- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.821
kız öğlen 1 kepçe yoğurda 1 haş yumurta 1 yk sade yulaf ezmesi pul biber nane döktüm yedim bir görsen hamile gibiyim kız aynıAcı falan mı yesen acaba? Ben acı yedigimde cok etkili oluyor bagırsaklarımın calısmasında. Yemeklere bas pul biberini
Of of ofay bugun kursda bi karın mide ağrısı oldu deliriyodum ....akşam lesli yapıcam birde yarın başlıcak 3 gün şifa oruçları var tutmak istiyorum belki rahatlar metabolizmam
Evet yaa bide ezme vardır hani oda çalıştırıyomuş :)Acı falan mı yesen acaba? Ben acı yedigimde cok etkili oluyor bagırsaklarımın calısmasında. Yemeklere bas pul biberini
Valla o zaman ben tavsiyelerimi tükettim canım, hayırlısı olsunkız öğlen 1 kepçe yoğurda 1 haş yumurta 1 yk sade yulaf ezmesi pul biber nane döktüm yedim bir görsen hamile gibiyim kız aynı
bu gidişle ben acillik olurum galibaValla o zaman ben tavsiyelerimi tükettim canım, hayırlısı olsun
eeee sen doktoranı bitirince ne yapmayı düşünüyorsun ne kadar kaldı bitmesine?Valla o zaman ben tavsiyelerimi tükettim canım, hayırlısı olsun
kız diyete başladığımdan beri böyle kötüde olmamıştım:)Of of ofçok zor olur yaa tahmin edebiliyorum.insan 1 gün çıkmayınca çatlayacak gibi oluyo.inşallah en kısa zamanda kurtulursun
Valla bence sen kefiri yap iç ,yumurta ve kahveyi bırak , bide ne yap et açık sinameki bul onu iç :)kız diyete başladığımdan beri böyle kötüde olmamıştım:)
gormemis olabilirim de bu sinir niye? 3-5 mesaj gercekse seni takımda yer alamazsın zaten canım ayrılman dogru bi kararYa ben Bi sürü mesajda yazdım menüde yazdım ..Ayrıca wifi da arıza yaşadığımida yazdım. .arkadaslara yorum da yazdım ..Bunların kontrolü bu şekilde mi oluyo ..
deryalimm bu haftada boyle giderse son kez uyarıcam sonra diskalifiye olacakAynı şeyi ben de sabah düsünmüstüm. Bazı arkadaslar (deryalimm ve deep_fat gibi) bir süreligine yogun olduklarından pek bakamayacaklarını muska'ya söylemislerdi ama bu sekilde bir süre daha devam ederlerse onları da cıkarmak gerekecek. Diger yeni gelenlerden mesajları azalanlar oldu, onları bi uyarabiliriz. Ben şimdi bakıp yazacagım.
profilinden bakabilirsin canımArkadaşlar mesaj sayımızı yazalımda saymanın kolay bi yolu varmı :) yoksa geriye doğru dönüp tek tekmi saycaz?
zaten listeye girince biz seni hergun gordukce mesaj sayısı da yazmazsın tatlım merak etmemorordek ya çok laf kalabalığı oluyo sonra diye ben pek dahil olmuyorum muhabbetlere sabah akşam bakmaya çalışıyorum ama haklısın sen de kural kuraldır :) bu 4.mesaj sanırım akşam menümü de toplu atınca 5 olur sanırım.. bi de bilmediğimden soruyorum hergün kilo bildirimi de yapıyo muyuz kızlar morordek B blanche_ea kollontai muska77
Bugün ki menummorordek kollontai
Sabah (geç kahvaltı): bir kk peynir 5 ad zeytin 2 dilim ekmek, marul. Şekersiz çay
Ara: 3 yk yoğurt
Aksam fırında patatesli tavuk, 2 yk yoğurt, bolca marul :)
spor: bugün kizim huysuzdu sürekli kucak istedi yapamadım.
Su: şu ana kadar 2 lt ama yatana kadar daha fazla olur.
Bir de saat 9 gibi ihlamur ekinezya çayı icecegim. Unutmadan yazayim.
Mesaj sayim bu mesajla birlikte 4 oldu.
gormemis olabilirim de bu sinir niye? 3-5 mesaj gercekse seni takımda yer alamazsın zaten canım ayrılman dogru bi karar
deryalimm bu haftada boyle giderse son kez uyarıcam sonra diskalifiye olacak
profilinden bakabilirsin canım
zaten listeye girince biz seni hergun gordukce mesaj sayısı da yazmazsın tatlım merak etmehayır hergun degil p.tesi ve cuma :)
kızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun
ya çok üzüldüm Allahım yardımcısı olsun tedavi başarılı bir şekilde sonuçlanır inşallah....kızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?