- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.981
amin deseydin bu kilolardan bir avazda kurtulurum inşallah deseydinDün oğlumu parka götürdüm orda bi bayan bana Bebek var herhalde dedi bende evet 5 aylık kızım var dedim. Kadın bana bi ayazda kurtulursun inşallah hayırlısıyla kucağına al diye bi sürü dua etti
Gülerimm ağlanacak halime.
19 Nisan Cezalar:
afife lale - 100 (normalde atlamıssın ama kollontai 100 daha atla dedigi icin)
inatettimolacak - 100
Ay Isigim - 200
amin deseydin bu kilolardan bir avazda kurtulurum inşallah deseydin
Bende düşünüyorum ne yapsam diye kara kara balık bulabilirsem balık yapıyım bari fırındaafiyet olsun bende domatesli biberli 2 yumurtadan menemen yapayım diyorum bide yoğurt :) banada afiyet olsun:)
ben şimdi balık yemem artık bahar geldi :)Bende düşünüyorum ne yapsam diye kara kara balık bulabilirsem balık yapıyım bari fırında
Yok bırakmıyorum bırakamam bırakmam da ama moralim bozuldu. Cıma bildirimine inşallah kilo vermiş olurum. Aslında kendimi hafiflemiş hissediyorum.canım sakın sıkma canını direniyordur o kilolar gidecek yavaş yavaş sen bırakma yeterki
canım maydonoz suyu içsene ödem atar rahatlatır mısır püskülü kiraz sapı da kaynatıp içebilirsin şişkinliğin rahatlar
Bana da öyle bi msj gelmiş evliyim ne yazmış ben sildim ve engelledim şikayet etmek aklıma gelmedi hiçkizlar selam,
bana az once asiri terbiyesiz bir mesaj geldi, sikayet etmek istiyorum. Nasil sikayet edeyim? emeloz06 nicki
Kaptanım bundan içiyorum içinde kiraz sapı mısır püskülü sinemaki hepsi var ama faydası yok :) benim sistem biraz bozuldu galiba ondan Eki Görüntüle 1817325
kizlar selam,
bana az once asiri terbiyesiz bir mesaj geldi, sikayet etmek istiyorum. Nasil sikayet edeyim? emeloz06 nicki
canlarım özelden mi gelmiş genelden geldiyse K.İ.B. butonuna basarak şikayet edebiliyorsunuzHayir mesaj da ben bir erkegim vs vs diye devam ediyor terbiyesiz yaa, midem bulandi. Sikayet et butonu da goremedim.toplight kaptanim bir el atsaniz cidden.
kaptanım B blanche_ea gelmiş duydunmu tatlım şikayet et...şimdi baktım özelden de K.İ.B. yazısı var ordan şikayet edebiliyorsun
Aman sen dengesiz insanlara ne bakıyorsun incecik çıtı pıtıyken yaşımda daha o zamanlar 22 falan 43 yaşındaki tür marketinin sahibi kadın abla abla en son gördüğümde sağol teyze dedim bi daha demedi dengesiz bazılarıda sırf manyaklığına diyor amma kilo verelim bebiş inan kırılan incilen gururun nasıl onarılcak kendine güvenin gelecek hep başarcam de kendine asla izin verme yenil meye bak bizler burdayız hep beraber başarıcazDesteginiz için çok teşekkürler benim hedefim sadece sizin 78 li kilolarinizakilolariniza düşmek ve alaycı bakışları suratlarına çarpmak geçen gün disim agridigi için acile gitmiştim 20 yaşlarında ki hemşire bana teyze dedi eşimin yanında bir kez daha küçük dusuruldum insanlar bazen abartiyorlar büyük gorunebiliriim ama bu kadar değil bu defa başarmak istiyorum çok yoruldum artık esim beni begeniyormu diye dusunmekten
neymiş ki derdi ya hayırdır inşallah.. manyak dolu ortalık ciddenkizlar selam,
sende ona amca deseydinAman sen dengesiz insanlara ne bakıyorsun incecik çıtı pıtıyken yaşımda daha o zamanlar 22 falan 43 yaşındaki tür marketinin sahibi kadın abla abla en son gördüğümde sağol teyze dedim bi daha demedi dengesiz bazılarıda sırf manyaklığına diyor amma kilo verelim bebiş inan kırılan incilen gururun nasıl onarılcak kendine güvenin gelecek hep başarcam de kendine asla izin verme yenil meye bak bizler burdayız hep beraber başarıcaz
Pekmez yemem kii zaten ne çok yedim çoçukluğumdan beri tık yok canım hiçbir ilerleme olmadı ama domates yerim sağol tatlımDomates ye bol bol. Pekmez de iyi kan yapar ama diyete uymaz :))
sağol tatlım denerim özellikle semizotu ve ıspanağı severim eti yemeğe 19 yaşında başladım 1-2 yıl yedim sonra hoppp başa döndüm çok çokkkk zorlanıyorum acayip kötü oluyorum yerkenGeçmiş olsun tatlım.Azda olsa kırmızı et ye mutlaka et şeklinde yiyemiyorsan da köfte şeklinde vs ne bilim işte sen bilirsin nasıl sevdiğini :) ayrıca semizotu,ıspanak,kuru üzüm yiyebilirsin.Heleki semizotunun tam mevsimi bol bol ye ohh yarasın :)
ahaaaa kabak çekirdeğini bilmiyordum onuda eklerim diyetime sağol tatlım bazılarını eklerim çok sağollllsavurgan
Demir iceren yiyecekler:
Tavuk ciğeri İstiridye Sığır ciğeri Sığır eti Kuzu eti Ton balığı Sardalye Ördek eti Organ etleri (sakatat) Yengeç Karides Ton balığı Zenginleştirilmiş tahıl Yulaf Haşlanmış soya fasulyesi Barbunya Fasulye Bezelye Patates Tofu Ispanak Çekirdeksiz kuru üzüm İrmik Pekmez Kepekli ekmek Kabak Kabak çekirdeği Mercimek Nohut Kuru erik Domates püresi Kuru fasulye Domates salçası Börülce Kaju
tatlım bende de aşırı kansızlık var hatta doktor sokakta tek dolaşma düşüp kalırsın biryerlerde demişti.. bana bol bol domates kırmızı et ve pekmez önerdi ama doğal pekmez fabrikasyon işi değil.. kara üzümde çok iyi geliyor aklında bulunsun yazın bol bol kara üzüm ye.. bizimkiler bana şarap dahi içirmeye kalktı adamın canına tak etmişti ilaçlar etki etmiyordu çünkü..Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyoraşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et ne olcak halim bilmiyorum amma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidir aslada bırakmam diyetimi sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen
yok tık yok wc e gidenleri kıskanıyorum artıkdurumun nasıl ben hala davul gibiyim kefirde işe yaramadı
Benimde öyle tatlım geçen yıl kan verdiler normalde diyetisyen avustralyada parayla devlette bile ama bana 1 yıl boyunca bedava ayarladılar bendede bayılma çok olmuştu şimdi bayılma yok ama baş dönmesi şiddetli baş ağrısı halsizlik regl dönemine girmeden 3 gün önce başağrısı başlıyor bitene kadar artık çıldırcak duruma geliyorum geçen masaj yaptırdım o ağrıyla sert istedim bide anlamadım başımın dayanılmaz ağrısıyla ya içtiğim ağrı kesiciler birgün ölecem diye korkuyorumtatlım bende de aşırı kansızlık var hatta doktor sokakta tek dolaşma düşüp kalırsın biryerlerde demişti.. bana bol bol domates kırmızı et ve pekmez önerdi ama doğal pekmez fabrikasyon işi değil.. kara üzümde çok iyi geliyor aklında bulunsun yazın bol bol kara üzüm ye.. bizimkiler bana şarap dahi içirmeye kalktı adamın canına tak etmişti ilaçlar etki etmiyordu çünkü..
tavuk ciğeri,ıspanak,barbunya ,mercimekte demir oranını yükseltir kandaki kan değerlerin yükselir bu sayede ..
Orti dediğin böyle olur :)yok tık yok wc e gidenleri kıskanıyorum artık
ben wc gidiyim diyeni yollamıycam bundan sonra o da tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?