- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.961
belki senin şişkinliğin benim yüzümdendir hani oluyor ya karısı hamile erkekler o çift psikolojisine girip aş eriyorlar sabah bulantıları oluyor ay beni bu kadar mı seviyon
Şu kadar kaldı diyemem ki hocam ne zaman bitiyor derse o zaman bitecek
Seneye falan biter heralde. Bitince ne olacagım mechul valla, akademik devam etmek istiyorum da üniversitelerde kadro bulmak sorun. Kısmet, nasip
Canım o 28'ine kadar mı ne muskadan izin aldı ama sen diskalifiye edecegim diyorsan bi danıs derim.
Off cok üzüldüm ya, Allah yardımcısı olsun@muska77 canım dualarımız seninle.
Bilişim alanındayım ben canım. Ben zaten mezun oldum takımdan, koruma aşamasındayım da bu aralar pek korudugum söylenemezRegl haftam zaten karnım şiş geziyorum ortalarda.
Cumadan cumaya listeyi yeniliyoruz artık haftaya alalım
Bugun bulgur cok olmus, 100 ceza yazdım, haberin olsun :)
Hoşgeldin canımGünaydın ben zeynep
Ooo nilsub gözün aydın rahatlamışsındır biraztamam kaptanım wc sorunum çözüldü gibi ama şişkinlik devam ediyor regl olucam ondan galiba en geç yarına olmuş olurum geçen ay 18 de olmuştum aman ne zor kadın olmak relg bile bize karşı:)
sitem sevgiden doğar
Ben seni seviyorum da sen beni sevmiyorsun ki. Kıskanıyorsun, haset ediyorsun falan, cok kırılıyorum
yok anacım bi şişkinlik patlıyorum 2 aydır diyetteyim böyle berbet bi durum olmamıştı :)Evde varken yeyim süt yapsın demiştim neyse bi daha kolay kolay pişirmem. Cezamı da atladım kaptanım verdiğin her cezaya razıyım
Hoşgeldin canım
Ooo nilsub gözün aydın rahatlamışsındır biraz
Aferin cekirgeEvde varken yeyim süt yapsın demiştim neyse bi daha kolay kolay pişirmem. Cezamı da atladım kaptanım verdiğin her cezaya razıyım
sitem sevgiden doğaro kadar seviyorum
Aferin cekirge
belki senin şişkinliğin benim yüzümdendir hani oluyor ya karısı hamile erkekler çift psikolojisine girip aş eriyorlar sabah bulantıları oluyor ay beni bu kadar mı seviyon
Bu ne sevgi göstergesidir böyle, maşallah sizlere ama kıskandırmayın bizi
Ben seni seviyorum da sen beni sevmiyorsun ki. Kıskanıyorsun, haset ediyorsun falan, cok kırılıyorum
afiyet olsun bende domatesli biberli 2 yumurtadan menemen yapayım diyorum bide yoğurt :) banada afiyet olsun:)Bugun ögle yemegimi evden getirdim. Kaç gündür evde dolapta bekliyordu yemekler, akşamları da işimiz çıkınca dışarda yemek zorunda kaldık :/
Dedim artık bozulmasın, bari öglen yiyeyim, akşama da kısmet.
Barbunya yemegi, yanına da çok az kepekli makarna ve yogurt, ohh miss
sabah sabah gözünüz gönlünüz açılsın diyeBu ne sevgi göstergesidir böyle, maşallah sizlere ama kıskandırmayın bizi
canım sakın sıkma canını direniyordur o kilolar gidecek yavaş yavaş sen bırakma yeterkiBen kahvaltımı edip sporumu yapıp duşumu alana kadar neler döktürmüşsünüz böyle ancak okuyabildim. Bugün sauna eşofmanımla leslie yaptım ve çokkk terledim Bu gazla bir tartılayım dedim ama hala berememişim. Moralim bozuldu vallahi Neden veremiyorumki acaba, oysa yemeği %60 70 oranında azalttım.salatayı çok tüketiyorum ondan ılabilir mi acaba? Önceden sırf kahvaltıda ystım ekmek aradı patates kızartması ketçap mayonezli bir de tatlı biley yerdim akşam çerez meyve tatlı yetdim kilom sabit kalıyordu şimdi ise yedikleri salata yumurta 2 dilim ekmek. Offfffff canım çokkk sıkıldı
canım maydonoz suyu içsene ödem atar rahatlatır mısır püskülü kiraz sapı da kaynatıp içebilirsin şişkinliğin rahatlaryok anacım bi şişkinlik patlıyorum 2 aydır diyetteyim böyle berbet bi durum olmamıştı :)
Kaptanım bundan içiyorum içinde kiraz sapı mısır püskülü sinemaki hepsi var ama faydası yok :) benim sistem biraz bozuldu galiba ondancanım sakın sıkma canını direniyordur o kilolar gidecek yavaş yavaş sen bırakma yeterki
canım maydonoz suyu içsene ödem atar rahatlatır mısır püskülü kiraz sapı da kaynatıp içebilirsin şişkinliğin rahatlar
19 Nisan Cezalar:
@afife lale - 100 (normalde atlamıssın ama kollontai 100 daha atla dedigi icin)
inatettimolacak - 100
Ay Isigim - 200
canım bilmiyorumkikizlar selam,
bana az once asiri terbiyesiz bir mesaj geldi, sikayet etmek istiyorum. Nasil sikayet edeyim? emeloz06 nicki
Hayir mesaj da ben bir erkegim vs vs diye devam ediyor terbiyesiz yaa, midem bulandi. Sikayet et butonu da goremedim.canım bilmiyorumkitoplight kaptanım bi el atsanız onlar yetkilerle msj bildiğim kadarıyla neden öyle bir msj atmışki konuştun mu daha önce tanıyormusun?
Allahın belası erkekse burda ne işi var a bak bende sinir oldum şeref..... adam bozma moralini boşver halleder kaptanHayir mesaj da ben bir erkegim vs vs diye devam ediyor terbiyesiz yaa, midem bulandi. Sikayet et butonu da goremedim.toplight kaptanim bir el atsaniz cidden.
Dün oğlumu parka götürdüm orda bi bayan bana Bebek var herhalde dedi bende evet 5 aylık kızım var dedim. Kadın bana bi ayazda kurtulursun inşallah hayırlısıyla kucağına al diye bi sürü dua ettiBen sabah korkumu yenip tartıya cıktım ve 60 geldim.
Regl öncesi şişkinligimi atınca ne olacak bakalım. Sabah aç karnına bile minik bir göbüsle uyanıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?