Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Inşallah basaririm desteginizle bu arada benim kilona yakın birileri varmi
hiç o şekilde düşünme senin kilona yakın birileri yoksa bile hep beraber vericez sen yeterki bırakma biz birbirimizle çok ilgilenen takımız zeynep :) ben nilgün 15 şubatta 84 kilo başladım ve şuan 75 kiloyum 2 çocuk annesiyim iyiki buldum arkadaşlarımı 2 ayda 9 kilo verdim sende yaparsın emin ol:)

günaydınlarrr

çiriş otu ne dir ebrucum ilk defa duydum merak ettim
Kızlar ben de bugun rahatsızlandım biraz, başıma güneş geçti sanırım öğlen o sıcakta yürürken.
Birkaç gün giremeyebilirim, ceza takip edemeyebilirim canım morordek
canım dikkat et kendine başına şapka falan alsaydın keşke
canım sen azmettikten sonra emin ol başaracaksın sen yeterki azimli ol 2 gün diyet yapıp 3 gün abartmazsan azimli şekilde gidersen gider bu kilolar merak etme tatlım

tatlım kabızlığın ne durumda sen dr un 5 gün demesine bakma bekunis al ama 2 tane birden akşam yatarken sabaha çıkarsın wc ye bir de bu kadar uzatma acaip şişiyor 2 gün çıkamazsan 3. gün zytinyağı falan iç

Tatlım merhabalar hoşgeldin aramıza :) Moral bozmak yok öncelikle heleki yolun başında.Başarabileceğini sende biliyorsun bizde sana inanıyoruz.Emin ol birgün gelecek 60 larada düşeyim diyeceksin.Ben birgün kk da seninde başarı hikayeni okuyacağımıza inanıyorum :) Daha çok gençsin ,düşünsene sadece birkaç ay dikkat ederek gelecek yıllarını istediğin gibi geçireceksin.Ayrıca dünyadaki ne ilk.ne tek .nede son kilolu insan sen değilsin.Neden kilolarından kurtulan insanlardan biri olmayasınki? Öncelikle kilonun asıl nedenini sen biliyorsundur ama mesela hormonal yada metabolik bir rahatsızlığın varmı? Varsa nedir ilaç kullanıyormusun?

tamam kaptanım wc sorunum çözüldü gibi ama şişkinlik devam ediyor regl olucam ondan galiba en geç yarına olmuş olurum geçen ay 18 de olmuştum aman ne zor kadın olmak relg bile bize karşı:)

Teşekkür ederim cnm

Gunaydınlar!
Kızlar ben de bugun rahatsızlandım biraz, başıma güneş geçti sanırım öğlen o sıcakta yürürken.
Birkaç gün giremeyebilirim, ceza takip edemeyebilirim canım morordek
Gecmis olsun canım, tamam ben kollontai ile hallederim merak etme. Sen kendine dikkat et
Şaka sanırım bu...
Ceza olarak 200 yazıyorum da sen en az 300 atla bence!
Bence ilaç kullanma canım, bir zamanlar bende de vardı kansızlık, ilaç kullandım ve maalesef iştahımı öyle açmıştı ki kilo almıstım baya. Bırakınca normale dönebilmistim. Zaten baya bi kişi de yazmıs demir iceren yiyecekleri, onlarla takviye etmeye calıs bence.
akademisyen vak vak olucaksın desene:)
Insallah tatlım :)
hiç darılma ama börek için 100 atlama az tatlım morordek sence :)
Canım ceza sistemini 100-200-300 seklinde oturttugumuz icin kacamaga 100 olarak yazıyorum ama haklısın tabi ki normalde 100'den daha fazlasını hak ediyor. Zaten kollontai de demis 100 daha atla diye

kollontai der iyi 900 atla dememiş

Ben kahvaltımı edip sporumu yapıp duşumu alana kadar neler döktürmüşsünüz böyle ancak okuyabildim. Bugün sauna eşofmanımla leslie yaptım ve çokkk terledim Bu gazla bir tartılayım dedim ama hala berememişim. Moralim bozuldu vallahi Neden veremiyorumki acaba, oysa yemeği %60 70 oranında azalttım.salatayı çok tüketiyorum ondan ılabilir mi acaba? Önceden sırf kahvaltıda ystım ekmek aradı patates kızartması ketçap mayonezli bir de tatlı biley yerdim akşam çerez meyve tatlı yetdim kilom sabit kalıyordu şimdi ise yedikleri salata yumurta 2 dilim ekmek. Offfffff canım çokkk sıkıldı

Senin wc sorunu da eklenince öyle olmustur tabi.
Ya ne olur wc'ye cık vallahi bana dert oldu
belki senin şişkinliğin benim yüzümdendir hani oluyor ya karısı hamile erkekler çift psikolojisine girip aş eriyorlar sabah bulantıları oluyor ay beni bu kadar mı seviyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…