Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam fıstık hatunlar keyfim biraz daha yerinde bügün kaçamaksız ve sporlu bir gün oldu benim için:)))))
sporumu annemin yamacında yaptım ben zıpladıkça güldü neşe kaynağı oldum kadıncağızın
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
nilsub kızz ol kaptan yardımcısı organik ortim benim

menümüde yazıyım

kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
3 ızgara köfte iç harcında ekmek yok bildiğiniz kebap olacakmış sarımsak ekleseymişim
1 kk peynir
yarım domates

ara sade Türk kahvesi

öğlen
4 yk tazefasulye
3 yk yoğurt

ara 1 ceviz

akşam
1 kase çorba
yarım tabak salata

su 3 lt
spor 3 mil+2 mil +2 mil + 300 de zıpladım

gazım var azıcık sancı yapıyo ama sanırım sıkıntıdan şiştim ..dün annemi apar topar hastaneye götürünce bağırsaklar ve mide nanay oldu

Son düzenleme:
Güzel çekirge aferin :) Ceza yazmadım

menün ve spor süper tatlım ne dicem yeşil çaya çubuk tarçın koy demlerken mide ve gaza iyi geliyormuş:)

topikte kollontai ye bağıran ilk kişi olarak tarihe geçicem canıma susadım herhalde
şaka bi yana tatlım bağırmadım kızzzz

Canlar bugünüm
sabah 1 bardak su
06:30 da 1 saat 10 dk yürüyüş
30dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz bayağı terledim.Maşallah bana:)

kahvaltım 10:30
2 yumurtalı, 1 kabaklı, 2 kaşık lorlu omlet

2. Öğünüm 17:00
160 gr kadar balık
1 tabak salata
3 dal taze soğan.Şifa olsun bana

su hemen hemen 2 lt

Arkadaşlar Muska ne durumda ,annesi nasıl oldu bilgisi olan var mı?

annen nasıl oldu peki ?

menün ve spor süper tatlım ne dicem yeşil çaya çubuk tarçın koy demlerken mide ve gaza iyi geliyormuş:)
yeşil çay bende wc sorunu yaşatıyor canım yaa bir ara içiyodum da 1,5 hafta tıkandım kaldım ölee içmiyorum o yüzden maydanoz çayı yaptım gaz ödem ne varsa gitsin

2-3 ay kadar hastanede yatacak tedavi icin, muska o surecte aramızda olamayacak maalesef

sadece 2 öğünmü yiyiyorsun tatlım sen hep menülerin böyle:)

Merhaba hanımlar,

Kahvaltım;
1 ince dilim t.buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
6 adet zeytin

Akşam yemeği;
Tavuk ızgara
Yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş 1 mil leslie 45 dk squat mekik iç bacak egzersizleri..

Herkese iyi geceler
(Rahatsızım bu nedenle bildirimim gecikti kusura bakmayın)

Z zynp1980 zeynep hala bildirimi niye yapmadıgına dair bir mazeretin yok kac gundur katılımın da yok, bi acıklama yapar mısın?

btlbetul senin diyet yapıp yapmayacagını senin insiyatifine bırakcak halim yok, nerde kız menun sen verdigin kiloları geri al diye mi ugrastım ben seninle ha

annen nasıl oldu peki ?
anneme göç ettik :)))) eşime daha demeden neyimiz var neyimiz yok kıyafetleri taşımış biz hastanedeyken saolsun :))
annemin yamacında ona iş yaptırmıyorum pc de yanıma aldım ..
ağrısı hala var ama şişliği indi gibi.. damarları şişti kasıktan itibaren bugün bir doğal yağlarla masaj yaptı komşumuz içinde bir ben yokum.. saf alkole kadar herşey var.. damarların olduğu bölgede kaşıntı yaptı bir süre sorada rahatlama oldu ..Doğanın mucizesi resmen ...uzanırken ağrı devam ediyor ama yürürken artık değneğe ihtiyacı kalmadı şükür.. kalça kaymasınada benzemiyo dr larda çok ilginç, devlet hastanesinde öğleden sonra muhayene etmiyolar.. hep tıp fakultesine giderdik devlete gittik acaleyle.. acilde de anlayan çıkmadı vurdular ağrı kesiciyi odaya çıkardılar serum verdiler bacak hepten şişti sabaha kadar uyuyamadı.. eve geldik pazartesiyi bekliyoruz işte tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…