Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç bozma sakın canım. Ne kadar çok gitse o kadar kardır.

Çok sevindim canım. Senin içinde çok iyi bi moral olmustur.
evet canım en çokta eşime moral oldu diyoo kıyafet masrafından yırttım sanırım .. ahh şu erkekler :)
neyse eşim geldi ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın iyi geceler

bitti canım 3 gun oldu biteli

canım bence bu kadar yuklenme kendine, kilolu olabilirsin ama kendine saygını kaybetme, esinden once kendini dusun ve kiloyu da kendin icin ver kimse icin degil
Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma

Inşallah su obezlikten kurtulsam yeter bana ya bide ben tlfdan yazıyorum biraz zor oluyor yaa

Bu sabahta gine bisikletle başladım yarım saat bugün orucluyum allah kabul ederse

Allah kabul etsin canım.

Canım bende 30 kilo vermek istiyorum sen kac kilosun

Zeynepcim kararlı olursan neden olmasın. Ben ilk kendi kendime başladığımda 96 kg dım. Şimdi 80 kg mım. Burayı yeni keşfettim zaten. 1 ay oldu. Ama bu hafta kuşanı bıraktığım için olumsuz etkiledi beni.

Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma

Ne fenatmış görümcen. Çok ayıp etmiş.

Organiğim bide cam veya metal farkeder mi?
Kaynattığım tencerede mayalasam olr mu?
ay geç oldu canım kusura bakma akşam misafirlerim geldi en güzeli çelik tencere canım ben çelik tencere kaynatıp soğuyunca kaynattığım tencerede mayalıyorum canım birde serçe parmağını hafif yaksa yeter çok ılık değil sıcakta değil birde tam ısısını tutturdun mu 3 saat yeterli akşamdan sabaha bekletirsen yoğurdun tatlı olmaz ekşi olur iyi olmaz:)

bitti canım 3 gun oldu biteli

canım bence bu kadar yuklenme kendine, kilolu olabilirsin ama kendine saygını kaybetme, esinden once kendini dusun ve kiloyu da kendin icin ver kimse icin degil
tatlım genç yaşta menapoza bebek tavsiye ediyorlar sen ve bebek süper ikili çocuk doğarken jiillian yaparken doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…