Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amin deseydin bu kilolardan bir avazda kurtulurum inşallah deseydin

savurgan canim kan degerleri benim en hassas oldugum mevzu. Ben de ayni skntlri yasaydim. Yasayan bilir. Allah yardimcin olsun. Canim mutlaka ama mutlaka I.Saracoglu nun kereviz ispanak kurunu yap. Bana sifa oldu umaraim sana da olur. profsaracoglu.com dan girersen orda tarifi var. Mide rahatsizligin varsa dikkat et ama tabii
Sakin ihmal etme ilaclarini dae. Sonra; halsizlik, depresyon, uykusuzluk vs her seye sebep olabiliyr kan ddgerlernn dusmesi;(

Yok bırakmıyorum bırakamam bırakmam da ama moralim bozuldu. Cıma bildirimine inşallah kilo vermiş olurum. Aslında kendimi hafiflemiş hissediyorum.
kizlar selam,

bana az once asiri terbiyesiz bir mesaj geldi, sikayet etmek istiyorum. Nasil sikayet edeyim? emeloz06 nicki
Bana da öyle bi msj gelmiş evliyim ne yazmış ben sildim ve engelledim şikayet etmek aklıma gelmedi hiç

Kaptanım bundan içiyorum içinde kiraz sapı mısır püskülü sinemaki hepsi var ama faydası yok :) benim sistem biraz bozuldu galiba ondan Eki Görüntüle 1817325

kizlar selam,

bana az once asiri terbiyesiz bir mesaj geldi, sikayet etmek istiyorum. Nasil sikayet edeyim? emeloz06 nicki

Hayir mesaj da ben bir erkegim vs vs diye devam ediyor terbiyesiz yaa, midem bulandi. Sikayet et butonu da goremedim. toplight kaptanim bir el atsaniz cidden.
canlarım özelden mi gelmiş genelden geldiyse K.İ.B. butonuna basarak şikayet edebiliyorsunuz

Aman sen dengesiz insanlara ne bakıyorsun incecik çıtı pıtıyken yaşımda daha o zamanlar 22 falan 43 yaşındaki tür marketinin sahibi kadın abla abla en son gördüğümde sağol teyze dedim bi daha demedi dengesiz bazılarıda sırf manyaklığına diyor amma kilo verelim bebiş inan kırılan incilen gururun nasıl onarılcak kendine güvenin gelecek hep başarcam de kendine asla izin verme yenil meye bak bizler burdayız hep beraber başarıcaz

kizlar selam,

neymiş ki derdi ya hayırdır inşallah.. manyak dolu ortalık cidden geçmiş olsun canım ne denir bilemedim can sıkıcı bi durum

sende ona amca deseydin

Domates ye bol bol. Pekmez de iyi kan yapar ama diyete uymaz :))
Pekmez yemem kii zaten ne çok yedim çoçukluğumdan beri tık yok canım hiçbir ilerleme olmadı ama domates yerim sağol tatlım
sağol tatlım denerim özellikle semizotu ve ıspanağı severim eti yemeğe 19 yaşında başladım 1-2 yıl yedim sonra hoppp başa döndüm çok çokkkk zorlanıyorum acayip kötü oluyorum yerken
ahaaaa kabak çekirdeğini bilmiyordum onuda eklerim diyetime sağol tatlım bazılarını eklerim çok sağollll
Şimdi yediklerimi yazayım morordek kollontai isteğiniz üzere tek tek yazıyorum
Sabah
1 dilim kepek ekmeği 42 gr 105 kalori
Sucuk 50 gr yoktu ama benim gönlüm zengin bol bol yazarım grları 166 kalori
Peynir 200 kalori
Zeytin 3 tane 50 verdim
Domates 17 kalori
Salatalık 12 kalori
Helva 50 gr 190 kalori
Abovvvvvvv ettimi sabah kahvaltısı 540 kaloriii
Öğle
Bu kadar yemekden sonra tıkandım
Akşam
Taze fasulye
Cacık hepsi 215 kalori
Toplam 755 kalori enemmmm düşük olmuş ama dışarda işim olduğundan kalori hesabını şimdi yaptım gördüm artık yiyemem saat geçti yarın yerim artık
45 dk yüksek tempolu koşulu yürüyüş
30 dk oyun havası açıp cimcimemle döktürdük
4 litre suuuu

tatlım bende de aşırı kansızlık var hatta doktor sokakta tek dolaşma düşüp kalırsın biryerlerde demişti.. bana bol bol domates kırmızı et ve pekmez önerdi ama doğal pekmez fabrikasyon işi değil.. kara üzümde çok iyi geliyor aklında bulunsun yazın bol bol kara üzüm ye.. bizimkiler bana şarap dahi içirmeye kalktı adamın canına tak etmişti ilaçlar etki etmiyordu çünkü..
tavuk ciğeri,ıspanak,barbunya ,mercimekte demir oranını yükseltir kandaki kan değerlerin yükselir bu sayede ..

Benimde öyle tatlım geçen yıl kan verdiler normalde diyetisyen avustralyada parayla devlette bile ama bana 1 yıl boyunca bedava ayarladılar bendede bayılma çok olmuştu şimdi bayılma yok ama baş dönmesi şiddetli baş ağrısı halsizlik regl dönemine girmeden 3 gün önce başağrısı başlıyor bitene kadar artık çıldırcak duruma geliyorum geçen masaj yaptırdım o ağrıyla sert istedim bide anlamadım başımın dayanılmaz ağrısıyla ya içtiğim ağrı kesiciler birgün ölecem diye korkuyorum kaçgün sonra kafamı elleyemedim yumurta gibi şişmiş kafam pekmezi bulamam hazır alıyorum ama diğerlerini denerim rabbim seninde yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…