- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.681
ne yiyon ne içiyon sen yahuGeçen cuma 85.7 ile basladigim yolculuğa bugün 83 ile devam etmekteyim :) yüzde olarak hesapladigimda % 3.15 gibi bir rakam çıktı umarım yanlış hesaplamamisimdir.
Bu defa anladım çok teşekkürler inşallah böyle gider şimdiden haftaya tarti gününün heyecanını yaşıyorum valla bu defa olacak gibi sizin sayenizde daha önce hiç haberim yoktu sizdenBen gene ögreteyim de egitimci kisiligimle, yapamazsan canın sagolsun, biz hesaplarız
104,6-102,9 = 1,7
1,7 / 104,6 = 0,0163
0,0163 * 100 = 1,63
Bu hafta %0,3'ün baya üzerindesin yani, panik yokİleriki haftalarda da böyle eksiler bekliyoruz.
kız benimde heryerim ağrıyo mevsimsel bunlar o kadar yaşlanmadık daha durr yaa.. tamam bende beyazlar çıkmaya başladı ama ben kabul etmiyorum 50 den önce yaşlanmıycam benben hiç hasta olmam garibime gidiy yaşlılık işte bunlar ayyy yaşlandım ben ühühühüüüüü.....
fıstık sen zaten lesliede harcıyacağın kaloriyi emzirerek kat ve kat fazlasını harcıyosun bide üstelik minnoş seviyosun bence senin durumun daha güzel :))))))Ben ne zaman sabah Leslie yapmaya niyetlensem benim kiz huysuzluk da nirvanaya ulaşıyo. Bugün de yine emzirme sporuyla basladim hayatıma. Siz deyin 5 ben diyeyim 6 kere emzirmisimdir 2 saat içinde. Offf zombi annenin dert sayiklamalari vol 1 :/
Şimdi tartildim uykuda kalmışım ve iyi haber o kadar diyet yaparım ilk defa hızlı kilo verdim pazartesi 104.6
Bu sabah 102.9
Fark 1.7 hemde 5 günde yuzdemi hesaplayamadim
kız benimde heryerim ağrıyo mevsimsel bunlar o kadar yaşlanmadık daha durr yaa.. tamam bende beyazlar çıkmaya başladı ama ben kabul etmiyorum 50 den önce yaşlanmıycam ben
fıstık sen zaten lesliede harcıyacağın kaloriyi emzirerek kat ve kat fazlasını harcıyosun bide üstelik minnoş seviyosun bence senin durumun daha güzel :))))))
Haftaya da böyle versem yeter banaHarikasın
herhalde oturuşta bir fırın götürüyodun kesince böyle verdiysenEkmeği kestim ondan
M minnakkelebekim kilonu bildirdigin mesajı bulamadım da şimdi.
Çok iyi canım, bu sekilde devam etYüzden de dogru %3,15
Kilo verdiği yaaa onun ekşını bu hep heyecandanbak ya sabah sabah ,hatun ekşın yaratıyo
ama haksızlık itiraz ediyom hem emziriyo hem ekmeği kesmiş hem leslie yapıyor napiym meme almayan çocuğa zorla meme mi veriym işten istifa edip evde sabahlara kadar leslie mi yapiiim yemediğim ekmeğe tekrar başlayıp bırakim mi napiiiim napiiiimM minnakkelebekim kilonu bildirdigin mesajı bulamadım da şimdi.
Çok iyi canım, bu sekilde devam etYüzden de dogru %3,15
herhalde oturuşta bir fırın götürüyodun kesince böyle verdiysen
hımm ciddeneee dünde ağrıyodu dün domatesim yoktu benim... bence üşüttüm zaannımca.... şu an kışın giyinmediğim kadar kalın giyindim.....
inşallah düzelir tatlımçocuğun ağzına zorla meme sokturacan emzirmekle zayıflanıyorsa benim oğlanın benden çekeceği var çekmiyor sıpa çekmiyor
Eeee sen de kendine göre bul bi yol, her şeyi biz mi söyleyecegiz alla alla yaaaama haksızlık itiraz ediyom hem emziriyo hem ekmeği kesmiş hem leslie yapıyor napiym meme almayan çocuğa zorla meme mi veriym işten istifa edip evde sabahlara kadar leslie mi yapiiim yemediğim ekmeğe tekrar başlayıp bırakim mi napiiiim napiiiim
ne düzelcek 3 aydan sonra ful mamaydıhımm ciddenmorordek katılıyorum seni Türk hekimlerine emanet ediyorum şekerrr...
lokman hekim bilgim sana teşhis koyamadı
inşallah düzelir tatlım
Maalesef tartildimve şu an 85.7 kiloyum hedefim 55 kiloya ulaşmak. Boyum 1.57 bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?