Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kızım 7 yaşında burda komşumun oğlu var geçen sene anasınıfınada beraber gittiler bu sende 1. sınıftalar bugun yanyana gösteri yaptılar anne hüseyin beni seviyomuş bende onu seviyorum buyuyunce evlenicem dedi şok oldum kendi kendime güldüm durdum kızımada bişey diyemedim btlbetul duy kızım senden önce koca buldu

geçmiş olsuuun bak bu karın ağrısı salgın herhalde herkez bu aralar şikayetçi....
ayyy bende bütün gün ev temizledim daha da yapsan iş var yani de yeter daa az daa gezeyim yane....

Galiba salgin bu dönemde. Gecer diye bekliyorum napayim ilaclarini kullaniyor zaten.
Betüs menun de gayet guzel tabi gezmelerde yemezsen. Bu arada barni yi ilk defa gördüm. Kizim almis kendine de.yemedim ama

200 de ip atla misss aferin yeme bir daha nasıl olsa cezanı kesmissin:)

sen kafayı yemişsin dostuuum :) bu ne cesaret kııız ayy ameliyatlı ameliyatlı... ben bunun bebesini düşünemiyorum nasıl olur acaba ... çocuk doğar doğmaz şınav falan çeker....
zaten gebelikte spora devam edicem
cezanı vermissin aksam da lesliebyapcam diyosun yeter o bi daha yeme de bir de 5 lt su cok canım 3 yeter

Offf off ben bu spor isini napacam bilmiyoru. Su 10 gunluk donem de kollontai cim idare et demiyorum. 30 dk yerine 500 ip atlama yapsam gunluk olur mu acaba.cezalar haric tabi. Ev toplamaktan halim kalmiyor da.
tamam yuruyus yapma ama ip atlamayı unutma o zman

Öyle deme canım ya oğluşum doğduğunda dedim ki bütün yaşadığım o mutluluklar yalanmış. Esas mutluluk sevgi buymuş demiötim Sen de yaşayınca anlarsın ve bana hak verirsin. Evet uğraşması zor ama her şeye de değer

bugun yarın jillian yapıcam p.tesi mola salı pilates yapıcam

ay bakıcı parası kazanana kadar yapmayı dusunmuyom zaten
Geçen hafta oğluşuma bakıcı buldum ve anlaştık. Piyasa ne kadar yüksek ya 1200 e anlaştık ve hala az diyor. Resmen maaşımın yarısı yani. Çok kızgınım bu bakıcılara ama oğluma iyi baksın zarar vermesin diye kabul ettim. İyi bakacağını bildiğim için onunla anlaştım ücreti de mecbur kabul ettim tabi istediği ücreti de vermedim

Ne yaptın canım toparlayabildin mi işleri? İki çocukla oldukça zor bir iş. Yardım eden kimse yok mu ya?

zaten gebelikte spora devam edicem
cezanı vermissin aksam da lesliebyapcam diyosun yeter o bi daha yeme de bir de 5 lt su cok canım 3 yeter

tamam yuruyus yapma ama ip atlamayı unutma o zman

Spor yaptigim için çok susuyorum bugün. Kizartmadan da olabilir :))) bir daha ne yerim ne de anneme gelirim zayiflayana kadar :/

Kız nilsub dogurduguna bir sen pişmansın heralde, çevremdeki herkes yukarıdaki gibi yorumlar yapıyor :) Kazara mı yaptın cocukları noldu :)

muhakkak dogunca seviyosundur ama hayatının onemli bi kısmını kaplıyo, iyice hazır olmak lazım bu duruma valla 3 sene sonra avukat oluyorum bi aksilik cıkmazsa, e kendi burom olursa 2 yasa kadar rahatlıkla kendim bakabilirim, sonrası da artık kres bakıcı ne yaparım suan hic bilmiyorum ama kendim bakmak istemiyorum onu biliyorum

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…