- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.201
gözün aydın ohh ben bile rahatladımREGL OLDUUUUUUM
Ne güzel yaa 16 kilo vermissin darısı basima ben pazartesi günü başladım 104.6 ile e grupta tarti gunu yarin yani 1 hafta olmadan tartilacam ama yinede eksi gorecegime inanıyorum nedense hiç kaçamak isteğim yok simdilik böyle gider umarım bendeki sorun spor vakit bulabilirsem aksatmamaya özel gostericemAllah kabul etsin canım.
Zeynepcim kararlı olursan neden olmasın. Ben ilk kendi kendime başladığımda 96 kg dım. Şimdi 80 kg mım. Burayı yeni keşfettim zaten. 1 ay oldu. Ama bu hafta kuşanı bıraktığım için olumsuz etkiledi beni.
Ne fenatmış görümcen. Çok ayıp etmiş.
ay çok severim bisiklet sürmeyi burası ufak bir yer malesef kimse sürmüyorHanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim
a süper olmuş ortim helallllllllllllllllllll.....................
ay çok severim bisiklet sürmeyi burası ufak bir yer malesef kimse sürmüyor
Hello bacilar ben bu sabah hala gecen haftaya gore -200 :)
ne terbiyesizmiş görümcen bacım tutup saçından atamadın mı dışarı aaaa ağzını yırttardım valla seni alan olduysa kardeşinden daha enayileri var diyemedin miBu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma
Canım bende 30 kilo vermek istiyorum sen kac kilosun
sen zayıflayınca en güzel cevabı vereceksin tatlım.. bende tombik evlendim etrafımda laf söleyen çok oldu en güzel cevabı o şekilde vericez eminim..Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma
a süper olmuş ortim helallllllllllllllllllll.....................
Senden de korkulur valla ama bence de ben de olsam agzinin payini verirdim; bende bu gorumcelerdeki kiskancligi anlayamiyorum yani! Nolur iyi davransan, destek olsan..ne terbiyesizmiş görümcen bacım tutup saçından atamadın mı dışarı aaaa ağzını yırttardım valla seni alan olduysa kardeşinden daha enayileri var diyemedin mi
Hello bacilar ben bu sabah hala gecen haftaya gore -200 :)
yok canım ortada değilsin durumunu biliyoruz normal bir şekilde durum bildirmeye devam et hoşgeldin yenidenCanim.gecmisi okuyamadim. En son ceza listelerini eksi yeni falan diye ayiriyorlardi. Ben nolcam orta da mi kalcam simdiii...
bana bir anlativersen nasil diye
tebrik ederim tatlım hemde patates kızartması yemene rağmen süperrr cidden..Hello bacilar ben bu sabah hala gecen haftaya gore -200 :)
Sen yaz menulerini cezasiz kalmazsin merak etmek tambakcim :)Kaptan yardimcim. Simdi benim cezalari kim kesecek. Bugun itibariyle menu bildirimlerine dondum.
ya soyle ama pazartesi 59.5'tum, sali 59.9'dum, carsamba, 59.7, bu sabah yine 59.7 :)tebrik ederim tatlım hemde patates kızartması yemene rağmen süperrr cidden..etkilememiş patatescikler demekki
ya diyorum ya ben karadenizliyim çabuk sinirlenirim tek kızdığım şey isanların birbirine saygısız davranmaları sanane kadının kilolarından benim 3 tane görümcem var eşimin 2 ablası 1 kardeşi titrerler karşımdaSenden de korkulur valla ama bence de ben de olsam agzinin payini verirdim; bende bu gorumcelerdeki kiskancligi anlayamiyorum yani! Nolur iyi davransan, destek olsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?