Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar içinizde squat yapanınız varmı varsa vucütta gözle görülürbir değişim varmı şekillenmek için mecbur squat yapmamız gerekirmi ben düşünüyorum eğitmen eşliğinde ama şimdi değil 65 kiloya düşünce düşünüyorum daaaa çok zorrr yaaaa youtubede izlerken milleti yorumdum

ayyy millet koca bulmuşta geçinemiyo :))) kıızzzz didişmeyin :))
Kızzz betüş annem derdiki kocanın koca koca dertleri olur diyeee kız doğruymuş hiç dertleri bitmiyor bir kocayla evleniyon imzayı atar atmaz çoğalıyor kız bunlar koyun sürüsü gibi

ben yapiyorum squat, bence cok faydali. Ama bence sumo squat daha iyi, ic bacaklari calistiriyor ekstradan, obur turlusu bacaklari kalinlastiriyor diye dusunuyorum.

Ya takım kaptanımız a soruyorum ben sadece cuma günleri tartilsam bi mahsur olurmu en az -1 kg görmek istiyorum çünkü en azından bi 95 kg olana kadar
yok tatlım sen menulerin duzene girene kadar p.tesi de tartıl ki ben haftasonu kacamak yapıp yapmadıgını bileyim
gecmis olsun tatlım bir an evvel iyilesir umarım,istersen cezadan muaf tutayım sıkıntı degil

tatlım bu hafta listeye girdin senin cezalarını ben yazıcam. lakin spor yapamıyosan fazladan dikkat et menulerine cunku listedesin artı geleyim deme, cok gecmis olsun

Kızlar töreni bitirfik geldik.
Herkesin bayramı kutlu olsun. Şimdiki zamanda çocuk olmak vardı.
dun neden bildirim yapmadın?
ben gunde 200 civarı yapıyodum bi ara hic kalınlasmadım esnemeleri dogru yaparsan kalınlasma olmaz aksine cok faydasını gorursun ama 10 la falan baslamak lazım

ben yapiyorum squat, bence cok faydali. Ama bence sumo squat daha iyi, ic bacaklari calistiriyor ekstradan, obur turlusu bacaklari kalinlastiriyor diye dusunuyorum.
Bende bakayım sağol tatlım sumo squata sade squat iyi değilmiş demekki bacak kalınlaştırması iyi değil zaten odun gibi kütüğe döner dahada yoltunmaz oooo hiç iyi değil o zaman benim eşimin kuzeninin hanımı. Yapmış böğğğğğğ iğrenç bi bacakları var erkikkkk gibi duruyor kaslııııı çok değişik duruyor ama yeni doğum yapan arkadaşımın arkadaşının özellikle bel bölgesi çookkkk güzel kaslı şekilli birşey oda hoca eşliğinde yapmış olmadı ona sorayım bakim o ne yapmışbide senin sumo squattı deneyim ara ara

Yaaa aslında eşimde başımın etini yiyor diyebilirim bizim burdaki parkta bi hoca varmış bütün bayanları yağmur çamur demeden çalıştırıyormuş işe giderken her sabah görüyorum ilk gördüğüm günküü bayanlardan eser yok hepsi acayip değişmiş 60 yaşa yakın bide diyor illa sende yazıl diye tutturdu böyle evde tek başına olacak iş değilmişadam ağırlıkları topları yanında getiriyormuş her yerde bir ebru şallı var demekki65 falan insem gidicem şimdi evde yapayım youtubeden bakıpbende başlayım 10 dan

Ben bi ara normal squat yapıyordum, popoya etkisi baya oldu şekillendirme açısından. Bacaklarımı da güclendirdi. Ben sadece squat ile bacak kası yapılacagını düsünmüyorum acıkcası, millet kas yapayım diye deli gibi spor yapıp protein tozları alıyor, 2-3 squat yapmıssın hemen kas mı olur :)

Agirlikli squat yapiyordum ben bir ara cok ciddi agirliklarla. Cok sismisti bacaklarim o ara, sekillenmisti evet ama kotlar girmiyordu ust bacagima; benim alt bacagim da incedir; ust bacagima cok uuzlmustum.

Agirliksiz squat yap, ne kadar cok yaparsan o kadar iyi savurgan ama bence ic bacak kasi baya seksi bir sey, zaten cok zor da yapilan bir sey o yuzden ben sumo squat oneriyorum :) Ziplamak da teknigine gore cok zayiflatabiliyor, mesela bence duz ziplamak daha iyi dizlerini kirmadan, dizlerini kirinca da kalinlastiriyor diye dusunuyorum.

Saol tatlım.. Yok canım tutma muaf yaparım

ay sende kocayı çok matah bişey sanıyon yahu evlenen bin pişman evlenmeyen bir tamam bazı yönleri çok iyi ama bazı yönleri kötü buyuk sorumluluk istiyor düşünsene iki insan bir evde zor anacım zorrrrrrr..............

sen 7 kilo vericeksen biz ölek bacım:)
yok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.

ya bir de ben artik hep balik yemeye karar verdim, balik mucize resmen ya ne zaman yesem ertesi gun - goruyorum.

yok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.

ya bir de ben artik hep balik yemeye karar verdim, balik mucize resmen ya ne zaman yesem ertesi gun - goruyorum.
kızım taş gibisin taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızım taş gibisin taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok ya su an tas falan degilim, 52'de tas olurum ama ayyy olsam yaa..

Bugun sabah kahvaltim cok kotuydu hos sabah da degildi, 11'de yaptim da..
Bugun hic yemesem olur yani

Bir de niyeyse benden kan geliyor ya anlamadim, regl falan degilim.

yok ya su an tas falan degilim, 52'de tas olurum ama ayyy olsam yaa..

Bugun sabah kahvaltim cok kotuydu hos sabah da degildi, 11'de yaptim da..
Bugun hic yemesem olur yani

Bir de niyeyse benden kan geliyor ya anlamadim, regl falan degilim.
mevsimsel mi ki devam ederse kadın doğuma görün ağrın varmı yara yada kis olmasın allah korusun ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…