Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok tık yok wc e gidenleri kıskanıyorum artık
ben wc gidiyim diyeni yollamıycam bundan sonra o da tutsun
Benide benideeeee tuttt valla yoruluyorum her dk tuvalete gitmekden geçen seminerdeyim görümcemin kızınıda götürdüm aman allahiiimmm tuvalete gidemediğimden sıktım kendimi acayip bir gökgürültüsü yeğen güle güleee yerlere yattı yenge pırtttt yapta kurtul diyor bidee

saol canım cümlemize yardım etsin rabbim o halsizlik yorgunluk çekilecek gibi değil..

Orti dediğin böyle olur :)
anca beraber kanca beraber ortimm benimmmm

Kızlar kaç gündür tartılmıyordum şimdi tartıldım öğlen yemeğinin üzerine birde 1lt su içmiştim 76.9 77çıktım ay sevindim bu şişkinlik geçerse bi de regl başlarsa haftaya 74 kesin :))
bencedee olursun tatlım... bende birşeyler gördüm tartıda cumaya çok mutlu olucam inşallah :)))))

kızz tutmuyım seni ben ne güzel yapıyosun işte keşke hergün gidebilsem bende
vakvak ne içiyosan bize de ondan yolla :)
enemm betüşümmmm nediyonn çılgın kızçee ? :))

Hoplama ziplama yapamiyorsan yuruyus olarak da yapabilirsin zaten. Dunku bisiklet yaklasik kac dakika surmustu?
Helvadan ceza yazdim, sabah iyi yemissin ya! Bence bi 100 zipla yani.
vakvak ne içiyosan bize de ondan yolla :)
İşte bunlar hep tez

Ben de yillarca kullandim hicbir ise yaramadi, sonra igne vuruldum o daha iyiydi cok acitsa da :)

Ben de bu sabah gecen cumaya gore -200'dum ama pazartesi -400'dum pff +200 nereden ya nereden ve neden
Simdiden 889 kalori oldum :)
Aksama kosu yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…