Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tekrardan gecmis olsun tatlım

Allah yardımcısı olsun tatlın iyi olur inşallah ciddi bişey değildir:)

kollontai morordek d_mndc
kızlar sabah kalkar kalkmaz 2 yk yoğurt 1 tane gün kurusu kayısı azıcık toz tarçın 06.00 sonra yürüyüş
kahvaltı 1 çk tereyağı 1 dtbe 1 yumurta şekersiz çay
ara sade kahve 2 ceviz
öğlen tavuk şiş salata
ara yeşil çay 2 kupa tarçınlı
akşam yarım kase yoğurt 1 kase zeytinyağlı taze fasulye
su 2 bitti
spor 1.5 saat yürüyüş:)

tekrardan gecmis olsun tatlım
Allah yardımcısı olsun tatlın iyi olur inşallah ciddi bişey değildir:)
teşekkürler kızlar .. inşallah nilsub cum
ben tırstım ama annem acıyla kendinden geçmesine rağmen neşeli pijama partisi yapıyoruz ne güzel diyo özledim seninle uyumayı diyo hatun işin muhabbetinde :))
dayanıklıdır inşallah bunu da atlatacak Rabbimin izniyle

ana değilmi belli etmicem diye uğraşıyordur sen şimdi iş yapıyosun o yapmıyor ona bile üzülür Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin AMİNNNN..:)

yeşil çay bende wc sorunu yaşatıyor canım yaa bir ara içiyodum da 1,5 hafta tıkandım kaldım ölee içmiyorum o yüzden maydanoz çayı yaptım gaz ödem ne varsa gitsin
Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?
Menü bildirimin akşam olabilir canım ama özellikle cuma kg bildirimi önemli diye uyarmak istedim

ana değilmi belli etmicem diye uğraşıyordur sen şimdi iş yapıyosun o yapmıyor ona bile üzülür Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin AMİNNNN..:)
AMİİNNNNN canım.. Aynen kendi yapmıyo banada yapmıyım diye söyleniyo ama evin içinde 3 adam var mecbur işsiz olmuyor ..
Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?

Menü bildirimin akşam olabilir canım ama özellikle cuma kg bildirimi önemli diye uyarmak istedim

tatlım hamilelerin maydanoz suyu ve maydanoz yemeleri sakıncalı büyük ihtimal regl söktürücü etkisi var ..

şekerim nasıl yardım edicem yapılması gerekenleri söylersin sen bana :)
Bence sen yazılan cezaların yapılıp yapılmadıgını kontrol et sekerim. Özellikle kollontai'nin yazdıklarını çünkü o listedekilerinkini yazıyor biliyorsun, onlar baya önemli :)) Benimkileri de zorlanmazsan kontrol edersen sevinirim, ben takip etmeye calısıyorum ama bazen yanlıs kisilere ceza yazdıgım da oluyor biliyorsun ki

tamam canım elimden geldiğince iki tarafıda kontrol ederim :)

kız bişey olmasın ne kadar geçiktin :) bebek için zayıfladım diyodun vucud atak yapmasın hazırım diye bilinç altını kodladıysan
Hayır ya bu ay olması imkansıza yakın Daha 2 gün oldu bi de gecikeli.
Gelecek aya hazırladım ben hep kendimi de bilinç altımı da, lütfen öyle olsun
Ben böyle özellikle bekleyince regl zamanını gecikir birkac gün, tamamen kafaya takmamla alakalı bence. Çıkartmak için ne yapabilirim diye yöntemler deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…