- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.001
Benide benideeeee tuttt valla yoruluyorum her dk tuvalete gitmekden geçen seminerdeyim görümcemin kızınıda götürdüm aman allahiiimmm tuvalete gidemediğimden sıktım kendimi acayip bir gökgürültüsüyok tık yok wc e gidenleri kıskanıyorum artık
ben wc gidiyim diyeni yollamıycam bundan sonra o da tutsun
saol canım cümlemize yardım etsin rabbim o halsizlik yorgunluk çekilecek gibi değil..Benimde öyle tatlım geçen yıl kan verdiler normalde diyetisyen avustralyada parayla devlette bile ama bana 1 yıl boyunca bedava ayarladılar bendede bayılma çok olmuştu şimdi bayılma yok ama baş dönmesi şiddetli baş ağrısı halsizlik regl dönemine girmeden 3 gün önce başağrısı başlıyor bitene kadar artık çıldırcak duruma geliyorum geçen masaj yaptırdım o ağrıyla sert istedim bide anlamadım başımın dayanılmaz ağrısıyla ya içtiğim ağrı kesiciler birgün ölecem diye korkuyorumkaçgün sonra kafamı elleyemedim yumurta gibi şişmiş kafam pekmezi bulamam hazır alıyorum ama diğerlerini denerim rabbim seninde yardımcın olsun
anca beraber kanca beraber ortimm benimmmmOrti dediğin böyle olur :)
bencedee olursun tatlım... bende birşeyler gördüm tartıda cumaya çok mutlu olucam inşallah :)))))Kızlar kaç gündür tartılmıyordum şimdi tartıldım öğlen yemeğinin üzerine birde 1lt su içmiştim 76.9 77çıktım ay sevindim bu şişkinlik geçerse bi de regl başlarsa haftaya 74 kesin :))
inatettimolacak ben bu sefer de buraya yazarken yanlis bakıp yazmışım ay habire yanlis yazip duruyorum, cok pardon
M melampusefe 100 ceza seninmis. Isminiz alt alta olunca yanlis kisiye gitmis
kızz tutmuyım seni ben ne güzel yapıyosun işte keşke hergün gidebilsem bendeBenide benideeeee tuttt valla yoruluyorum her dk tuvalete gitmekden geçen seminerdeyim görümcemin kızınıda götürdüm aman allahiiimmm tuvalete gidemediğimden sıktım kendimi acayip bir gökgürültüsüyeğen güle güleee yerlere yattı yenge pırtttt yapta kurtul diyor bidee
enemm betüşümmmm nediyonn çılgın kızçee ? :))vakvak ne içiyosan bize de ondan yolla :)
kızz tutmuyım seni ben ne güzel yapıyosun işte keşke hergün gidebilsem bende
enemm betüşümmmm nediyonn çılgın kızçee ? :))
Olsun ben de B blanche_ea taktiğiyle tuvalette gidip atlamıştım ders arasında sonra unuturum diyeinatettimolacak ben bu sefer de buraya yazarken yanlis bakıp yazmışım ay habire yanlis yazip duruyorum, cok pardon
M melampusefe 100 ceza seninmis. Isminiz alt alta olunca yanlis kisiye gitmis
iyi yaptın tatlım özledik vallaa sataşmalarını nasıl gidiyor diyetsiz yaşam :))))))geçerken sataşayım dedim :))
Hoplama ziplama yapamiyorsan yuruyus olarak da yapabilirsin zaten. Dunku bisiklet yaklasik kac dakika surmustu?morordek ciğim ben sabah 30 dk spor yaptım bisiklet 6 km yapmışım onu cezaya sayar mısın cnm valla hoplayıp zıplayamıyorum ben. Şimdi bi 30 dk daha yaparım tv karşısında oda bugünkü sporum olur daha Leslie yi denicem bide söz
Helvadan ceza yazdim, sabah iyi yemissin ya! Bence bi 100 zipla yani.Pekmez yemem kii zaten ne çok yedim çoçukluğumdan beri tık yok canım hiçbir ilerleme olmadı ama domates yerim sağol tatlım
sağol tatlım denerim özellikle semizotu ve ıspanağı severim eti yemeğe 19 yaşında başladım 1-2 yıl yedim sonra hoppp başa döndüm çok çokkkk zorlanıyorum acayip kötü oluyorum yerken
ahaaaa kabak çekirdeğini bilmiyordum onuda eklerim diyetime sağol tatlım bazılarını eklerim çok sağollll
Şimdi yediklerimi yazayımmorordek @kollontai isteğiniz üzere tek tek yazıyorum
Sabah
1 dilim kepek ekmeği 42 gr 105 kalori
Sucuk 50 gr yoktu ama benim gönlüm zengin bol bol yazarım grları 166 kalori
Peynir 200 kalori
Zeytin 3 tane 50 verdim
Domates 17 kalori
Salatalık 12 kalori
Helva 50 gr 190 kalori
Abovvvvvvv ettimi sabah kahvaltısı 540 kaloriii
Öğle
Bu kadar yemekden sonra tıkandım
Akşam
Taze fasulye
Cacık hepsi 215 kalori
Toplam 755 kalori enemmmm düşük olmuş ama dışarda işim olduğundan kalori hesabını şimdi yaptım gördüm artık yiyemem saat geçti yarın yerim artık
45 dk yüksek tempolu koşulu yürüyüş
30 dk oyun havası açıp cimcimemle döktürdük
4 litre suuuu
İşte bunlar hep tezvakvak ne içiyosan bize de ondan yolla :)
Bana da sohore diye birinden gelmis ama zaten su an hesabini dondurmuslar.kizlar selam,
bana az once asiri terbiyesiz bir mesaj geldi, sikayet etmek istiyorum. Nasil sikayet edeyim? emeloz06 nicki
Dün yapamamıştımHoplama ziplama yapamiyorsan yuruyus olarak da yapabilirsin zaten. Dunku bisiklet yaklasik kac dakika surmustu?
Helvadan ceza yazdim, sabah iyi yemissin ya! Bence bi 100 zipla yani.
İşte bunlar hep tez
Neyi yapamamıstın canım bisikleti mi zıplamayı mı anlamadım?Dün yapamamıştım
Sayemde sen baya eksi cıkacaksın bu hafta yaOlsun ben de B blanche_ea taktiğiyle tuvalette gidip atlamıştım ders arasında sonra unuturum diyeAy bigün yakalanırsam tüm laba okula rezil olucam
Ben de yillarca kullandim hicbir ise yaramadi, sonra igne vuruldum o daha iyiydi cok acitsa da :)Pekmez yemem kii zaten ne çok yedim çoçukluğumdan beri tık yok canım hiçbir ilerleme olmadı ama domates yerim sağol tatlım
sağol tatlım denerim özellikle semizotu ve ıspanağı severim eti yemeğe 19 yaşında başladım 1-2 yıl yedim sonra hoppp başa döndüm çok çokkkk zorlanıyorum acayip kötü oluyorum yerken
ahaaaa kabak çekirdeğini bilmiyordum onuda eklerim diyetime sağol tatlım bazılarını eklerim çok sağollll
Şimdi yediklerimi yazayımmorordek @kollontai isteğiniz üzere tek tek yazıyorum
Sabah
1 dilim kepek ekmeği 42 gr 105 kalori
Sucuk 50 gr yoktu ama benim gönlüm zengin bol bol yazarım grları 166 kalori
Peynir 200 kalori
Zeytin 3 tane 50 verdim
Domates 17 kalori
Salatalık 12 kalori
Helva 50 gr 190 kalori
Abovvvvvvv ettimi sabah kahvaltısı 540 kaloriii
Öğle
Bu kadar yemekden sonra tıkandım
Akşam
Taze fasulye
Cacık hepsi 215 kalori
Toplam 755 kalori enemmmm düşük olmuş ama dışarda işim olduğundan kalori hesabını şimdi yaptım gördüm artık yiyemem saat geçti yarın yerim artık
45 dk yüksek tempolu koşulu yürüyüş
30 dk oyun havası açıp cimcimemle döktürdük
4 litre suuuu
Tadı hafif pırasayı andırıyor.Bende ilk defa yemeğini yaptım buranın dağlarında yetişen faydalı otlardanmış.Eki Görüntüle 1817474
Aynen formumu ve başarımıSayemde sen baya eksi cıkacaksın bu hafta ya
Toplamda 300 zıpladın durduk yere di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?