Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo süper habermişş.

Ohh ohh fittin dahada fit olucaksın yani
En azından diyet menüsü yemedigim icin yediklerimi yaksam yeter rakibem
kız toplamda kaç kilo sonra mezunsun sen ?
yoksa bizi bırakıp gitmemek içinmi vermiyosun kiloyu
Bizi bırakamıyor ya, az kaldı aslında ama mezun olmamak icin direniyor
Tesekkurler canım, umarım sen de ögrenir ve tadına varırsın bisiklet sürmenin
Ya ama canım her gün kısır yiyorsun, her gün ayrı bi sey buluyorum menülerinde ceza yazacak. Evet bugun zor bir günmüs ama ya dün, ondan önceki gün? Bu hafta cidden menülerin diyet menüsüne pek benzemiyordu. Yarın lütfen dikkat et, artık listedesin de daha dikkatli olman gerek. 100 daha yazıyorum menüne ceza olarak.
Aaa hadi bekliyoruz!
Dolma ve makarna aynı anda olmamıs canım. Tüm gün bir sey yemiyorsun zaten, kalori olarak toplasan az ama yeme iste karbonhidrat yeme. Azcık sıksan mezun olacaksın zaten. 100 zıpla cekirge, sen eskilerdensin alısıksın

AAAAA
Yalnız ben önceki fotonu da hatırlıyorum vucudun kesinlikle toparlamıs kendini Duygucum, zaten menülerin de cok iyi, gitgide daha da inceliyorsun
teşekkür ederim canım umarım öyledir sıkıştım şuan giydiklerime ama menunum yani.. gömleğe kolum girmiyodu mesela daha önce kaç yıldır dolapta eskidi..
ışık patladığından bide elim titrediğinden çok iyi bir çekim olmadı ama birdaha çektiğimde dikkat edicem..

Olsun olsun gayet hoş görünüyorsun. Bi kere bu fotoyu görünce hiç 80 kilo demem yani sana, kesinlikle daha az gösteriyorsun, o da sporun etkisi aynen devam

amiiinnnnnnnnnnnnnn tatlım :)
cümlemiz 36 bedenleri görürüz inşallah
dolapta bekleyen daha bir sürü küçük beden var iyiki atmamışım böyle böyle mutlu oluyorum en çokta eşim masrafa sokmuyosun beni pantalonlar yaradı çok mutluyum diyo.. haberi yok daha neler neler alıcam

ay süper :)

ya ben de zayıflamak istiyorum ebrusonmez beni bırakma birlikte mezun olalım :)
benim menüme de kimse yorum yapmadı yaaaa

bana ceza yok muu? morordek

patates kızartmasımı yedin tatlım fırında kızartmayı denedinmi ??
yağda kızartmaktan daha sağlıklı ben 1 tatlı kaşığı zeytin yağını hafif sulandırıyorum sonra patatesleri o yağlı suya buluyorum fırın kağıdına seriyorum üstünede pul biber kekik.. oo misss en azından kızartma olmuyo.. onun dışında menün gayet güzel patatesler olmamış sadece...

Günün menüsü

Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek. 1 haşlanmış yumurta. 1kk peynir. 4 ad yeşil zeytin. Şekersiz çay

Ara:şekersiz ekinezya ihlamur çayı

Öğle: 3 yk yoğurt, 1 orta boy elma

Ara. : 1 şişe maden suyu

Aksam: 1 kepce Şehriye çorbası. 1 fırında tavuk budu. 2 yk yoğurt. Marul.

Ara: şekersiz ekinezya ihlamur

Su: şu ana kadar 2.5 lt.

Spor: Leslie ile 1 mile.

Mesaj sayim: çocuktan fırsat bulup sayamadim ama 5i geçmiştir.

muska77 morordek kollontai B blanche_ea nilsub
Bugünün menüsü:

Uyanınca ılık limonlu su
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
4 adet zeytin
Bol marul maydonoz
2 adet çeri domatesi

Ara: 1 elma

Öğle:
1 kase tarhana çorbası
Yarım kase yoğurt

Ara: 2 tane orta boy yer elması

Akşam:

7 adet köfte
Bi tabak çoban salata
2 bardak ayran

Su: 2,5 lt
Spor: sabah 30 dk +öğle 30 dk bisiklet
Sabahki ceza içindi)
Bol ev işi :)
İyi geceler tatlı rüyalar hepimize

Masaallah ya. 80 kg olman mumkun degilllll
tartılar beni sevmiyo anacım
bide tabi çocuk doğurmadım daha şahsen hamilelik geçirdim 2 defa ama doğum ile sonuçlanmadı maalesef.. doğum yapsam hakkını verirdim 80 in eminim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…