- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.361
bi tane pirinc patlagi yedim ohaoldumsmile
Bu mantığı anlayamıyorum bende ,ye ye gençsin birşey olmaz diyorlar. 2 kiloda aldın mı sen bak şişmeye başladın az ye diyorlar. gıcık oluyorum ben bu durumaa.özellikle eşimin tarafı zaten senede 3-4 kez ancak görüyorlar ve her seferinde ilk muhabbetleri kilo oluyor kesin.. son bir senedir duyduğum replik kilo almışsınnnnn !. yani eşim hariç diğerlerine. gençken yiyebildiğin kadarını yemen lazım diye bir düşünceleri var diyette olduğumu duyarlarsa daha çok baskı yaparlar.
son 1 aydır servis kaçıırp duruyo rahata alıştı tabi kaçırsada arabayla bi şekilde yetişiyo.. Ama bana niye surat yapıyo anlamadım sanki herifi yatağa zorla ben bağlıyorumda kalkaamıyoooo ,zombi gibi gezen benim halbuk. bu adamlar gerçekten anlayışsızzzzsık sık geç kalınmıyorsa sorun etme eşinde akşama değiştirecektir tavrını..yapıyorlarohaoldumsmile
pasta olmuş bitmiş artık ama artık dikkat etolumunekankayizsmile
evet biiri beni dövsün lütfennn .. ama söz kendi doğum günüme kadar yemiyeceğimkız ne pastası ,tam dayaklıksın bence de alsanaalsanasmile
zemuszemuszemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-19.html
çikolatım son iki sayfada takımların kontenjanı 12 olmak zorunda ama aşağısıda olmayacak yukarısıda fakat aylardır 12 kişiye ulaşan tek takım yoktu.. bende ricada bulundum ama kimse cevap bile vermiyor.. sizin değil her takımın sözcüsünün cevap vermesi gerek...
ne yapayım artık birazda sadece takım içinde liste yaparım bizim için özel olur :))
teşekkür ederim canım benimki tam diyabet olmadığı halde çok zor durumdayım. tam diyabetli çocuğu olanlara Allah yardım etsin (amin)
bir tane pirinç patlağının boyutu ne kadar acıbaaaaaeyvahedigeldismilebi tane pirinc patlagi yedim ohaoldumsmile
he ablam zor fallahaohaoldumsmile bazen yetişemiyorum bazende dediğin gibi kıyamadıklarım oluyor onları bak şöyle çözüm buldum masaüstünde bir dosya açıp içine kopyalıyorum sende öyle yap çünkü bazen reklam yada sataşma olabiliyor özel mesajlarla ve fazlalaştığı zaman mesajlar siliniyor geri gelmiyor ...valla sasirdim kallisim isin zor desene.. ben bir senede iki kere bosaltiyorum ancak bu ikinci oldu galiba..
cogunada kiyamiyorum biliyormusun silmeye.zemuszemus
canım benim geçmiş olsun pylaşmak istersen biz buradayız unutma..
şükret ki büyüyüp kendi yeme düzenini oturtunca çok fazla zorlanmayacaksın.. Bizim tam olarak ne olacağımız bile belli değil..:gitme::gitme:
76,8 sadece 300 gram vermişim 2 haftada..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet elektracım yazarsan daha iyi olur kendini toparlaman çabuk olur yorum alırsın nerede hata yapmışsın görürsün..günaydınlar arkadaşlar bende bu hafta çok kilo veremedim , ilk hafta gibi olmuyormuş arada küçük kaçamaklarda oldu tabi ama bu hafta daha çok dikkat etmem lazım günlük tutmaya karar verdim yediklerimi yazayım diyorum hayırlısı bakalım
bu arada kilom 89.0 oldu 700 gr vermişimbenneyaptımki
valla süper olurdu ha, en azından tanımadığım komşulara değil de tanıdığım birine vermiş olurdum kaydirigubbakcemile3bijom sen bir de yürüyüşe başlarsan tamamdır,bir iki aya aramızdan ayrılırsın.sen en iyisi hiç başlama lülülülülülü
bu arada komşun olup,aşurenden yemeyi çok isterdim bilmiyorumkismile
melisim günaydın tatlım sorun yok evdeyim bugün canım ben
hoşgeldin meliscimm, teşekkür ederim canım kallisim cest yaptı bana kaydirigubbakcemile3
ne avucunun içi kadardı piacım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?