Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beybi olmamis sen de farkindasin, keki sabah elmayi aksam yeseydin bari
Kahvaltilarini duzgun yap artik bence : peynir, yumurta, ekmek, domates-salatalik-yesillik.
Ben neden bu kadar cok hata yapıyorum ya aslında bir an önce zayıflamam lazım haftaya işe başlıyorum en azından 2 3 kilo versem iyi olacak

hiç darılma ama börek için 100 atlama az tatlım morordek sence :)

durumun nasıl ben hala davul gibiyim kefirde işe yaramadı

Ben neden bu kadar cok hata yapıyorum ya aslında bir an önce zayıflamam lazım haftaya işe başlıyorum en azından 2 3 kilo versem iyi olacak
Canim oncelikle kendini diyet psikolojisinden cikar ve saglikli beslenme moduna gec.
Saglikli beslenme ise saglik acisindan surdurulebilir olmali, senin menun saglikli degil mesela.
Belki kalori azdir ama besinler falso.

Sana bir ornek menu gonderecegim :)

Eklentiler

• 24-30.10.2015.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 167
aslında bencede öğlen tam tahıllı ekmek yenilmeli akşama çok acıkıp saldırmamak için diyetisyen bana her öğün vermişti ekmeği:)

Inşallah son carem sizsiniz gerçekten şimdiden cuma tartilacagim diye heyecan yaptim

günaydın canlar
yoğun bir mesai başlıyor akşamlara bildirim sayısını geçtim demek mi gerekiyor bilmiyordum ben bol bol yazdığımdan mütevellit
akşam menümü yazarım ara ara uğrar ce ee der kaçarım..
muska77 Rabbim annene şifalar versin canım.

aslında bencede öğlen tam tahıllı ekmek yenilmeli akşama çok acıkıp saldırmamak için diyetisyen bana her öğün vermişti ekmeği:)
Bu diyet cok saglikli bence, once boyle baslayip durunca aksam ekmegi cikartip devam edilebilir mesela yani; bu zaten bana diyetisyenin verdigi menu :)
Her ne kadar pek zayiflayamasam da saglikli bir menuydu :)

bu arada buğdayın zararları ile ilgili bir yazı çıkmış sabah facede gördüm acaba buğday ekmeği yiyip duruyoruz bi problem mi var tam okumadım okuyunca yazarım aslı astarı nedir.

Bu diyet cok saglikli bence, once boyle baslayip durunca aksam ekmegi cikartip devam edilebilir mesela yani; bu zaten bana diyetisyenin verdigi menu :)
Her ne kadar pek zayiflayamasam da saglikli bir menuydu :)
bence neden zayıflayamıyorsun biliyormusun vucudunda yağ yok verilicekte ondan

Geçmiş olsun tatlım.Azda olsa kırmızı et ye mutlaka et şeklinde yiyemiyorsan da köfte şeklinde vs ne bilim işte sen bilirsin nasıl sevdiğini :) ayrıca semizotu,ıspanak,kuru üzüm yiyebilirsin.Heleki semizotunun tam mevsimi bol bol ye ohh yarasın :)

savurgan
Demir iceren yiyecekler:

Tavuk ciğeri İstiridye Sığır ciğeri Sığır eti Kuzu eti Ton balığı Sardalye Ördek eti Organ etleri (sakatat) Yengeç Karides Ton balığı Zenginleştirilmiş tahıl Yulaf Haşlanmış soya fasulyesi Barbunya Fasulye Bezelye Patates Tofu Ispanak Çekirdeksiz kuru üzüm İrmik Pekmez Kepekli ekmek Kabak Kabak çekirdeği Mercimek Nohut Kuru erik Domates püresi Kuru fasulye Domates salçası Börülce Kaju

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…