- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.961
iyi hadi evde olmudu insan daha iyi olur ben hastanede yatmayı hiç sevmiyorum yaa:)Kızlar annemi eve çıkardık Dr hafta sonu izinli olduğundan eve geçtik.. Daha iyi şükür..
Herkese çok teşekkürler..nilsub canım annem de sana selam söylüyor o da seni öpüyormus
benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstımYaaa aslında eşimde başımın etini yiyor diyebilirim bizim burdaki parkta bi hoca varmış bütün bayanları yağmur çamur demeden çalıştırıyormuş işe giderken her sabah görüyorum ilk gördüğüm günküü bayanlardan eser yok hepsi acayip değişmiş 60 yaşa yakın bide diyor illa sende yazıl diye tutturdu böyle evde tek başına olacak iş değilmişadam ağırlıkları topları yanında getiriyormuş her yerde bir ebru şallı var demekki 65 falan insem gidicem şimdi evde yapayım youtubeden bakıp bende başlayım 10 dan
ay aynen valla evde adam pek zor yaaa, bekarlık sultanlık, valla ben cocuk bile istemiyorum gozum kesmiyo bide onunla ugrasmayıay sende kocayı çok matah bişey sanıyon yahu evlenen bin pişman evlenmeyen bir tamam bazı yönleri çok iyi ama bazı yönleri kötü buyuk sorumluluk istiyor düşünsene iki insan bir evde zor anacım zorrrrrrr..............
sen yaparsın bacım :) geçekten plates çok iyi sıkılaştırıyor insanı yapanlardan belli :)bende pilatese baslayım diyorum kızlar tekrar ne dersiniz
haftada 3 gun yuruyus 2 gun pilates
2 gun jillian yapayım diyorum
ay yok madem evlendin çocuğu en sona bırak tatlım acelesi yok gerçekten çok zor :)benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstım
ay aynen valla evde adam pek zor yaaa, bekarlık sultanlık, valla ben cocuk bile istemiyorum gozum kesmiyo bide onunla ugrasmayı
ay sende kocayı çok matah bişey sanıyon yahu evlenen bin pişman evlenmeyen bir tamam bazı yönleri çok iyi ama bazı yönleri kötü buyuk sorumluluk istiyor düşünsene iki insan bir evde zor anacım zorrrrrrr..............
bugun yarın jillian yapıcam p.tesi mola salı pilates yapıcamsen yaparsın bacım :) geçekten plates çok iyi sıkılaştırıyor insanı yapanlardan belli :)
ay bakıcı parası kazanana kadar yapmayı dusunmuyom zatenay yok madem evlendin çocuğu en sona bırak tatlım acelesi yok gerçekten çok zor :)
boşver düşünüpte yorulma zatendüşünemiyom :)
bende pilatese baslayım diyorum kızlar tekrar ne dersiniz
haftada 3 gun yuruyus 2 gun pilates
2 gun jillian yapayım diyorum
yok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.
ya bir de ben artik hep balik yemeye karar verdim, balik mucize resmen ya ne zaman yesem ertesi gun - goruyorum.
Allah im uyandigimdan beri yatak odasini toplamakla ugrastim. Sonra çocukları parka cikardim. Bir ton camasir yikadim. Her seyi temiz olsun. Kizimin karin agrisi ve mide bulantisi devam ediyor. Benim de cook uykum var ama açim yemegimi pisiriyorum
nereye gidiyon kız kocaya mıbenim menüm
sabah
1 hş yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım bilim tam buğday ekmeğee
öğlen
1 çorba kaşığı lor
1 dilim ekmek
1 domates
akşam 3tane dibek kahvesi :)
spor azz sonra yürüyüşe gidiyorum dönmeyeceğim beni özleyin anacıım baayyy....
önce yürüyüş ordan gezmelere gidiciğim....
nereye gidiyon kız kocaya mı
Canım sağlıklı ama herşeyde olduğu gibi bunun da fazlası zarar olur. özellikle dip balıklarını çok fazla tüketirsen fosfor ve cıva zehirlenmesi yaşayabilirsin dikkatli ol lütfenyok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.
ya bir de ben artik hep balik yemeye karar verdim, balik mucize resmen ya ne zaman yesem ertesi gun - goruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?