Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senden de korkulur valla ama bence de ben de olsam agzinin payini verirdim; bende bu gorumcelerdeki kiskancligi anlayamiyorum yani! Nolur iyi davransan, destek olsan..

Görümceyi pek bilmem ama kaynana kiskaniyor bence. Dun aksam yemeginde esim bana yemek yedirdi. Ben hanimimi ellerimle besliyorum anne falam dedi. Kaynana direk ah ah kiymeti bilinmiyor ki dedi. Ben de oglun ona verdigin kiymeti degeri fazlasiyla biliyor. Ikimiz de birbirimize karsi ayniyiz. Bi de sabah diyordun 6 yildir ben geline ne laf soylemisim diye. Iste bu laf ne o zaman dedim...

ay masallah ne guzel bir cocuk bu boyle
evet hem yakışıklı hem sağlıklı kefir bile içiyor sende bekardın dimi betüş alıcam oğlunu diyo seni alırız belki bak ona göre gelen geline yatlar katlar ne istiyorsagözleri ela ablası ona göre taliplerine duyrulur

Tatlım sütün çekeer derler, sen emziriyosun bence Can'ının istediği bişey olursa azıcık tatmalısın

Kiz öyle bir şey olsaydı benim sütüm şimdiye çoktan çekmişti. benim canım televizyonda gördüğüm herseyi canim ister :)))

bencede kıskanıyorlar benimkide arada der birşeyler ama ben hemen cevabını veririm oda bıktı benden artık söylemiyor aman ne edepsiz gelin bu diyordur şaka bir yana iyi geçiniriz çok eşime der üzme gelinimi diye bugun hastaneye gittiler sabah haber verdi onlarada yemek pişiricem kuru fasulye ve pilav yapıcam gelince götürürüm:)

Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)

Ben olsam ızgara balik tercih ederdim

Cok iyi bi menü canım
Canım mercimek köftesi nedir ya hem de 6 tane? Ceza listesinde olsan kesmistim cezanı. Akşamı boş geçirmissin tabi dogal olarak ama daha dengeli beslensenize.
Ayrıca menülerinde spor ve su miktarını da yazarsan ona göre de yorumlayabiliriz.
Öncelikle gecmis olsun canım. Bugunden itibaren döndüm demissin umarım düzenli bildirime kaldıgın yerden devam edersin. Ceza listelerini ben tutuyorum, kollontai ile de konustuk bi standart belirledik gibi... Zaten muska da buralarda olmadıgı icin kollontai o işlerle ilgilenir. Cuma gunu dilersen seni alırım ceza listesine yeniden. Malum haftalık liste tutup birinciyi seciyoruz.
Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)
Bence de ilk tercih balık, yoksa salata, en olmadı o zaman corba

yok canim benimkinin varsa yoksa ogludur...
aslinda severim ama boyle laflar olunca da sinir oluyorum. Bende cevabini veririm. Hicte altta kalmam.

yok kız alıcam hadi seni kıyamadım senin gibi çatlağı bida nerden bulucam
anlamadım diyete dönüp buraya mı gelmicen ? kızarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…