- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.141
Daha da dikkat etmeliyim.Bende sıkıldım çünküohh ohh ohhh akşamları kassan azıcık erkene alsan azıcıkta az yesen akşamları 2 haftada gider o kilo diyim
Ooo süper habermişş.aaa kızlar ben bugünün bomba haberini demedim dizlerimden yukarı çıkmayan ne kadar 40 beden pantalonum varsa hepsini düğmelerini kapatabildim yalnız rahat olması için 3-5 kilo daha vermem lazım :)) hattaa durun size foto atıyım giyiniyimde :)
En azından diyet menüsü yemedigim icin yediklerimi yaksam yeter rakibemOhh ohh fittin dahada fit olucaksın yani
Bizi bırakamıyor ya, az kaldı aslında ama mezun olmamak icin direniyorkız toplamda kaç kilo sonra mezunsun sen ?
yoksa bizi bırakıp gitmemek içinmi vermiyosun kiloyu
Tesekkurler canım, umarım sen de ögrenir ve tadına varırsın bisiklet sürmeninYaa ne guzel ben hala sürmeyi bilmiyorummmbenim kucuklugum agac tepesinde gecmisti daldan inip yerde bisiklete firsat bulamadim hain yarim öğretecek hala guyaa 6senedir bekliyoruz artik ilerde cocuklarimla birlikte ogrenicem bizimkine kalirsa
Sen de cok dikkatli kullan canim allah korusun düşüp kendine zarar verirsin..kazasiz belasiz bol eglenceli surusler
Ya ama canım her gün kısır yiyorsun, her gün ayrı bi sey buluyorum menülerinde ceza yazacak. Evet bugun zor bir günmüs ama ya dün, ondan önceki gün? Bu hafta cidden menülerin diyet menüsüne pek benzemiyordu. Yarın lütfen dikkat et, artık listedesin de daha dikkatli olman gerek. 100 daha yazıyorum menüne ceza olarak.Sabah
1.5 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salatlk 1
1/4 borek
Ogle
Tatli tabaginin 2/3 u kisir
4-5 tane susamli cubuk gibi bir sey boyu biraz daha uzhn ve disinda aycekirdegi var
1 avuc kadar haslanmis nohut
Ara: 1 avuc cekirdek
Aksam
1 has yumurta
1 salatalik
1 avuc cilek
2 saat yuruyus. 30 ip atlama
2 lt su
Kizlar lutfen menumu elestirmeden ustteki uzun yazkmi okuyun;(
Bugun ciddi ciddi zorlandim
Aaa hadi bekliyoruz!aaa kızlar ben bugünün bomba haberini demedim dizlerimden yukarı çıkmayan ne kadar 40 beden pantalonum varsa hepsini düğmelerini kapatabildim yalnız rahat olması için 3-5 kilo daha vermem lazım :)) hattaa durun size foto atıyım giyiniyimde :)
Dolma ve makarna aynı anda olmamıs canım. Tüm gün bir sey yemiyorsun zaten, kalori olarak toplasan az ama yeme iste karbonhidrat yeme. Azcık sıksan mezun olacaksın zaten. 100 zıpla cekirge, sen eskilerdensin alısıksınmorordek kollontai B blanche_ea
İftar: 4 k. otlu yemek
1 ufak etli biber dolması ( 2 kaşık denebilir)
1 avuç ceviz
1 avuç chanbery
1 k. haşlanmış makarna nefsi köreltmek için tadımlık
SU: 2 litre- 1 brdk rezene çayı
Spor: 3 saat 20 dk yürüyüş. ( Çok yorucuydu. ama güneşkremimi sürmeyi unutmam daha hazin oldu. Yüzüm kabarmış ve kaşınıyor.Ve çok yanıyorr.)
AAAAA
teşekkür ederim canım umarım öyledir sıkıştım şuan giydiklerime ama menunum yani.. gömleğe kolum girmiyodu mesela daha önce kaç yıldır dolapta eskidi..AAAAA
Yalnız ben önceki fotonu da hatırlıyorum vucudun kesinlikle toparlamıs kendini Duygucum, zaten menülerin de cok iyi, gitgide daha da inceliyorsun
Tam uyuyodum mesajını gorunce kacti resmi bekledim
Olsun olsun gayet hoş görünüyorsun. Bi kere bu fotoyu görünce hiç 80 kilo demem yani sana, kesinlikle daha az gösteriyorsun, o da sporun etkisiteşekkür ederim canım umarım öyledir sıkıştım şuan giydiklerime ama menunum yani.. gömleğe kolum girmiyodu mesela daha önce kaç yıldır dolapta eskidi..
ışık patladığından bide elim titrediğinden çok iyi bir çekim olmadı ama birdaha çektiğimde dikkat edicem..
amiiinnnnnnnnnnnnnn tatlım :)Tam uyuyodum mesajını gorunce kacti resmi bekledimdarısı bizim giremedigimiz pantolonlara daha minnak bedenlere girdigin gunleri de görürüz insallaaaahhh burda niye boyle amin isareti yapan emoji yok ya ben en cok onu kullanıyomusum herhalde hep onu ariyom..neyse dinimiz supaneke amen diyelim o zaman
ay süper :)amiiinnnnnnnnnnnnnn tatlım :)
cümlemiz 36 bedenleri görürüz inşallah
dolapta bekleyen daha bir sürü küçük beden var iyiki atmamışım böyle böyle mutlu oluyorum en çokta eşim masrafa sokmuyosun beni pantalonlar yaradı çok mutluyum diyo.. haberi yok daha neler neler alıcam
ay menümü yazıyorum :
Sabah 8.30:
Büyükçe bir peynirli, biberli sandviç (çavdar ekmeğine) 180 g total sandviç
Ara: 2 yeşil elma
Öğle 12.45:
Peynirli omlet,
7-8 tane patates kızartması
Akşam 18.30:
Tavuklu salata
2 litreden fazla su,
9 km yürüyüş,
200 zıplama,
40 squat
patates kızartmasımı yedin tatlım fırında kızartmayı denedinmi ??bana ceza yok muu?morordek
Sen kendi cezanı kesiyorsun diye gözümden kacmıs yabana ceza yok muu?morordek
Senin için yoğun bi sınanma günü olmuş anlaşılan. Geçmiş olsun çok iyi atlatmışsın.
Masaallah ya. 80 kg olman mumkun degilllll
tartılar beni sevmiyo anacımMasaallah ya. 80 kg olman mumkun degilllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?