- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.921
Ohhhh ne güzel canım yaaa keşke bende görsem o kiloyuBubsabah -200 daha gitmiiis :) 59.0 bekle beni 58ler :)
168 :)Ohhhh ne güzel canım yaaa keşke bende görsem o kiloyuboyun kaç
Geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin bir an önce iyi olur inşallah anacığına slm söyle ellerinden öpüyorum :)Kızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..
Fotograf isteriz, şu arılı böcüklü elbisesini giydirdin mi kızına :)Günaydın herkese kısçemi hazırladım 23nisan kutlamalarına gidiyorum öpüyorum herkesi gelince görüşürüz :)
Canım cok gecmis olsun, böyle durumlarda diyeti sporu düsünmek sacma zaten, saglık durumu neticede. Insallah iyileşir annen bir an önce.Kızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..
Kızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Hanımlar ben de kilo bildireyim dün çıkmamıştım tartıya.
Sabah 59.6 geldim. Hala regl olmadım, kahvaltıdan sonra da wc'ye cıkma durumu oldu :)) 59'lardayım yani bu duruma ragmen, iyi gidiyorum galiba
Evet çok haklısın daha nice leri var böyle
Yaaa biraz gözüm kapalı yazdım desem inanmaz di mi. Napayım gece sersemliği deyim ben de kesin ceza alacağım akşamki ekmekten. Cezama razıyım canım kaptanımKızzzz gözün kapalımı yazdın bunları sabah olunca bidaha okuuuuu kaptan anlamazda ceza alırsın heee
Menünü şu şekilde yazsan daha anlaşılır olur sanırım, okuyamadım bile :)
Sabah: ....
Ögle: ....
Aksam: ....
Spor: ...
Su: ...
Sen bi 100 zıpla ya, akşamı sabah yapmıssın falan :) Gerci menemenden bi sey olmaz da ekmek yeme akşamları.
Kızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Diyeti ihmal etme sakın o güzelim pasta börekciklere aldanıp. Yemek istediğin her lokmada cadı görümcenin sözlerini düşün.ve tabiki hayalleriniBugün biraz diyet yönünden kötü bi gün öğlen oldu ben daha kahvalti bile yapamadım 1 bardak su içtim sadece kosturuyorum sürekli misafir kalabalık olacak görüşürüz
Günaydın canlar, benim dün akşamdan beri moralim pek yerinde değil işte anlarsınız evlilik hali oluyor bazen ama şunu daha iyi anladım ki moral kilo vermede en önemli unsur. Kilomu vermişim mutluyum ne bulaşıyon banada motivasyonumu düşürüyorsun kocacığum ah ahh.
Günaydın herkese kısçemi hazırladım 23nisan kutlamalarına gidiyorum öpüyorum herkesi gelince görüşürüz :)
ayyy millet koca bulmuşta geçinemiyo :))) kıızzzz didişmeyin :))
Evet canım bende öyle düşünüyorum zaten.aslında ara öğün yapmak istemiyorumda akşam yemeğimi 17.30 da bitiriyorum az yeyince acıkıyorum :) mecbur atıyorum azıma bişeyler. Ama azcık daha alışayım dediğin gibi ara öğünleri kaldırcambence menu cok guzel, sadece oglen ekmek olmasa daha etkili olurmus hizli - gorme acisindan.
10 numara 5 yildiz
Canim diyetin mantigi en cok sabah yemek, sonra oglen normal yemek, en son aksam az yemektir. Sendeki piramit ders duruyor, kalori az evet ama metabolzmani yavaslatir, kilo vermeni zora sokarsin boyle.
10 numara 5 yildiz bu da bence
kilo vermen yavaslayinca su aksamki son arayi cikarabilirsin bence sadece, onun cok gerekli veya faydali olduguna inanmiyorum ben sahsen :)
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Kızlar töreni bitirfik geldik.
Herkesin bayramı kutlu olsun. Şimdiki zamanda çocuk olmak vardı.
Korumak icin kaldım zaten burda :)Ohhh ohh ne guzel hem mezun hem de koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?