Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ihanet mihanet yok ortada kız tatlıtambak ve betüşü gaza getirmek için yaptım:)
AAAAAAAA ben görmedim bu msjı....
sen beni sevmiyomusun nilsub beni niye aldatıyosun
ben bu msjı nasıl görmedim nasıl gözümden kaçtı benim ..
küstüm sanaaaaaaa
küsme kızzzz bi daha olmıcak ben seni s
Niye yahu hepsi onun iyiligi icin. Kıymet bilmiyorsa o düsünsün
çatlaklar sizi
btlbetul ve nilsub yarin itibariyle yariş başlasın. Artı da olmama ragmen haftaya eksi bildirim yapcam
hadi bakalım FİGHTİNG.....
btlbetul sen karatayciydin, noldu sana kuzum?
yalan oldu
valla gördüm
bende rüyada gibiyim yıllardır görmedim 70 leri oturup ağlayasım var pek duygusallaştım
Eki Görüntüle 1818432
helal kız sana
btlbetul kız bende çok fena oldum bu hafta niyeki fazla gaza geldik atamıyo vucud fazla gazı
Ben de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.

O degil de her hafta %1 versem supper olur :)
ay tatlım kızma bana da nargile nedir ya ığğğğğ kamu spotunda görmüyomusun ne iğrenç başlıkları nasıl içiyorsun tamam ağızlığı deşiştiriyorlar ama yinede içim almıyor benim

Hadi bakalım şimdiki hedef 79

saol tatlımmm
Ben de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.

O degil de her hafta %1 versem supper olur :)

verirsin gibime geliyor
saoll tatlım şoklardayım hala
1 kilo veririm diye hesaplamıştım bugün sabah 400 daha gitmiş öyle kal geldi çıbıl cıbıl telefona koştum bu anı ölümsüzleştirmeliyim diyee adama yakalanıyodum az kalsın öylee
bu arada ben kıskanç bir ortiyim ağaç değilim yaneeee btlbetul tabiriyleee
ama gaz vermek için yapmışsın affettim o zaman

Ben listeye yazdım da asıl derdini kollontai'ye anlat artık :)

haftaya 2 kiloya yakın verirsin şeker regl bitşinde

kız olarmı ikiside bırakıcaak yoksa dedim ya onlarla gönül eğlendiriyorum asıl aşkım sensin

***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,73)
nilsub (75,8/) sabit
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,6/0,3/%0,46) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit

5. Takım ortalaması: %

kollontai (
btlbetul (66,4/
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59,2/0,7/%1,17)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (77,6/77,4/0,2/%0,26)
parkbyull (96,9/96,8/0,1/%0,1)
Ay Isigim (73/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/87,5/3,5/%3,85) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104/ başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104, hedef kilo 78

Ya benim kendi marpucum var merak etme :) Kamu spotu da abartiyor olayi inanmayin :)

gaz yapmış olmasın vücutta dolaşıyo olabilir ? kahvaltıda ne yedin ?

yok bu 3. gün geçer dedim ama bu günde aynı... ne biliyim noldu. metabolizmamda çalışıyo çalışmasa dicem kabızlıktan ben böyle bir şey yaşamadım içi boş çuval gibiyim şu an gece elli kere ağrıdan uyandım... yazık banaaaa :)

sabah domates salatalık üzerine az zeytin yağı - 1 de haşlanmış yumurta yarım dilim tam buğday ekmeğee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…