- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.941
Kızzz betüş annem derdiki kocanın koca koca dertleri olur diyeee kız doğruymuş hiç dertleri bitmiyor bir kocayla evleniyon imzayı atar atmaz çoğalıyor kız bunlar koyun sürüsü gibiayyy millet koca bulmuşta geçinemiyo :))) kıızzzz didişmeyin :))
ben yapiyorum squat, bence cok faydali. Ama bence sumo squat daha iyi, ic bacaklari calistiriyor ekstradan, obur turlusu bacaklari kalinlastiriyor diye dusunuyorum.Kızlar içinizde squat yapanınız varmı varsa vucütta gözle görülürbir değişim varmı şekillenmek için mecbur squat yapmamız gerekirmiben düşünüyorum eğitmen eşliğinde ama şimdi değil 65 kiloya düşünce düşünüyorum daaaa çok zorrr yaaaa youtubede izlerken milleti yorumdum
yok tatlım sen menulerin duzene girene kadar p.tesi de tartıl ki ben haftasonu kacamak yapıp yapmadıgını bileyimYa takım kaptanımız a soruyorum ben sadece cuma günleri tartilsam bi mahsur olurmu en az -1 kg görmek istiyorum çünkü en azından bi 95 kg olana kadar
gecmis olsun tatlım bir an evvel iyilesir umarım,istersen cezadan muaf tutayım sıkıntı degilKızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..
tatlım bu hafta listeye girdin senin cezalarını ben yazıcam. lakin spor yapamıyosan fazladan dikkat et menulerine cunku listedesin artı geleyim deme, cok gecmis olsunGünaydın kızlar annesi hasta olanlara acil şifalard_mndc @muska77 rabbim tez zamanda annelerinizi sağlığına kavuştursun
Sabah
2dilim tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Çok az reçelle tereyağ sürdüm ekmeğe
Öğle
Yemedim
Akşamda
Salata yedim
3 litre su içtim
Yürüyüş yapamadım yapmağı bırak ayağa kalkamıyorum kas zedelenmesi var bacaklarımda doktor düzelene kadar üzerine basma dedi acayip şiş bacaklarım daha öncede yırtılma olmuştu çok tedavi görmüştüm bu defa zedelenmeymiş iyi bari çok canım yanıyor ayağa kalkınca oturunca birşey yok@morordek düzelince toplu yaparım cezamı yaz toplu veririm
dun neden bildirim yapmadın?Kızlar töreni bitirfik geldik.
Herkesin bayramı kutlu olsun. Şimdiki zamanda çocuk olmak vardı.
ben gunde 200 civarı yapıyodum bi ara hic kalınlasmadım esnemeleri dogru yaparsan kalınlasma olmaz aksine cok faydasını gorursun ama 10 la falan baslamak lazımKızlar içinizde squat yapanınız varmı varsa vucütta gözle görülürbir değişim varmı şekillenmek için mecbur squat yapmamız gerekirmiben düşünüyorum eğitmen eşliğinde ama şimdi değil 65 kiloya düşünce düşünüyorum daaaa çok zorrr yaaaa youtubede izlerken milleti yorumdum
Bende bakayım sağol tatlım sumo squata sade squat iyi değilmiş demekki bacak kalınlaştırması iyi değil zaten odun gibi kütüğe döner dahada yoltunmaz oooo hiç iyi değil o zamanben yapiyorum squat, bence cok faydali. Ama bence sumo squat daha iyi, ic bacaklari calistiriyor ekstradan, obur turlusu bacaklari kalinlastiriyor diye dusunuyorum.
Yaaa aslında eşimde başımın etini yiyor diyebilirim bizim burdaki parkta bi hoca varmış bütün bayanları yağmur çamur demeden çalıştırıyormuş işe giderken her sabah görüyorum ilk gördüğüm günküü bayanlardan eser yok hepsi acayip değişmiş 60 yaşa yakın bide diyor illa sende yazıl diye tutturdu böyle evde tek başına olacak iş değilmiştatlım bu hafta listeye girdin senin cezalarını ben yazıcam. lakin spor yapamıyosan fazladan dikkat et menulerine cunku listedesin artı geleyim deme, cok gecmis olsun
Sağol bebişim cezamıda yaz hiç sorun olmaz iyiki burdayım sizlerde burdasınız bu kadar dayanamazdım ben ilk hafta yapıp bırakırdım sürekli masaj yaptırıyorum eşime bacaklarıma bide doktorun verdiği kas gevşedici kremle ilaçı kullanıyorum birkaç güne geçer umuyorum yoksa kafayı yerim ben çokkkk pipirikliyim huyum kurusunişte spor yok diye az yiyorum öğle yemeğini kaldırdım bugün akşamıda hafif tuttum bi sabah iyi yedim
ben gunde 200 civarı yapıyodum bi ara hic kalınlasmadım esnemeleri dogru yaparsan kalınlasma olmaz aksine cok faydasını gorursun ama 10 la falan baslamak lazım
Ben bi ara normal squat yapıyordum, popoya etkisi baya oldu şekillendirme açısından. Bacaklarımı da güclendirdi. Ben sadece squat ile bacak kası yapılacagını düsünmüyorum acıkcası, millet kas yapayım diye deli gibi spor yapıp protein tozları alıyor, 2-3 squat yapmıssın hemen kas mı olur :)Bende bakayım sağol tatlım sumo squata sade squat iyi değilmiş demekki bacak kalınlaştırması iyi değil zaten odun gibi kütüğe döner dahada yoltunmaz oooo hiç iyi değil o zamanbenim eşimin kuzeninin hanımı. Yapmış böğğğğğğ iğrenç bi bacakları var erkikkkk gibi duruyor kaslııııı çok değişik duruyor ama yeni doğum yapan arkadaşımın arkadaşının özellikle bel bölgesi çookkkk güzel kaslı şekilli birşey oda hoca eşliğinde yapmış olmadı ona sorayım bakim o ne yapmış bide senin sumo squattı deneyim ara ara
Agirlikli squat yapiyordum ben bir ara cok ciddi agirliklarla. Cok sismisti bacaklarim o ara, sekillenmisti evet ama kotlar girmiyordu ust bacagima; benim alt bacagim da incedir; ust bacagima cok uuzlmustum.Ben bi ara normal squat yapıyordum, popoya etkisi baya oldu şekillendirme açısından. Bacaklarımı da güclendirdi. Ben sadece squat ile bacak kası yapılacagını düsünmüyorum acıkcası, millet kas yapayım diye deli gibi spor yapıp protein tozları alıyor, 2-3 squat yapmıssın hemen kas mı olur :)
Saol tatlım.. Yok canım tutma muaf yaparımyok tatlım sen menulerin duzene girene kadar p.tesi de tartıl ki ben haftasonu kacamak yapıp yapmadıgını bileyim
gecmis olsun tatlım bir an evvel iyilesir umarım,istersen cezadan muaf tutayım sıkıntı degil
tatlım bu hafta listeye girdin senin cezalarını ben yazıcam. lakin spor yapamıyosan fazladan dikkat et menulerine cunku listedesin artı geleyim deme, cok gecmis olsun
dun neden bildirim yapmadın?
ben gunde 200 civarı yapıyodum bi ara hic kalınlasmadım esnemeleri dogru yaparsan kalınlasma olmaz aksine cok faydasını gorursun ama 10 la falan baslamak lazım
yok canlar ya benim 7 kilo daha vermem lazim, simdi hesapladim ancak oyle yanii
ayyy millet koca bulmuşta geçinemiyo :))) kıızzzz didişmeyin :))
ay sende kocayı çok matah bişey sanıyon yahu evlenen bin pişman evlenmeyen bir tamam bazı yönleri çok iyi ama bazı yönleri kötü buyuk sorumluluk istiyor düşünsene iki insan bir evde zor anacım zorrrrrrr..............ayyy millet koca bulmuşta geçinemiyo :))) kıızzzz didişmeyin :))
sen 7 kilo vericeksen biz ölek bacım:)yok canlar ya benim 7 kilo daha vermem lazim, simdi hesapladim ancak oyle yanii
yok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.sen 7 kilo vericeksen biz ölek bacım:)
kız diyorum ya kahırdan öldürücek bu hatun hepimizi mezar taşıma fesadlıktan öldü yazarlar artıkO ne kiz 168 boyla 52 kg mi olcan.... neye göre hesapladin
kızım taş gibisin taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşyok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.
ya bir de ben artik hep balik yemeye karar verdim, balik mucize resmen ya ne zaman yesem ertesi gun - goruyorum.
yok ya su an tas falan degilim, 52'de tas olurum ama ayyy olsam yaa..kızım taş gibisin taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mevsimsel mi ki devam ederse kadın doğuma görün ağrın varmı yara yada kis olmasın allah korusun ihmal etmeyok ya su an tas falan degilim, 52'de tas olurum ama ayyy olsam yaa..
Bugun sabah kahvaltim cok kotuydu hos sabah da degildi, 11'de yaptim da..
Bugun hic yemesem olur yani
Bir de niyeyse benden kan geliyor ya anlamadim, regl falan degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?