- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.221
bugün bol bol su iç bide maydanozlu çay iç.. ödemler gitsin vücut kaçamakları sıfırlasın tatlımya soyle ama pazartesi 59.5'tum, sali 59.9'dum, carsamba, 59.7, bu sabah yine 59.7 :)
Neyse en azindan gecen cumaya gore -200'um cepte diyeyim :)
Ay alakam yok, neyse haftaya artik. Benim boyle, gerci cok da super beslenmedim hafta basinda ama bu da iyi ya en azindan - diyorum, vucut da daha iyi alisiyor :)desene 58 göremicen yarın
ay tatlım sen zaten süpersin maşallahım var yavaş yavaş ver acele etme :)Ay alakam yok, neyse haftaya artik. Benim boyle, gerci cok da super beslenmedim hafta basinda ama bu da iyi ya en azindan - diyorum, vucut da daha iyi alisiyor :)
muska protin iyi diyor et tavuk slata yumurta gibi ama bende bilmiyorum yeşil mercimek te protein salata ile yeş mer. çorbası gibi de olur:)ya ben aksam yemegim konusunda hep kararsiz kaliyorum, sizce corba icmek mi daha iyi yoksa tavuklu/etli/peynirli salata mi?
ya ben aksam yemegim konusunda hep kararsiz kaliyorum, sizce corba icmek mi daha iyi yoksa tavuklu/etli/peynirli salata mi?
bence de çok iyi durumdasın canım nilsuba katılıyorum.. performans üstü yürüyüşler antremanlar yapıyosun.. zaten geçen 40squat gördüm saygıyla eğildim..ben daha yeni başladığım için minik rakamlardayım ve bacaklarım yanıyo ağlamak istiyorumAy alakam yok, neyse haftaya artik. Benim boyle, gerci cok da super beslenmedim hafta basinda ama bu da iyi ya en azindan - diyorum, vucut da daha iyi alisiyor :)
diyorumya kahrımdan öldürücek beni bu hatunbence de çok iyi durumdasın canım nilsuba katılıyorum.. performans üstü yürüyüşler antremanlar yapıyosun.. zaten geçen 40squat gördüm saygıyla eğildim..ben daha yeni başladığım için minik rakamlardayım ve bacaklarım yanıyo ağlamak istiyorumdevede kulak kalmış sendeki hop desen verirsin.. sen de böyle yaparsan biz kapatıp dükkanları gidelim canımm B blanche_ea
Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.diyorumya kahrımdan öldürücek beni bu hatun
ya takılıyorum alınma ama çok iyi ve güzelsiniz tatlım azıcık kıskanak ki hırs yapalım bizde öyle olalımAy askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)
yabtlbetul nerdesin bacım gel yek kaldım ben gelde kıskanak bunları:)
Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)
naber bacım görüşemiyoruz kaç gündür:)balık yee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?