- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.661
Ay amaaan aklıma benim!kesin cezamı leslie bacım sağolsun
Vay vay vay artiste bakınbende 3 mil yapcam bugün 2 mil kısa geliyo artık
iyi de daha once hangi fayansta tartilmissan, orada tartil yine.morordek conemmmm kuzuuuum Allaaaaaaaaaaam en sevdiğimden
ben fayansın birinde 97,1 diğerinde 96,8 geldim ikinciyi kabul edip 100 gram vermiş sayıyom kendimi
oy gadasını yidiğiiiim
(suç kapatan ergen staylaaaaaaaaa)
kızlar kursa gidicem 2 saate gelirim iyi dinleyin
btlbetul T tatlitambak d_mndc hepinize sesliniyorum sevgili tebam
bugunden itibaren korkun benden cumaya hepinizi geçicem haberiniz ola önüme çıkanı ezerim ona göre asılın
Ben gene ögreteyim de egitimci kisiligimle, yapamazsan canın sagolsun, biz hesaplarızŞimdi tartildim uykuda kalmışım ve iyi haber o kadar diyet yaparım ilk defa hızlı kilo verdim pazartesi 104.6
Bu sabah 102.9
Fark 1.7 hemde 5 günde yuzdemi hesaplayamadim
Alla Alla noldu sana yaa?oyyy kemikçiklerimde ağriyy... bi taylot içiim ben bakiim....taylot kurtar beniii :)
Şimdi tartildim uykuda kalmışım ve iyi haber o kadar diyet yaparım ilk defa hızlı kilo verdim pazartesi 104.6
Bu sabah 102.9
Bak şimdi bunun yolu şuymuş, ben de bu takımda ögrendim:morordek conemmmm kuzuuuum Allaaaaaaaaaaam en sevdiğimden
ben fayansın birinde 97,1 diğerinde 96,8 geldim ikinciyi kabul edip 100 gram vermiş sayıyom kendimi
oy gadasını yidiğiiiim
(suç kapatan ergen staylaaaaaaaaa)
Alla Alla noldu sana yaa?
Midem benim de hep sorunludur, hele bu mevsim gecislerinde.
fayansım minik ya militmetrik sapmalar olmuyor değil yoksa aynı fayansın içinde eksen etrafında dönmeyi tercih ediyorum en büyük fantazimiyi de daha once hangi fayansta tartilmissan, orada tartil yine.
domates yeme bir süre miden fazla yemek yemediğinden domates tarzı asitli şeyler sık yenildiğinde midede gastrit yapar ağrı olur 1 hafta yeme asitli yiyecekler ..yok bu 3. gün geçer dedim ama bu günde aynı... ne biliyim noldu. metabolizmamda çalışıyo çalışmasa dicem kabızlıktan ben böyle bir şey yaşamadım içi boş çuval gibiyim şu an gece elli kere ağrıdan uyandım... yazık banaaaa :)
sabah domates salatalık üzerine az zeytin yağı - 1 de haşlanmış yumurta yarım dilim tam buğday ekmeğee.....
Şimdi tartildim uykuda kalmışım ve iyi haber o kadar diyet yaparım ilk defa hızlı kilo verdim pazartesi 104.6
Bu sabah 102.9
fayansım minik ya militmetrik sapmalar olmuyor değil yoksa aynı fayansın içinde eksen etrafında dönmeyi tercih ediyorum en büyük fantazim
eneeeeeeeeeeeeeeeeeeee olur ben onu yapimmmm de artık bahane yok diyosunBak şimdi bunun yolu şuymuş, ben de bu takımda ögrendim:
5 lt.lik su şişesi alıyorsun. Tartının üzerine koyuyorsun değişik yerlerde. Nerde 5.00 ölcüyorsa bundan sonra orda tartılıyorsun :)
domates yeme bir süre miden fazla yemek yemediğinden domates tarzı asitli şeyler sık yenildiğinde midede gastrit yapar ağrı olur 1 hafta yeme asitli yiyecekler ..
tebrikler tatlım çokk güzel gitmiş
yüzde hesaplama
eski kilo - yeni kilo= fark
(fark/ eski kilo ) * 100 şeklinde hesaplanıyo
Tabi ki, sen bizi o fayanslarla kandırabilecegini mi sandın?eneeeeeeeeeeeeeeeeeeee olur ben onu yapimmmm de artık bahane yok diyosun
Tabi ki, sen bizi o fayanslarla kandırabilecegini mi sandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?