- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.781
canım bizim takım oldukça dolu motivasyon amaçlı katılabilirsin tabiki ama listelere girmen gecikebilir bu arada maşşallah güzel gitmiş seninde azimli olduktan sonra inşallah devamı da gelirBende takıma katılmak istiyorum mumkunmu acaba son çare olarak bunu yapmalıyım 104 kiloyum suan 112 kiloyken başlamıştım 99 a düştüm geri aldım muska 77 nin hikayesi kafama bir balyoz yedim etkisi yaptı bende ağlayarak okudum 30 kilo en az vermem lazim ve 26 yasindayim
Heee valla alışkanlık oldu kahvemin içine koyduğum slim süte kadar tartıyorumhelal tartmakta marifet
Cok yazmıs demeyiz de cok yemis diyebiliriz :)Enemmm bende çok yazmış demesinler diye onu bunu yedim yazıp geçiyordum bundan sonra yazarım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak yaparof nedense basim donuyor midem bulaniyor sicaktan herhalde; oglen de kofte yedim evden getirmistim ama iyi gelmedi sanirim; hicbir sey yiyesim icesim yok sadece su.
Çok güzel canımDün sabah 84.2 geldigim tartida bu sabah 83.3 geldim.
Aksam yemeği yerine yoğurt ye 1 kase yada salatalik ye 2 tane ..yarına da normal menünü yaparsın canım en azından dengelenmiş oluray ben diyeti bozdum yine ya ne oluyor bana 2 gundur toparlayamadim; neyse yarin aklimi basima devsireyim bi.
herhalde haftasonu yuruyus cilginligindan vucudum seker ihtiyacina girdi.
bence zaten kilo olarak fazlan yok çok zorluyorsun kendini dikkat et:) geçmiş olsunay ben diyeti bozdum yine ya ne oluyor bana 2 gundur toparlayamadim; neyse yarin aklimi basima devsireyim bi.
herhalde haftasonu yuruyus cilginligindan vucudum seker ihtiyacina girdi.
ben de senin gibiyim canım çıkamıyordum dışarı. Grubum sayesinde leslieyi keşfettim ve bugün yaptım iyi terletti be yordu beni. Belli biliyorsundur leslieyiSuyumu içmiştim 3 lt ye yakın yazmayı unutmuşumbugün spora vercem kendimi zıplamayı ilk kez deneyeceğim çocuklar uyuyunca. Bide kızlar ben yürüyüşe çıkamıyorum çocukları bırakıp ama evde eliptik bisiklet var onda yapıyorum sporumu . Keşke çıkabilsem sizler gibi
Fıstık günde kaç kez yürüyorsun?ne zaman okudam yürüyüşe gidiyorsun, maşallah sanakızlar birazdan gelirim yine son toparlamarı yapıp yürüyüşe çıkıcam öptüm
Süpersin canımgünaydıınlar ,bugün oğluşu taksiyle bakıcısına bıraktım eşimi metroya dedimki ben yürüyecem vakitte var daha indim metro durağından bastım işe yürüyerek geldim
akar kokar tok tutar dediniz iş yerime yumurta getirdim,sularımı doldurdum o sular öğlene kadar bitecek
Eki Görüntüle 1816767
çökme nilsub çökme öyle de deme ya. Sen verirsin güveniyoruz sanakızlar bu şişkinlik beni moralman acayip çökertiyor sanki hiç kilo veremicekmişim gibi
hosgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, sonra da tanısırızBende takıma katılmak istiyorum mumkunmu acaba son çare olarak bunu yapmalıyım 104 kiloyum suan 112 kiloyken başlamıştım 99 a düştüm geri aldım muska 77 nin hikayesi kafama bir balyoz yedim etkisi yaptı bende ağlayarak okudum 30 kilo en az vermem lazim ve 26 yasindayim
Bu menüyle oruç mu tutulur canım? Nasıl dayanıyorsun, zor olmuyor öu?morordek
Sahur:
2 haş yumurta
İftar:
1 kase karnabahar çorbası
1 kase tavuklu mantar sote
SU: 2 litre Spor: 300 ipsizip atlama
Hozına kimse yetişrmiyor maşallah sanaDün sabah 84.2 geldigim tartida bu sabah 83.3 geldim.
Ya ben Bi sürü mesajda yazdım menüde yazdım ..Ayrıca wifi da arıza yaşadığımida yazdım. .arkadaslara yorum da yazdım ..Bunların kontrolü bu şekilde mi oluyo ..hosgeldin, ilk sayffadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor
canım bu geldiginden beri gordugum ilk mesajın gunde 5 mesaj yazma ve aksamları menu bildirme zorrunlulugun var yoksa takımda kalamazsın
bende arayacaktım simdi, sen aramıssın kaptanım, umarım bir an evvel iyi olur
canım ilac alma gercekten iyi bisey degil
ama tek tek yazman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?