Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben zaten sana ceza yazmaktan pes etmistim. kollontai adam eder seni ne de olsa listedesin ve listedekilerle o ilgilenecek.

ya hayatım kefire bişey dediğim yok ama ben kefir içmeye başlayınca kabızlığımda başladı bana iyi gelmedi tatlım bünye meselesi

o cornet olmasa menü süpermiş

kızlar menüm
kollontai morordek B blanche_ea d_mndc btlbetul T tatlitambak
sabah
1dtbe 1 kk peynir 2-3 dilim domates 1 yumurta çay
ara yeşil çay
öğlen
1 kase kuru fasulye 1 dtbe
ara buyuk bir kupa sade kahve
akşam
1 yeşil elma 1 kase yoğurt
spor 1 saat yürüyüş
su 3 lt doğru ilerliyorum:)
savulun rakibelerim ben geliyorum:)

Öglenden ceza yazar bence kollontai :) Hem fasulye hem ekmek, iyice şişmişsindir. Bence sabah dışında ekmek yemeyin artık eskiler :)

kollontai beni de ez gebert yaa raziyim. Senden tirsiyordum yemiyordum. Noldu tpparlayamiyorum. Ceza konusunda acimasiz olabilirsin bana
olcam zaten cezalar jumpng jack olarak yapılacak bundan sonra!!!
o kadar yersen ishal olursun tabi sana bu hafta sabah da dahil ekmek yasak ceza listem yarın baslıyodu ama sana ceza 200 jj zıpla bakem

sana bu hafta sadece sabah 1 dlm tahıllı ekmek hakkı veriyorum fazladan her dilim icin 15 dk yuruyus haberin ola ayrıca su kuru fasulye bitmedi mi daha sissin zaten yeme

Anammm herkeste bir korku 80 ler darbe yönetimindeki türkiye gibi olmuş burası
dimi ama ya seker gibi insanım su gordugum muameleye bak

tamam 1 mile cezam var yaneeeee....... yok şimdi bitti yedi adam ile çocuklar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…