Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

raporumu veriyim kızlar sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 peynir çay
ara yok
öğle 1 simit 1 peynir domates 2-3 zeytin bolca maydonoz

tombilicim meyve ve süt ürünü almayı ihmal etme canım..

bende yazayım..
sabah kepekli ekmekten yapsız tost 2 tane ufacık yedim..

sütlü kahve

ara olarak bir kase yoğurt yedim

az öncede aramı öğlenmi artık karıştırdım :)) içinde her türlü renk salata malzemesini barındıran piyaz yaptım kendime kocaman bir tabak yedim..

akşama kereviz salatam var birde elma yerim tamamdır bugünlük..

reyhan ablayla mersanın arasına sıkışacağım artık ne yapayım yada bijoyu kucağıma alacağımohaoldumsmile

tamam ben kucağına otururum kallisim kaydirigubbakcemile3

yeni geldim doktordan herşey normalmiş 6 ay bekle olmazsa gel dedi.. eve girer girmez de aşureye başladım buğdaylar kaynıyor.. kallisim mesaj atmış onla bile ilgilenemedim.. Allahın izniyle dağıtınca çok rahatlicammm kaydirigubbakcemile5

sen yap aşureni önemli bir şey yok zaten şu anda...boş olduğunda bakarsın... msn mesaj attım aşureyi görünce ama düştün galiba ohaoldumsmile

bijom 6 ay dediğine göre telaşlanacak bir durum yok inşallah bu süre içinde sende tekrar tombiş olma yolunda ilerlersin bak nasıl dua ettim ama sana :))))

sen yap aşureni önemli bir şey yok zaten şu anda...boş olduğunda bakarsın... msn mesaj attım aşureyi görünce ama düştün galiba ohaoldumsmile
evet kallisim gidip gidip geliyorum mutfaga o yüzden düşmüşüm farketmemişim..

bijom 6 ay dediğine göre telaşlanacak bir durum yok inşallah bu süre içinde sende tekrar tombiş olma yolunda ilerlersin bak nasıl dua ettim ama sana :))))
oy çok teşekkür ederim kallisim inşallahhh, yazmıştım hiç telaşım yok Allah bilir zamanını :Saruboceq:

Son düzenleme:

zamanı önemli mi canım ben akşam yemeğinde yoğurt yiyorum mutlaka ve yemekten sonra da meyve.portakal falan.
senin piyazın lafı bile güzel olmuş afiyet olsun canım

valla uzun zamandır evle ilgilenemediğim için,temizliği günlere böldüm.hepsini bir günde bitirmek çok zor,ayrıca acelem yok.bugün biraz yaptım,ütü var birsürü,onları azıcık dinlendikten sonra yapacağım.

raporumu veriyim kızlar sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 peynir çay
ara yok
öğle 1 simit 1 peynir domates 2-3 zeytin bolca maydonoz

şimdilik iyi görünüyor canım,akşama ekmek yemezsen iyi olur,veya 1 dilimi geçme.çünkü simit 4 dilim ekmeğe eşittir...

harika bence... söyleyecek söz yok.

bijom hoşgeldin, herşeyin normal olması sevindirici..
aşureden ben de isterim,kargoyla yolla hihoyyyt

zamanı önemli mi canım ben akşam yemeğinde yoğurt yiyorum mutlaka ve yemekten sonra da meyve.portakal falan.
senin piyazın lafı bile güzel olmuş afiyet olsun canım

canım yemeklerden sonra 2-3 saat ara vermeye dikkat et,meyve yemek için... açken yemek lazımmış meyveyi

opuyorumnanaktan
canım çok çok geçmiş olsun,gerçekten çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun şeker kötü bir hastalık!

teşekkür ederim canım benimki tam diyabet olmadığı halde çok zor durumdayım. tam diyabetli çocuğu olanlara Allah yardım etsin (amin)

anlatılır gibi değil kızım çikolataya tatlıya hiç dayanamaz. şuan bunları yasakladılar aklına düşürmemek için tv bile açmıyorum reklamlarda görecek diyemafoldumbenmafoldumben . diyabet adayı henüz pirediyabet denebilir dedi doktor. açlık glukoz bozukluğu var. mesela şeker yüklenmiştir sanada mutlaka... kızıma şeker yüklediler bu 2. oluyor. şeker değeri sırayla yükselip düşeceğine çok bozuk bir tablo çıkıyor yüksek olması gereken yerde düşük,düşük olması gereken yerdede yüksek çıkıyor dengesi yok yani. hastanede 110lar düşmüştü bugun 147 çıktı. grip olduğu için şurup kullanıyoruz ilaçlarda yükseltirmiş şuan yüksek gidiyor napcam bilmiyorum. herşeyi tam uyguluyorum inşallah sonuç alırım... birde çörekotu yağı diyabete çok faydalı internettede araştırdım az önce bide ona başlayacağım inşallah faydası olur. biraz yaşı büyük olsaydı sorun olmazdıda aklına çikolata düşünce çok zor ikna ediyorum, diyette yediği yemekleri tam yemiyor acayip bunalımdayım anlayacağın. Allah beterinden korusun yine şükür ediyorum ki ağzı konuşuyor, eli ayağı tutuyor biraz büyüyünce benide zorlatmaz artık inşallah sabırdan başka çarem yok. Allahıma sığınmışım...

ben geldimm zemuszemus
aşure işi tamam eşim gelince dağıtır.. sonra da hastanede yatan arkadaşımı ziyarete gidicez. ondan sonra da pestilim çıkar zaten eve gelir yatarım aşşaya akannehir

yarın da temizliğimi ve çamaşırlarımı halledersem ohhhhhhhh süper olacak ders çalışmaya geri dönebilicem hihoyyyt

ben de artık yediklerimi yazıcam ama hiiç bırakmicam yazmayı hiiiç guclubacismile

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 1 yumurta, 6 zeytin
ara: yapmadım
öğlen: 1 tabak tavuk suyu corba, 1 dilim ekmek
ara: 1 kase aşure (haketmiştimmmmmmmmmmmmm)
akşam: yemicem
su da yarım litre falan :bbo: düzene sokucam ama kararlıyım..

hastaneden yürüyüş yaptıgım stad görünüyor.. aa baktım teyzeler yürüyolar onlar üşümüysa ben de üşümem di mii.. yarın da evimin işlerini halledeyim öbür gün yürümeyi denicem sabah 8-9 gibi.. o zaman çok hızlı kilo veriyodum biliyosunuz.

acıgülüm yaşadığın sıkıntıyı anlayabiliyorum canım allah bir an önce kurtarsın bebişini şu rahatsızlıktan.. sende yazdıklarımdan dolayı anlayış gösterdiğin için teşekkür ederim.. biz sabırlıyızdır bekliyoruz canım..

böyle saglikli devam eder ins..bana verdigin mektup sözünü unutmadim:1rolleyes:

evet evde vardi az önce bitti bizdede
gecen markette bir arkadasimla karsilastim.. o esnada oglum kerevizz alalim diye bagirinca "arkadasim ilkdefa kereviz isteyen bi cocuk gorudum " diyor :)

chokocum artik ev hanimi olmussun..senin icin en hayirlisi en guzeli olsun insssss canimolumunekankayizsmile

bugün,
sabah:bir dilim siyah ekmek,az peynir,5-6 zeytin,1 yumurta..kusburnu ve yesilcay karistirip ictim
ara:1 yesil elma
ögle:2yemek kasigi et kavurma
ara:1 yesil elma
aksam 3-4 yemek kasigi sebzeli pilav (bezelye havuc karnibahar)
az önce yedim pilavi 16:00 flndi saat acikirsam hatta acikmasamda yine yesil elma yiycem
sabahta 30 dk cardiyo 10 dk karin egzersizi yaptimguclubacismilekaydirigubbakcemile2

chokocum artik ev hanimi olmussun..senin icin en hayirlisi en guzeli olsun insssss canimolumunekankayizsmile

canım benim çok teşekkür ederim, inşallah beraberce kilomuzu verir,sağlıklı ve mutlu insanlar oluruz Şeniz

helal olsun sana,maşşallah ! çok iyi gidiyorsun canım.

bijom sen bir de yürüyüşe başlarsan tamamdır,bir iki aya aramızdan ayrılırsın.sen en iyisi hiç başlama lülülülülülü
bu arada komşun olup,aşurenden yemeyi çok isterdim bilmiyorumkismile

cikolatam kendini bir hafta on gün zorlasan gerisi gelir inan bana. aslinda ben öyle keyfine düskün bir insanimki anlatam,am. daha dogrusu tembel bile diyebilirsin. ama kizim bana bir adim sayici aldi ve benim hayatim degisti bundan iki yil önce. hergün 10bin adimi doldurmadan kesinlikle yatmiyordum. evde disarda devamli yürüyordum. günde 8 km ye kadar cikarmistim. ama hergün.... ben cok kilo vermedim 77 falandim ama sertlestim toparlandim ve 70 gibi görünüyordum. görüntüyüde bir tarafa birak cikolatam ben merdivenleri kosarak inip cikiyordum yasim 53 olomasina ragmen. icimden geliyordu yerimde duramiyordum . gecen yilda kallisim öyleydi. kücük birsey alma bahanesiyle saatlerce yürüyordu. insan canli ve hayat dolu oluyor. icine kapanmiyor üzüntüleri bile salliyor. öylesine positif bir enerjiki yasamak gerek cikolatam.
kaldiki sen gözönünde kamera karsisinda bir insansin. yasin allahim daha 25. metabolizmanin en hizli oldugu yaslardasin. birakma su isin pesini hadi canim be. bir kac hafta kendin icin yasa sikintini kederini bir süre kapsama alaninin disinda birak.. ve sadece huzur bul canim. sen simdi 60 kilo olsan inan bana öyle mutlu olursunki geride kalan dertlerini sallarsin..biz senden ümidimizi kesmedik sende kesme.. kendine inan kendini sev. tamammi bülbülüm.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…