- 2 Nisan 2015
- 912
- 1.076
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.161
TamamEn azından diyet menüsü yemedigim icin yediklerimi yaksam yeter rakibem
Bizi bırakamıyor ya, az kaldı aslında ama mezun olmamak icin direniyor
Tesekkurler canım, umarım sen de ögrenir ve tadına varırsın bisiklet sürmenin
Ya ama canım her gün kısır yiyorsun, her gün ayrı bi sey buluyorum menülerinde ceza yazacak. Evet bugun zor bir günmüs ama ya dün, ondan önceki gün? Bu hafta cidden menülerin diyet menüsüne pek benzemiyordu. Yarın lütfen dikkat et, artık listedesin de daha dikkatli olman gerek. 100 daha yazıyorum menüne ceza olarak.
Aaa hadi bekliyoruz!
Dolma ve makarna aynı anda olmamıs canım. Tüm gün bir sey yemiyorsun zaten, kalori olarak toplasan az ama yeme iste karbonhidrat yeme. Azcık sıksan mezun olacaksın zaten. 100 zıpla cekirge, sen eskilerdensin alısıksın
tartılar beni sevmiyo anacım
bide tabi çocuk doğurmadım daha şahsen hamilelik geçirdim 2 defa ama doğum ile sonuçlanmadı maalesef.. doğum yapsam hakkını verirdim 80 in eminim :))))
inşallah canım isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini tattırsın RabbimmmmHayirlisiyla tez zamanda zayiflarsin sonra da bebegini kucagina almak nasip olur ins
Oldukça incelmiş görünüyorsun.Pantolunda çok şık olmuş daha ince bedenleride üzerinde görürüz inşallah
Tamm tatlım zıplarım. Bugun çok yürüdüm suyum çıktı oyüzden akşam azda olsa yemek istedim.Ama zıplıyorumm..En azından diyet menüsü yemedigim icin yediklerimi yaksam yeter rakibem
Bizi bırakamıyor ya, az kaldı aslında ama mezun olmamak icin direniyor
Tesekkurler canım, umarım sen de ögrenir ve tadına varırsın bisiklet sürmenin
Ya ama canım her gün kısır yiyorsun, her gün ayrı bi sey buluyorum menülerinde ceza yazacak. Evet bugun zor bir günmüs ama ya dün, ondan önceki gün? Bu hafta cidden menülerin diyet menüsüne pek benzemiyordu. Yarın lütfen dikkat et, artık listedesin de daha dikkatli olman gerek. 100 daha yazıyorum menüne ceza olarak.
Aaa hadi bekliyoruz!
Dolma ve makarna aynı anda olmamıs canım. Tüm gün bir sey yemiyorsun zaten, kalori olarak toplasan az ama yeme iste karbonhidrat yeme. Azcık sıksan mezun olacaksın zaten. 100 zıpla cekirge, sen eskilerdensin alısıksın
Zaten kolay kolay mezun olacağa benzemiyorum... Birlikte mezun oluruzz artıkk.ay süper :)
ya ben de zayıflamak istiyorumebrusonmez beni bırakma birlikte mezun olalım :)
benim menüme de kimse yorum yapmadı yaaaa
Ama kızartmada varmışş.O fena işteeebana ceza yok muu?morordek
kızlar ikinizde harika kilolardasınız ama tabikide istediğiniz kiloya bize göre bayaa bir yakınsınız bence azıcık sıkın kendinizi bakın ben taa nerelerden başladım yırtınıyorum resmenZaten kolay kolay mezun olacağa benzemiyorum... Birlikte mezun oluruzz artıkk.
Hatırladığım kadarıyla fena değildi canım. Akşam tavuklu salata vardı demi?
Bazen sabrımız taşıyor canım.Gayet normal benceAynen oyle.. Son gofret olayinda sacma gelecek belki ama gozlerim doldu;(
İyi geceler canımIyi geceler
Sen bu hızlı verişle onuda yaparsın sana şaşırmam canım..Kısırı çok severim yaa.. ama tutuyorum kendimi. Eğer 1 ayda 10 kilo vermeyi basarirsam 1 tabak kısırla ödüllendirecegim kendimi :)))
Evet canım. Biraz daha dikkat etsek olucak aslındakızlar ikinizde harika kilolardasınız ama tabikide istediğiniz kiloya bize göre bayaa bir yakınsınız bence azıcık sıkın kendinizi bakın ben taa nerelerden başladım yırtınıyorum resmen
teşekkür ederim canım inşallahhhhh .. sorma eşortman altı arıyodum dolapta bu aradan çıktı şöyle baktım yok dedim katladım dolaba koydum içere gittim aklım pantalonda .. daha önce denemiştim ilk rejime başladığımda dizde kalıyodu yukarı bile çekemiyodum .. sonra bi dedim bakalım dizden ne kadar yukarı çıkmış gittim denedim oldu nasaıl mutlu oldum .. sonra olmayan gömleğimi denedim hemen baktım o da oldu çocuk gibi zıp zıp zıpladım resmenOldukça incelmiş görünüyorsun.Pantolunda çok şık olmuş daha ince bedenleride üzerinde görürüz inşallah
Yatsak daha iyi olurda sankimm.Makarnayi da cok severim. Ama 30 kilo verene kadar kasigimi vurmiciiimm.
Diyet yapan bir kadının gece sayiklamalari vol 2 :)))
Çok sevindim canım. Senin içinde çok iyi bi moral olmustur.teşekkür ederim canım inşallahhhhh .. sorma eşortman altı arıyodum dolapta bu aradan çıktı şöyle baktım yok dedim katladım dolaba koydum içere gittim aklım pantalonda .. daha önce denemiştim ilk rejime başladığımda dizde kalıyodu yukarı bile çekemiyodum .. sonra bi dedim bakalım dizden ne kadar yukarı çıkmış gittim denedim oldu nasaıl mutlu oldum .. sonra olmayan gömleğimi denedim hemen baktım o da oldu çocuk gibi zıp zıp zıpladım resmen
Sen bu hızlı verişle onuda yaparsın sana şaşırmam canım..
Çok hızlı veriyorsun maşalllahın var
Sendeki hızın %10 bende olsa çoktan mezundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?