- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.641
ihanet mihanet yok ortada kız tatlıtambak ve betüşü gaza getirmek için yaptım:)Ne döktürmüssünüz arkadas...
Ne vermişsin be, 66'yla geldin listeye(ters psikoloji yapalım da işe yarasın)
Ayy ben ondan verdim kilolarımı hep, topu topu 6 kilo fazlam vardı, hamile kalırım belki diye verdim gitti
Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun.
Yarın kilo bildirecek misin???
Vay bee hatun hem organik hem girişimci. Takdir ettim Nilgünüm
Aaaad_mndc Duygum sana ihanet ediyor bak ulu orta
Bence siz @ebrusonmez ile rakip olabilirsiniz, kilolarınız yakın. Bi el at da şu kızı mezun edelim hem
Ya evet hangi hayvan ismini saysan artık üzerime alınıyorum.
Alıştım artık size
küsme kızzzz bi daha olmıcak ben seni sAAAAAAAA ben görmedim bu msjı....
sen beni sevmiyomusunnilsub beni niye aldatıyosun
ben bu msjı nasıl görmedim nasıl gözümden kaçtı benim ..
küstüm sanaaaaaaa
çatlaklar siziNiye yahu hepsi onun iyiligi icin. Kıymet bilmiyorsa o düsünsün
hadi bakalım FİGHTİNG.....
yalan oldubtlbetul sen karatayciydin, noldu sana kuzum?
valla gördüm
bende rüyada gibiyim yıllardır görmedim 70 leri oturup ağlayasım var pek duygusallaştım
Eki Görüntüle 1818432
kızlar aşırı karnım ağrıyor yaaa zor geldim işe izin alcaktım hadi dedim yörü.... ben böyle ağrı görmedim göğüs kafesimde ağrıyo noluyo bana yahu....
dün gece 65,3 tüm yatmadan önce sabah 65.7 içerde napıyo bu metabolizma hiç bir fikrim yok.... içimde bir şey büyüyor :))64 lü bir şey beklerken pek bi dumur oldum doğrusu ama şişkinlik var... regl de olamadım......
ay tatlım kızma bana da nargile nedir ya ığğğğğ kamu spotunda görmüyomusun ne iğrenç başlıkları nasıl içiyorsun tamam ağızlığı deşiştiriyorlar ama yinede içim almıyor benimBen de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.
O degil de her hafta %1 versem supper olur :)
ee 10 kilo verdin işte... şimdilerde sapıtsakta....
geçmiş olsun.....i
şaka dedim kız aaaa :))
kız nereye gidiyon....
tebrikleeer :)
bir daha oku cümleyi....
Hadi bakalım şimdiki hedef 79Aynen canım çoğu ödem zaten farkındayız ama o bile bi hafiflik veriyo insana.hem de moral oldu caktırmayındün 2hafta önce içine giremediğim bi pantolonun içine girdim ve gaza gelip resimlerini çektim.inşallah en son öncesi ve sonrası yapmak için kullanıcam
Ayrıca haftabaşında da söylemiştim başarımı sevgili takım ördekimizin cezalarına borçluyum -her ne kadar cezalar benim olmasa da- ama önce cezamı yapttıııımm sonra niden ben diye sordum. neden çünkü hareket harekettir
Eve dönüp dana gibi yattığım zamanlarda akşama spor soracaklar ne dicem kısmını düşünüp kalkıp eşşek gibi yapıyom sporu gerçekten çok iyi oldu benim için burası.inşallah hep birlikte sonuna kadar gidebilirz
Tebriklerrr
Ben de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.
O degil de her hafta %1 versem supper olur :)
saoll tatlım şoklardayım halaihanet mihanet yok ortada kız tatlıtambak ve betüşü gaza getirmek için yaptım:)
küsme kızzzz bi daha olmıcak ben seni s
çatlaklar sizi
yalan oldu
helal kız sana
kız bende çok fena oldum bu hafta niyeki fazla gaza geldik atamıyo vucud fazla gazı
ay tatlım kızma bana da nargile nedir ya ığğğğğ kamu spotunda görmüyomusun ne iğrenç başlıkları nasıl içiyorsun tamam ağızlığı deşiştiriyorlar ama yinede içim almıyor benim
Ben listeye yazdım da asıl derdini kollontai'ye anlat artık :)kızlar günaydın öpüyorum herkesi çok şükür herkes vermiş kilo ben sabitim ama olsun dün akşam regl oldum ay çok rahatladım bide şu şişkinliğim geçse dahada iyi olucak:)
morordek tatlım sabitim 75.8
haftaya 2 kiloya yakın verirsin şeker regl bitşindekızlar günaydın öpüyorum herkesi çok şükür herkes vermiş kilo ben sabitim ama olsun dün akşam regl oldum ay çok rahatladım bide şu şişkinliğim geçse dahada iyi olucak:)
morordek tatlım sabitim 75.8
kız olarmı ikiside bırakıcaak yoksa dedim ya onlarla gönül eğlendiriyorum asıl aşkım sensinsaol tatlımmm
verirsin gibime geliyor
saoll tatlım şoklardayım hala
1 kilo veririm diye hesaplamıştım bugün sabah 400 daha gitmiş öyle kal geldi çıbıl cıbıl telefona koştum bu anı ölümsüzleştirmeliyim diyee adama yakalanıyodum az kalsın öylee
bu arada ben kıskanç bir ortiyim ağaç değilim yaneeeebtlbetul tabiriyleee
ama gaz vermek için yapmışsın affettim o zaman
niye kız vallahi billahi çok fena çarptı beni kefir bir daha yapmıcamda içmicemde bi karnım var çok fena:)Ben listeye yazdım da asıl derdini kollontai'ye anlat artık :)
pazartesi savulun ben geliyorum görürsünüz regl de oldum açılın organik geliyoBen listeye yazdım da asıl derdini kollontai'ye anlat artık :)
O sevmez öyle sabit gelenleriniye kız vallahi billahi çok fena çarptı beni kefir bir daha yapmıcamda içmicemde bi karnım var çok fena:)
tatlım hayırlısı olsun senin içinSelamlar.
B blanche_eamorordek @kollontai
Gecen hafta: 65.9
Bu hafta : 65.8
Fark: 0.1
Arkadaslar, ben ayriliyorum. Tesekkurler hepinize. Size hayirli basarilar dilerim.
ihanet mihanet yok ortada kız tatlıtambak ve betüşü gaza getirmek için yaptım:)
küsme kızzzz bi daha olmıcak ben seni s
çatlaklar sizi
yalan oldu
helal kız sana
btlbetul kız bende çok fena oldum bu hafta niyeki fazla gaza geldik atamıyo vucud fazla gazı
ay tatlım kızma bana da nargile nedir ya ığğğğğ kamu spotunda görmüyomusun ne iğrenç başlıkları nasıl içiyorsun tamam ağızlığı deşiştiriyorlar ama yinede içim almıyor benim
canim senin menulerini ben de cok begeniyorum valla :)tatlım hayırlısı olsun senin için((
korkulur kız senden cilveli hatunnnnnnkız olarmı ikiside bırakıcaak yoksa dedim ya onlarla gönül eğlendiriyorum asıl aşkım sensin
kesin cezamı leslie bacım sağolsunO sevmez öyle sabit gelenleri
Hemi de eskilerdensin vallahi zıp zıp zıplatır
saol beybiiicanim senin menulerini ben de cok begeniyorum valla :)
bende 3 mil yapcam bugün 2 mil kısa geliyo artıkkesin cezamı leslie bacım sağolsun
gaz yapmış olmasın vücutta dolaşıyo olabilir ? kahvaltıda ne yedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?