- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.941
hiç o şekilde düşünme senin kilona yakın birileri yoksa bile hep beraber vericez sen yeterki bırakma biz birbirimizle çok ilgilenen takımız zeynep :) ben nilgün 15 şubatta 84 kilo başladım ve şuan 75 kiloyum 2 çocuk annesiyim iyiki buldum arkadaşlarımı 2 ayda 9 kilo verdim sende yaparsın emin ol:)Inşallah basaririm desteginizle bu arada benim kilona yakın birileri varmi
çiriş otu ne dir ebrucum ilk defa duydum merak ettim@muska77morordek kollontai @blanche_ea
Sahur yapmadım.
İftar:
1dilim ekmek
1 kase kıymalı çiriş otu yemeği ( yağı çok azdı)
4k. yoğurt
Yarım portakal
1 avuç ceviz
SU: 2 litre
Spor: 50 dk yürüyüş - 200 ipsiz ip
canım dikkat et kendine başına şapka falan alsaydın keşkeKızlar ben de bugun rahatsızlandım biraz, başıma güneş geçti sanırım öğlen o sıcakta yürürken.
Birkaç gün giremeyebilirim, ceza takip edemeyebilirim canımmorordek
canım sen azmettikten sonra emin ol başaracaksın sen yeterki azimli ol 2 gün diyet yapıp 3 gün abartmazsan azimli şekilde gidersen gider bu kilolar merak etme tatlımDesteginiz için çok teşekkürler benim hedefim sadece sizin 78 li kilolarinizakilolariniza düşmek ve alaycı bakışları suratlarına çarpmak geçen gün disim agridigi için acile gitmiştim 20 yaşlarında ki hemşire bana teyze dedi eşimin yanında bir kez daha küçük dusuruldum insanlar bazen abartiyorlar büyük gorunebiliriim ama bu kadar değil bu defa başarmak istiyorum çok yoruldum artık esim beni begeniyormu diye dusunmekten
tatlım parkybull senin kilona yakın 99 la başlamıştı takıma 96 larda sende azmedersen 1-2 hafta içinde o kilolarda olacaksınInşallah son carem sizsiniz gerçekten şimdiden cuma tartilacagim diye heyecan yaptim
tatlım kabızlığın ne durumda sen dr un 5 gün demesine bakma bekunis al ama 2 tane birden akşam yatarken sabaha çıkarsın wc ye bir de bu kadar uzatma acaip şişiyor 2 gün çıkamazsan 3. gün zytinyağı falan içhiç o şekilde düşünme senin kilona yakın birileri yoksa bile hep beraber vericez sen yeterki bırakma biz birbirimizle çok ilgilenen takımız zeynep :) ben nilgün 15 şubatta 84 kilo başladım ve şuan 75 kiloyum 2 çocuk annesiyim iyiki buldum arkadaşlarımı 2 ayda 9 kilo verdim sende yaparsın emin ol:)
Tatlım merhabalar hoşgeldin aramıza :) Moral bozmak yok öncelikle heleki yolun başında.Başarabileceğini sende biliyorsun bizde sana inanıyoruz.Emin ol birgün gelecek 60 larada düşeyim diyeceksin.Ben birgün kk da seninde başarı hikayeni okuyacağımıza inanıyorum :) Daha çok gençsin ,düşünsene sadece birkaç ay dikkat ederek gelecek yıllarını istediğin gibi geçireceksin.Ayrıca dünyadaki ne ilk.ne tek .nede son kilolu insan sen değilsin.Neden kilolarından kurtulan insanlardan biri olmayasınki? Öncelikle kilonun asıl nedenini sen biliyorsundur ama mesela hormonal yada metabolik bir rahatsızlığın varmı? Varsa nedir ilaç kullanıyormusun?Desteginiz için çok teşekkürler benim hedefim sadece sizin 78 li kilolarinizakilolariniza düşmek ve alaycı bakışları suratlarına çarpmak geçen gün disim agridigi için acile gitmiştim 20 yaşlarında ki hemşire bana teyze dedi eşimin yanında bir kez daha küçük dusuruldum insanlar bazen abartiyorlar büyük gorunebiliriim ama bu kadar değil bu defa başarmak istiyorum çok yoruldum artık esim beni begeniyormu diye dusunmekten
tamam kaptanım wc sorunum çözüldü gibi ama şişkinlik devam ediyor regl olucam ondan galiba en geç yarına olmuş olurum geçen ay 18 de olmuştum aman ne zor kadın olmak relg bile bize karşı:)tatlım kabızlığın ne durumda sen dr un 5 gün demesine bakma bekunis al ama 2 tane birden akşam yatarken sabaha çıkarsın wc ye bir de bu kadar uzatma acaip şişiyor 2 gün çıkamazsan 3. gün zytinyağı falan iç
Vaooow gizem haa :) söyleme söyleme nazarımız filan değer cuma günü patlat bombayıGünaayyyddıınnn topikimizin tatlış elemanları.. Giden gramlar hafiflik ve enerji olarak geri dönüyosöylemiym de şimdi cuma günü bildirim de daha büyük sürpriz olsun
kaç kilosun ben 97 ile en rekorist isimlerdenim yeni başladım hoşgeldinInşallah basaririm desteginizle bu arada benim kilona yakın birileri varmi
Canim oncelikle kendini diyet psikolojisinden cikar ve saglikli beslenme moduna gec.
Saglikli beslenme ise saglik acisindan surdurulebilir olmali, senin menun saglikli degil mesela.
Belki kalori azdir ama besinler falso.
Sana bir ornek menu gonderecegim :)
Kesinlikle uygulayacağım . Eski zayıf günlerime dönmek istiyorummmAy Isigim bunu denesene 1 hafta :)
hepimiz istiyoruzKesinlikle uygulayacağım . Eski zayıf günlerime dönmek istiyorummm
Gecmis olsun canım, tamam benKızlar ben de bugun rahatsızlandım biraz, başıma güneş geçti sanırım öğlen o sıcakta yürürken.
Birkaç gün giremeyebilirim, ceza takip edemeyebilirim canımmorordek
Şaka sanırım bu...Sabah:
Büyük bardak limonlu ılık su
Bir tane haşlanmış yumurta
Ara:
Bir elma
Öğle:
Bir kase tarator
Yarım ıspanaklı peynirli gözleme
Akşam:
Bir dilim kek
Kola zero
Pek güzel bi menü olmadı bugünü böyle planlamamıştım ama misafirlerim vardı düzenim alt üstü oldu zayıflayana kadar misafir kabul etmicem sıfır irade var bendede hemen su koyuverdim ama kızlar kalabalıktı gelenler birde saat 12 de haber verdiler. Bende yorgunlukta eklenince öf aman ne bileyim işte bahane üretiyorummm kes Cezamı hakim hanım
Spor yapamadım ama bugün hiç oturmadım da
Dün gece benim bebişte uyutmadı gece boyu uyanıktı emdi oynamak istedi
Su: 2 lt
morordek @muska77 @blanche_ea kollontai nilsub
İyi geceler
Bence ilaç kullanma canım, bir zamanlar bende de vardı kansızlık, ilaç kullandım ve maalesef iştahımı öyle açmıştı ki kilo almıstım baya. Bırakınca normale dönebilmistim. Zaten baya bi kişi de yazmıs demir iceren yiyecekleri, onlarla takviye etmeye calıs bence.Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyoraşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et ne olcak halim bilmiyorum amma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidir aslada bırakmam diyetimi sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen
Insallah tatlım :)akademisyen vak vak olucaksın desene:)
Canım ceza sistemini 100-200-300 seklinde oturttugumuz icin kacamaga 100 olarak yazıyorum ama haklısın tabi ki normalde 100'den daha fazlasını hak ediyor. Zaten kollontai de demis 100 daha atla diyehiç darılma ama börek için 100 atlama az tatlımmorordek sence :)
kollontai der iyi 900 atla dememişGunaydınlar!
Gecmis olsun canım, tamam benkollontai ile hallederim merak etme. Sen kendine dikkat et
Şaka sanırım bu...
Ceza olarak 200 yazıyorum da sen en az 300 atla bence!
Bence ilaç kullanma canım, bir zamanlar bende de vardı kansızlık, ilaç kullandım ve maaleef iştahımı öyle açmıştı ki kilo almıstım baya. Bırakınca normale dönebilmistim. Zaten baya bi kişi de yazmıs demir iceren yiyecekleri, onlarla takviye etmeye calıs bence.
Insallah tatlım :)
Canım ceza sistemini 100-200-300 seklinde oturttugumuz icin kacamaga 100 olarak yazıyorum ama haklısın tabi ki normalde 100'den daha fazlasını hak ediyor. Zaten kollontai de demis 100 daha atla diye
Evet sanırım onun da iyi bi anına denk geldikollontai der iyi 900 atla dememiş
seninki miniş miş benimki 6 aylık ikizlere hamile gibi o kadar fenaBen sabah korkumu yenip tartıya cıktım ve 60 geldim.
Regl öncesi şişkinligimi atınca ne olacak bakalım. Sabah aç karnına bile minik bir göbüsle uyanıyorum resmen
Senin wc sorunu da eklenince öyle olmustur tabi.seninki miniş miş benimki 6 aylık ikizlere hamile gibi o kadar fena
Senin wc sorunu da eklenince öyle olmustur tabi.
Ya ne olur wc'ye cık vallahi bana dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?