- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.041
Güzel çekirge aferin :) Ceza yazmadımkollontai morordek B blanche_ea ( nilsub k.yardımcısı oldu mu bilemedim ekliym dedim )
İyi akşamlar kızlar,
Sevgili günlük diye başlıcam artık
Sabah:
2parmak sosis 5küçük mantar 2yumurtadan omlet
1salatalık
az peynir
cay
Öğle :
2yk yoğurt
1tk keten tohumu
(Omlet sağlam doyurdu/ekmeğe de gerek kalmadı)
Ara
1sb kefir
(Spordan önce)
Akşam:
Yarım porsiyon z.yağlı fasulye
(Tek başıma bitiremedim kaç gündür)
2yk yoğurt
Su : 3lt
Spor : 1,5saat yürüyüş
yarım saat dışardaki aletlerde egzersiz
Evde olduğum zamanlarda da zıp zıp dolanıyom, alt kattakile üstte at var tepiniyo diyecekler en sonunda
olur tatlım çokta sevinirim :) sorumluluk alınca motivasyonumda artarnilsub tatlım kaptan yardımcısı olmak ister misin?
menün ve spor süper tatlım ne dicem yeşil çaya çubuk tarçın koy demlerken mide ve gaza iyi geliyormuş:)selam fıstık hatunlar keyfim biraz daha yerinde bügün kaçamaksız ve sporlu bir gün oldu benim için:)))))
sporumu annemin yamacında yaptım ben zıpladıkça güldü neşe kaynağı oldum kadıncağızın
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
nilsub kızz ol kaptan yardımcısı organik ortim benim
menümüde yazıyım
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
3 ızgara köfte iç harcında ekmek yok bildiğiniz kebap olacakmış sarımsak ekleseymişim
1 kk peynir
yarım domates
ara sade Türk kahvesi
öğlen
4 yk tazefasulye
3 yk yoğurt
ara 1 ceviz
akşam
1 kase çorba
yarım tabak salata
su 3 lt
spor 3 mil+2 mil +2 mil + 300 de zıpladım
gazım var azıcık sancı yapıyo ama sanırım sıkıntıdan şiştim ..dün annemi apar topar hastaneye götürünce bağırsaklar ve mide nanay oldu
tamam canımolur tatlım çokta sevinirim :) sorumluluk alınca motivasyonumda artar
topiktesagol canım :) spor candır ben 10 kilo verdigimde belim 15 cm incelmisti
tamam canım o zmn baska bir arkadastan rica edeyim, cunku bize surekli yardım edecek biri lazım, takım cok kalabalık
bana ne baaarıyon yaaaa(((
isyana tesvikten 100 ceza yazdım sana git zıpla simdicanımızı cektirdin
annen nasıl oldu peki ?selam fıstık hatunlar keyfim biraz daha yerinde bügün kaçamaksız ve sporlu bir gün oldu benim için:)))))
sporumu annemin yamacında yaptım ben zıpladıkça güldü neşe kaynağı oldum kadıncağızın
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
nilsub kızz ol kaptan yardımcısı organik ortim benim
menümüde yazıyım
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
3 ızgara köfte iç harcında ekmek yok bildiğiniz kebap olacakmış sarımsak ekleseymişim
1 kk peynir
yarım domates
ara sade Türk kahvesi
öğlen
4 yk tazefasulye
3 yk yoğurt
ara 1 ceviz
akşam
1 kase çorba
yarım tabak salata
su 3 lt
spor 3 mil+2 mil +2 mil + 300 de zıpladım
gazım var azıcık sancı yapıyo ama sanırım sıkıntıdan şiştim ..dün annemi apar topar hastaneye götürünce bağırsaklar ve mide nanay oldu
yeşil çay bende wc sorunu yaşatıyor canım yaa bir ara içiyodum da 1,5 hafta tıkandım kaldım ölee içmiyorum o yüzdenmenün ve spor süper tatlım ne dicem yeşil çaya çubuk tarçın koy demlerken mide ve gaza iyi geliyormuş:)
tamam kaptanım:)hanımlar B blanche_ea yerinenilsub yeni kaptan yardımcımız bilginize, nilsub canım haftaya cuma paylasıma yazarım karar defterinde de guncellenir
2-3 ay kadar hastanede yatacak tedavi icin, muska o surecte aramızda olamayacak maalesefCanlar bugünüm
sabah 1 bardak su
06:30 da 1 saat 10 dk yürüyüş
30dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz bayağı terledim.Maşallah bana:)
kahvaltım 10:30
2 yumurtalı, 1 kabaklı, 2 kaşık lorlu omlet
2. Öğünüm 17:00
160 gr kadar balık
1 tabak salata
3 dal taze soğan.Şifa olsun bana
su hemen hemen 2 lt
Arkadaşlar Muska ne durumda ,annesi nasıl oldu bilgisi olan var mı?
içtiğin suya at çubuk tarçın kızz seviyosan gazda insanı delirtiyor fenaa:)yeşil çay bende wc sorunu yaşatıyor canım yaa bir ara içiyodum da 1,5 hafta tıkandım kaldım ölee içmiyorum o yüzdenmaydanoz çayı yaptım gaz ödem ne varsa gitsin
Tabii kusura bakmayın aklımdan çıkmış bundan sonra 12den evvel iletirimm..Yalnız canım cuma günleri kilo bildirimin bu kadar geç olmamalı farkındasın degil mi? En geç öglen 12'ye kadar kilo bildirimi yapılmak zorunda, takım kurallarında da yazıyor bu..
cekirge kacamak yok bundan sonratamam kaptanım:)
sadece 2 öğünmü yiyiyorsun tatlım sen hep menülerin böyle:)Canlar bugünüm
sabah 1 bardak su
06:30 da 1 saat 10 dk yürüyüş
30dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz bayağı terledim.Maşallah bana:)
kahvaltım 10:30
2 yumurtalı, 1 kabaklı, 2 kaşık lorlu omlet
2. Öğünüm 17:00
160 gr kadar balık
1 tabak salata
3 dal taze soğan.Şifa olsun bana
su hemen hemen 2 lt
Arkadaşlar Muska ne durumda ,annesi nasıl oldu bilgisi olan var mı?
yok ya mayısla beraber 70 lerden kurtulmam lazım:)cekirge kacamak yok bundan sonra
anneme göç ettik :)))) eşime daha demeden neyimiz var neyimiz yok kıyafetleri taşımış biz hastanedeyken saolsun :))annen nasıl oldu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?