- 3 Şubat 2014
- 220
- 424
- 33
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.921
Beybi olmamis sen de farkindasin, keki sabah elmayi aksam yeseydin bari
Kahvaltilarini duzgun yap artik bence : peynir, yumurta, ekmek, domates-salatalik-yesillik.
hiç darılma ama börek için 100 atlama az tatlımSabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 kk penir
Yarimsar salatlk,domates
Ogle
3 yk patates salatasi
0.5 kase yogurt
1 dilim borek
Ceyrek domates-salatalik
Ara: ceyrek portakal, yarim elma, 2 kucuk erik
Ara: 1 muz
Aksam
4 yk et sote
1 kaseden az nohut
Salata
1 sa 15 dk yaklasik yuruyus
Su 2 lt oldu sanirim(misafirlikteydim oglen su hesabi karisti biraz ama ya 1 az ya 1 coktur)
NOT: boregin cezasi olarakmorordek B blanche_ea 100 atlama verceginizi dusunerek atladim haberiniz olsun
durumun nasıl ben hala davul gibiyim kefirde işe yaramadıKızlar ben geldim dışarıdaydım hemen menümü yazıyım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 KK peynir
3 yeşil zeytin
Yarim domates az maydanoz
Ara 1 ceviz 1 kuru kayısı
Öğlen
4 yk tavuk sote
1 tabak salata
Aksam
4 yk ıspanak
Yarım tabak salata
Ara maydanoz çayı
Su 3 lt
Spor 2 mil 1 saat yürüyüş
muska77 , @kollontai , morordek , B blanche_ea nilsub
Canim oncelikle kendini diyet psikolojisinden cikar ve saglikli beslenme moduna gec.Ben neden bu kadar cok hata yapıyorum ya aslında bir an önce zayıflamam lazım haftaya işe başlıyorum en azından 2 3 kilo versem iyi olacak
aslında bencede öğlen tam tahıllı ekmek yenilmeli akşama çok acıkıp saldırmamak için diyetisyen bana her öğün vermişti ekmeği:)Canim oncelikle kendini diyet psikolojisinden cikar ve saglikli beslenme moduna gec.
Saglikli beslenme ise saglik acisindan surdurulebilir olmali, senin menun saglikli degil mesela.
Belki kalori azdir ama besinler falso.
Sana bir ornek menu gonderecegim :)
Inşallah son carem sizsiniz gerçekten şimdiden cuma tartilacagim diye heyecan yaptimSelam canım A ayhan zeynep hoşgeldin.. Kendine söz verdikten sonra oluyo gerçekten,yani bi sağlık sorunun yoksa yemeği azaltınca mutlaka faydasını görüyosun.. 25ime girmek üzereyim ben de ve yaklaşık 10gün önce 91kiloyu görünce 165 boyla beynimden vurulmuşa dönmüştüm.üstelik daha evli değilim doğum yapmadım kendimi toparlamazsam sonum fena.. hızla gidiyo ama hiç korkma günlük kalorini takip edip hafif hafif spor yapmaya başlarsan güzel bi başlangıç olacak senin için de canım.. motivasyon yüksektir burda iyi gelir sana da
Inşallah basaririm desteginizle bu arada benim kilona yakın birileri varmicanim verirsin, hic merak etme. Her aklina kacamak geldiginde esini dusun, yolun uzun ama basarirsin :)
yanindayiz.
Bu diyet cok saglikli bence, once boyle baslayip durunca aksam ekmegi cikartip devam edilebilir mesela yani; bu zaten bana diyetisyenin verdigi menu :)aslında bencede öğlen tam tahıllı ekmek yenilmeli akşama çok acıkıp saldırmamak için diyetisyen bana her öğün vermişti ekmeği:)
geçmiş olsun nasıl oldun :)Ay Isigim bunu denesene 1 hafta :)
bence neden zayıflayamıyorsun biliyormusun vucudunda yağ yok verilicekte ondanBu diyet cok saglikli bence, once boyle baslayip durunca aksam ekmegi cikartip devam edilebilir mesela yani; bu zaten bana diyetisyenin verdigi menu :)
Her ne kadar pek zayiflayamasam da saglikli bir menuydu :)
iyiyim canim, daha iyiyim :) tesekkur ederim, sen nasilsin?geçmiş olsun nasıl oldun :)
Geçmiş olsun tatlım.Azda olsa kırmızı et ye mutlaka et şeklinde yiyemiyorsan da köfte şeklinde vs ne bilim işte sen bilirsin nasıl sevdiğini :) ayrıca semizotu,ıspanak,kuru üzüm yiyebilirsin.Heleki semizotunun tam mevsimi bol bol ye ohh yarasın :)Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyoraşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et ne olcak halim bilmiyorum amma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidir aslada bırakmam diyetimi sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen
diyetisyen cok istiyorsan 3 kilo yag verebilirsin demisti, idealdeyim ama hani zayif sinirina yaklasmak icin; zor o son 3 kilo.bence neden zayıflayamıyorsun biliyormusun vucudunda yağ yok verilicekte ondan
Canım geçmiş olsun yaa kendini bu kadar hırpalama sen bize lazımsınKızlar ben de bugun rahatsızlandım biraz, başıma güneş geçti sanırım öğlen o sıcakta yürürken.
Birkaç gün giremeyebilirim, ceza takip edemeyebilirim canımmorordek
iyiyim şişkinliğim geçse daha iyi olucam :)iyiyim canim, daha iyiyim :) tesekkur ederim, sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?