Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ışığı hatayi bence sabah kahvaltisinda az yiyerek yapıyorsun. Böyle olunca akşam cok acikip yukleniyorsun kendine. Sabah kahvaltisi zayıf geldi bana. Aksam da hic diyet menüsü gibi değil. Bu şekilde kilo vermek yerine alırsın. Aman dikkat

Öğlen yedigin gozlemeyi tamamiyle hayatından çıkar bence

Domates ye bol bol. Pekmez de iyi kan yapar ama diyete uymaz :))

Dünkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
1 dilim tb ekmeği
Domates
Salatalık.

Öğle 14.00
1 yumurtadan menemen
Yarım dilim ekmrk
1 kase salata

Ara 16.30
Küçük bir kase çerez.
1 türk kahvesi

Akşam 19.00
3 yk taze fasulye
3 yk yoğurt

2 litre su
Spor yok maalesef.

menun guzel canım biraz da kendinden bahset bize boy kilo yas ?? ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım 151 boyla takımın cucesi oluyorum sanırım :) kilomda 62-63 arası su aralar :)
26 yaşındayım 10 yıllık evliyim cocuk gelinlerdenim maalesef 104 kiloyum boyunda 169 aslında 112 kiloda başladım 99 a kadar düştüm evimi satıp taşındım ve çok saldim okadar yoruluyodumki diyet falan umursamadim ne B ulduysam yedim haliylen 104 e geri dondum

Desteginiz için çok teşekkürler benim hedefim sadece sizin 78 li kilolarinizakilolariniza düşmek ve alaycı bakışları suratlarına çarpmak geçen gün disim agridigi için acile gitmiştim 20 yaşlarında ki hemşire bana teyze dedi eşimin yanında bir kez daha küçük dusuruldum insanlar bazen abartiyorlar büyük gorunebiliriim ama bu kadar değil bu defa başarmak istiyorum çok yoruldum artık esim beni begeniyormu diye dusunmekten

canim verirsin, hic merak etme. Her aklina kacamak geldiginde esini dusun, yolun uzun ama basarirsin :)
yanindayiz.

Beybi olmamis sen de farkindasin, keki sabah elmayi aksam yeseydin bari
Kahvaltilarini duzgun yap artik bence : peynir, yumurta, ekmek, domates-salatalik-yesillik.

Ben de bu sabah iyi uyandim, dun kafama gunes gecmis; of ne kotu oldum bilseniz
Zaten beyazim; hayalet gibi dolandim ortalarda
Dikkat et canım hava gerçekten çok bunalttı birden bi de maşallah sen bi başlayınca durmak bilmeyenlerdesin yürüme konusunda yığılır kalırsın bi yere allah korusun.. bi de bahar gelince ben hemen yüksek faktörlü güneş kremlrine başlıyorm kullanmıyosan sana da tavsiye ederim günlük hayatta kurtarıcı gerçekten

Biliyorum maalesef öyle Tatlım Bi daha yapmam inşallah

Selam canım A ayhan zeynep hoşgeldin.. Kendine söz verdikten sonra oluyo gerçekten,yani bi sağlık sorunun yoksa yemeği azaltınca mutlaka faydasını görüyosun.. 25ime girmek üzereyim ben de ve yaklaşık 10gün önce 91kiloyu görünce 165 boyla beynimden vurulmuşa dönmüştüm.üstelik daha evli değilim doğum yapmadım kendimi toparlamazsam sonum fena.. hızla gidiyo ama hiç korkma günlük kalorini takip edip hafif hafif spor yapmaya başlarsan güzel bi başlangıç olacak senin için de canım.. motivasyon yüksektir burda iyi gelir sana da

akademisyen vak vak olucaksın desene:)

kilosu 4 litre canım pahalı değil denemek lazım sağol:) ama benimki bu kadar ilk defa oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…