- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.981
geçmiş olsuuun bak bu karın ağrısı salgın herhalde herkez bu aralar şikayetçi....
ayyy bende bütün gün ev temizledim daha da yapsan iş var yani de yeter daa az daa gezeyim yane....
200 de ip atla misss aferin yeme bir daha nasıl olsa cezanı kesmissin:)kollontai ben sabah 3 kaşık karışık Kızartma yedim. Kendime ceza kestim 1 mile Leslie yaptim, 30 dk zumba yaptim... ip atlamak istiyorum ama kac tane atlamam lazım şimdi. Kirbacla beni litfenn : p bi daha zayiflayana kadar annemin yanina gelmiciim
200 de ip atla misss aferin yeme bir daha nasıl olsa cezanı kesmissin:)
yeşil çay içiyorum bende çıkıcam birazdanSelam kızlar hala sporunu yapmayan varsa ben gibi ben birazdan yürüyüşe çıkıyorum , birlikte çıkalım dönünce kapışırız artık
ben de kefirimi bitirip çıkıcamyeşil çay içiyorum bende çıkıcam birazdan
afiyet olsun sana:)ben de kefirimi bitirip çıkıcam
zaten gebelikte spora devam edicemsen kafayı yemişsin dostuuum :) bu ne cesaret kııız ayy ameliyatlı ameliyatlı... ben bunun bebesini düşünemiyorum nasıl olur acaba ... çocuk doğar doğmaz şınav falan çeker....
cezanı vermissin aksam da lesliebyapcam diyosun yeter o bi daha yeme dekollontai ben sabah 3 kaşık karışık Kızartma yedim. Kendime ceza kestim 1 mile Leslie yaptim, 30 dk zumba yaptim... ip atlamak istiyorum ama kac tane atlamam lazım şimdi. Kirbacla beni litfenn : p bi daha zayiflayana kadar annemin yanina gelmiciim
tamam yuruyus yapma ama ip atlamayı unutma o zmanOfff off ben bu spor isini napacam bilmiyoru. Su 10 gunluk donem dekollontai cim idare et demiyorum. 30 dk yerine 500 ip atlama yapsam gunluk olur mu acaba.cezalar haric tabi. Ev toplamaktan halim kalmiyor da.
benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstım
ay aynen valla evde adam pek zor yaaa, bekarlık sultanlık, valla ben cocuk bile istemiyorum gozum kesmiyo bide onunla ugrasmayı
Geçen hafta oğluşuma bakıcı buldum ve anlaştık. Piyasa ne kadar yüksek ya 1200 e anlaştık ve hala az diyor. Resmen maaşımın yarısı yani. Çok kızgınım bu bakıcılara ama oğluma iyi baksın zarar vermesin diye kabul ettim. İyi bakacağını bildiğim için onunla anlaştım ücreti de mecbur kabul ettim tabi istediği ücreti de vermedimbugun yarın jillian yapıcam p.tesi mola salı pilates yapıcam
ay bakıcı parası kazanana kadar yapmayı dusunmuyom zaten
Ne yaptın canım toparlayabildin mi işleri? İki çocukla oldukça zor bir iş. Yardım eden kimse yok mu ya?Allah im uyandigimdan beri yatak odasini toplamakla ugrastim. Sonra çocukları parka cikardim. Bir ton camasir yikadim. Her seyi temiz olsun. Kizimin karin agrisi ve mide bulantisi devam ediyor. Benim de cook uykum var ama açim yemegimi pisiriyorum
zaten gebelikte spora devam edicem
cezanı vermissin aksam da lesliebyapcam diyosun yeter o bi daha yeme debir de 5 lt su cok canım 3 yeter
tamam yuruyus yapma ama ip atlamayı unutma o zman
KızÖyle deme canım ya oğluşum doğduğunda dedim ki bütün yaşadığım o mutluluklar yalanmış. Esas mutluluk sevgi buymuş demiötim Sen de yaşayınca anlarsın ve bana hak verirsin. Evet uğraşması zor ama her şeye de değer
Ay ben de kahvaltimi yaptim,simitli-recelli-findik ezmeli falan guzeldi :)
Bugun odul verdim, nasilsa sabah diye
muhakkak dogunca seviyosundur ama hayatının onemli bi kısmını kaplıyo, iyice hazır olmak lazım bu durumaÖyle deme canım ya oğluşum doğduğunda dedim ki bütün yaşadığım o mutluluklar yalanmış. Esas mutluluk sevgi buymuş demiötim Sen de yaşayınca anlarsın ve bana hak verirsin. Evet uğraşması zor ama her şeye de değer
Geçen hafta oğluşuma bakıcı buldum ve anlaştık. Piyasa ne kadar yüksek ya 1200 e anlaştık ve hala az diyor. Resmen maaşımın yarısı yani. Çok kızgınım bu bakıcılara ama oğluma iyi baksın zarar vermesin diye kabul ettim. İyi bakacağını bildiğim için onunla anlaştım ücreti de mecbur kabul ettim tabi istediği ücreti de vermedim
Ne yaptın canım toparlayabildin mi işleri? İki çocukla oldukça zor bir iş. Yardım eden kimse yok mu ya?
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versinKızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..
benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstım
kollontai maşallah senin bacaklar kolların süperrrr profil resminde belin tam belli olmuyor ama bacaklardan belli eminim belinde güzeldir bende deneyim bariii sağol bilgiler için
Bu sabah bu mesajdan sonra tam 70 dk bisiklet yaptım o sinirle . Bu bi rekor benim için.Bu arada tabiki cezamı kendim kestim ve birazdan başlıcam spora, şu an kızce mi emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?