Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin bir an önce iyi olur inşallah anacığına slm söyle ellerinden öpüyorum :)

Günaydın herkese kısçemi hazırladım 23nisan kutlamalarına gidiyorum öpüyorum herkesi gelince görüşürüz :)
Fotograf isteriz, şu arılı böcüklü elbisesini giydirdin mi kızına :)
Canım cok gecmis olsun, böyle durumlarda diyeti sporu düsünmek sacma zaten, saglık durumu neticede. Insallah iyileşir annen bir an önce.
Bundan sonra listede olanların cezasını da kollontai kesecek zaten ama onu da bugunden başlatacaktı sanırım.

Cok gecmis olsun canim

Hanımlar ben de kilo bildireyim dün çıkmamıştım tartıya.
Sabah 59.6 geldim. Hala regl olmadım, kahvaltıdan sonra da wc'ye cıkma durumu oldu :)) 59'lardayım yani bu duruma ragmen, iyi gidiyorum galiba

Ohhh ohh ne guzel hem mezun hem de koruyor

Evet çok haklısın daha nice leri var böyle

Kızzzz gözün kapalımı yazdın bunları sabah olunca bidaha okuuuuu kaptan anlamazda ceza alırsın heee
Yaaa biraz gözüm kapalı yazdım desem inanmaz di mi. Napayım gece sersemliği deyim ben de kesin ceza alacağım akşamki ekmekten. Cezama razıyım canım kaptanım

Normalde akşam ekmek yemeyi bıraktım amma düştüm bir gaflete. Kes cezamı kaptanım sen 100 de ben 200 atlayayım

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Bugün biraz diyet yönünden kötü bi gün öğlen oldu ben daha kahvalti bile yapamadım 1 bardak su içtim sadece kosturuyorum sürekli misafir kalabalık olacak görüşürüz
Diyeti ihmal etme sakın o güzelim pasta börekciklere aldanıp. Yemek istediğin her lokmada cadı görümcenin sözlerini düşün.ve tabiki hayallerini

ayyy millet koca bulmuşta geçinemiyo :))) kıızzzz didişmeyin :))

Allah şifalar versin....

Evet canım bende öyle düşünüyorum zaten.aslında ara öğün yapmak istemiyorumda akşam yemeğimi 17.30 da bitiriyorum az yeyince acıkıyorum :) mecbur atıyorum azıma bişeyler. Ama azcık daha alışayım dediğin gibi ara öğünleri kaldırcam

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…