. B blanche_ea
100 de bugunden yazdım 20 dk oldugu icin. Onu da sonra yaparsın 15 dk yürüyüs.
Alışırsın alışırsınBizde ceza cok nasıl olsa
Acaba neden? Dondurma, noodle falan ondan olmasın
Sana da 100 ceza yazdım bu arada
5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & blanche-ea & morordek
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Merhaba bir sorum var kullanan varsa lutfen yorum yaza bilirmi? Goji berry turkce kurt uzumu olmali zayiflatiyor diyorlar
5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & blanche-ea & morordek
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
ben de senin gibiyim canım çıkamıyordum dışarı. Grubum sayesinde leslieyi keşfettim ve bugün yaptım iyi terletti be yordu beni. Belli biliyorsundur leslieyi
Fıstık günde kaç kez yürüyorsun?ne zaman okudam yürüyüşe gidiyorsun, maşallah sana
Süpersin canım
çökme nilsub çökme öyle de deme ya. Sen verirsin güveniyoruz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?