- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.861
Ben zaten sana ceza yazmaktan pes etmistim. kollontai adam eder seni ne de olsa listedesin ve listedekilerle o ilgilenecek.morordek B blanche_ea kollontai
kollantai gelmeden yazip kacayim.korkuyorum kaptandan.
sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir
12.30
1 elma
1 salatalik
14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto
ve midem cok kotu oldu ishal oldum. Yiyecek yerim kalmadi.
spor yok
suyu da bugun 4 lt yapacam.
2 lt bittu 2 lt kaldi
ya hayatım kefire bişey dediğim yok ama ben kefir içmeye başlayınca kabızlığımda başladı bana iyi gelmedi tatlım bünye meselesiMis gibi kefirime şuç bulmayın..nilsub zaten kabızmış ki kaç gündür ama düzeliyomuş allahtan.. geçmiş olsun geçer hemen inşallah bu arada. bi de herkese bakamadım ama bazıları benden büyük olabilir senli benli konuşursam kızmayın ablalarım
Ben içem bi bardak daha da yürüyüşüme çıkayım bariyeni kaptanımız kollontai ağlatıcak gibi herkesi sonra az veririm yine kefire gitmesin şuç bu arada hayırlı olsun senin içinde çok uğraştırıcı oluyodur bu kadar kişiyle ilgilenmek ama umarım herkes için güzel sonuçlar gerçeklerşir
o cornet olmasa menü süpermişmorordek B blanche_ea kollontai
sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir
12.30
1 elma
1 salatalik
14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto
spor yok
2 lt bittu 2 lt kaldi
seviyom seni :)
sağolasın tatlım :)
sen nereyevahhh bu takımın haline nazi kampı halt etmiş bundan sonra hadi size kolay gelsiiiin :))
Öglenden ceza yazar bence kollontai :) Hem fasulye hem ekmek, iyice şişmişsindir. Bence sabah dışında ekmek yemeyin artık eskiler :)kızlar menüm
kollontai morordek B blanche_ea d_mndc btlbetul T tatlitambak
sabah
1dtbe 1 kk peynir 2-3 dilim domates 1 yumurta çay
ara yeşil çay
öğlen
1 kase kuru fasulye 1 dtbe
ara buyuk bir kupa sade kahve
akşam
1 yeşil elma 1 kase yoğurt
spor 1 saat yürüyüş
su 3 lt doğru ilerliyorum:)
savulun rakibelerim ben geliyorum:)
hemen hemen ver kötü haberi ağzını hayra açÖglenden ceza yazar bence kollontai :) Hem fasulye hem ekmek, iyice şişmişsindir. Bence sabah dışında ekmek yemeyin artık eskiler :)
Üzgünüm organigim yönetim degisti, artık kollontai'ye emanetsinizhemen hemen ver kötü haberi ağzını hayra aç
hadi bakalım bu son olsun bundan sonra hayran olucaksınız bana
aboooo sende korktuysan yandı gülüm keten helvamÜzgünüm organigim yönetim degisti, artık kollontai'ye emanetsiniz
İyi ki mezun olmusum dedim yalnız içimdenBen bile korktum yani düsünün
Ben önden bi uyarayım da ona göre kollontai'nin gazabına hazırlayın kendiniziaboooo sende korktuysan yandı gülüm keten helvam
bakıyorumda bu durum pek bi hoşuna gitmişBen önden bi uyarayım da ona göre kollontai'nin gazabına hazırlayın kendinizi
Kilo vermenizi saglayacaksa hoşuma gider tabi, bu haftaki gibi devam ederseniz işimiz zor. 3 kişi sabit geldi be! :)bakıyorumda bu durum pek bi hoşuna gitmiş
sen haftaya cuma gör helal be nilgün dicen vak vakımKilo vermenizi saglayacaksa hoşuma gider tabi, bu haftaki gibi devam ederseniz işimiz zor. 3 kişi sabit geldi be! :)
Evet bundan sonra yemek yerken karne kullanıcaz:)Anammm herkeste bir korku 80 ler darbe yönetimindeki türkiye gibi olmuş burası
Hadi bakalım insallahsen haftaya cuma gör helal be nilgün dicen vak vakım
olcam zaten cezalar jumpng jack olarak yapılacak bundan sonra!!!kollontai beni de ez gebert yaa raziyim. Senden tirsiyordum yemiyordum. Noldu tpparlayamiyorum. Ceza konusunda acimasiz olabilirsin bana
o kadar yersen ishal olursun tabi sana bu hafta sabah da dahil ekmek yasak ceza listem yarın baslıyodu ama sana ceza 200 jj zıpla bakemmorordek B blanche_ea kollontai
sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir
12.30
1 elma
1 salatalik
14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto
spor yok
2 lt bittu 2 lt kaldi
sana bu hafta sadece sabah 1 dlm tahıllı ekmek hakkı veriyorum fazladan her dilim icin 15 dk yuruyus haberin olakızlar menüm
kollontai morordek B blanche_ea d_mndc btlbetul T tatlitambak
sabah
1dtbe 1 kk peynir 2-3 dilim domates 1 yumurta çay
ara yeşil çay
öğlen
1 kase kuru fasulye 1 dtbe
ara buyuk bir kupa sade kahve
akşam
1 yeşil elma 1 kase yoğurt
spor 1 saat yürüyüş
su 3 lt doğru ilerliyorum:)
savulun rakibelerim ben geliyorum:)
dimi ama ya seker gibi insanım su gordugum muameleye bakAnammm herkeste bir korku 80 ler darbe yönetimindeki türkiye gibi olmuş burası
tamam 1 mile cezam var yaneeeee....... yok şimdi bitti yedi adam ile çocuklar çok şükürolcam zaten cezalar jumpng jack olarak yapılacak bundan sonra!!!
o kadar yersen ishal olursun tabi sana bu hafta sabah da dahil ekmek yasak ceza listem yarın baslıyodu ama sana ceza 200 jj zıpla bakem
sana bu hafta sadece sabah 1 dlm tahıllı ekmek hakkı veriyorum fazladan her dilim icin 15 dk yuruyus haberin olaayrıca su kuru fasulye bitmedi mi daha sissin zaten yeme
dimi ama ya seker gibi insanım su gordugum muameleye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?