- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.081
e hatun akademik olunca her şey planlı oluyor doğal olarakHayır ya bu ay olması imkansıza yakınDaha 2 gün oldu bi de gecikeli.
Gelecek aya hazırladım ben hep kendimi de bilinç altımı da, lütfen öyle olsun
Ben böyle özellikle bekleyince regl zamanını gecikir birkac gün, tamamen kafaya takmamla alakalı bence. Çıkartmak için ne yapabilirim diye yöntemler deniyorum
Bu isler plan yapmaya gelmez aslinda ama hayirlisie hatun akademik olunca her şey planlı oluyor doğal olarak
kızlar hesabıma göre ağustos ayının sonuna doğru 60 olucam kısmetse... istediğim kiloda oluyorum ayda 4-5 kilo arası verebilirsem olcak bu iş .. bu yazda bikini giyemiycem ama olsun zayıf olayım afakanlar basmasında sıcakta razıyım ben :))
ayy inşallah canım oluruzz ne güzel olurrİnşallah ben de 60 olurum ağustosta :))
ayy inşallah canım oluruzz ne güzel olurr
ne kaaadaaaar hayırlı şeylere vesile oluyorumAyyy olmaz mı yaaa :)) gaza geldim kalkip Leslie mi yapsam bi fasil daha
ne kaaadaaaar hayırlı şeylere vesile oluyorum
kalk yap yapabiliyosan 1 mil 2 mil takıl kafana göre ben üst katta oturuyorum yapamıyorum geç saat olunca en fazla 9 a kadar
ne demek efeniimm herzaman bekleriz gaz isteyene itinayla gaz verilirBen annemlerdeyim şimdi ve ev alt katta :)) gidip 1 mile yapayım. Sağ ol var ol verdiğin gaz için gidiyorum ben
sekersiz dondurmalar var mado'da ama bence en iyisi hurmaMerhaba hanımlar size bir sorum olacak kalori kısıtlaması hakkında bilgisi olan var mı??? Ve son olarak reglken yenebilecek en az kalorili tatlı vanilyalı dondurma mıdır :))
Hemen yazıyım şekerimm.
Tek öğün yemeye ne diyeceksin pekihelal çekirge 2 öğün yemekte marifet:)
Maalesef canım. Gelemedim. Gündüz temizlik falan yaptım. Akşamda 6 tepsi poğaça yaptım buzluğa attım. Şimdi de son olarak bulaşıklarımı bitirdim.İşim yenbi bitti anlayacağınız.yazayım hemen misafirim vardı biraz önce gittiler çocukları yatırıp açtım bilgisayarı geçmişi okuyodum:) ebru bugun gelmedi hiç galiba
Canim sabah kahvaltını erken yapiyorsan 2ye dusurmek cok zor bence. Ben hafta sonlari oglene doğru kahvaltı yaptigimda anca aksam yemegi yiyip dukkani kapatıyordum ki arada da ara ogun yapıyordum. Aksami ben de erkene cekemeyenlerdenim, yapanlara helal olsun vallahi :)ne demek efeniimm herzaman bekleriz gaz isteyene itinayla gaz verilir
bide ben gaza gelsem 2 öğüne düşüremiyorum ben yaa...
erkene de alamıyorum öğünlerimi
puuffsss bak efkarlandım gidiyim 2 bardak daha su içiyim peeehhhhh
ben 60 kiloyken bikini giyiyodum valla giy nolcak :)kızlar hesabıma göre ağustos ayının sonuna doğru 60 olucam kısmetse... istediğim kiloda oluyorum ayda 4-5 kilo arası verebilirsem olcak bu iş .. bu yazda bikini giyemiycem ama olsun zayıf olayım afakanlar basmasında sıcakta razıyım ben :))
ben kalori kısıtlaması yapıyorum gunde 1000 kalorinin altında kalmaya çalışıyorum, mümkünse hurma ya da tarçınlı su öneririm bende tatlı olarak :)Merhaba hanımlar size bir sorum olacak kalori kısıtlaması hakkında bilgisi olan var mı??? Ve son olarak reglken yenebilecek en az kalorili tatlı vanilyalı dondurma mıdır :))
Günaydın kızlar annesi hasta olanlara acil şifalard_mndc @muska77 rabbim tez zamanda annelerinizi sağlığına kavuştursun
Sabah
2dilim tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Çok az reçelle tereyağ sürdüm ekmeğe
Öğle
Yemedim
Akşamda
Salata yedim
3 litre su içtim
Yürüyüş yapamadım yapmağı bırak ayağa kalkamıyorum kas zedelenmesi var bacaklarımda doktor düzelene kadar üzerine basma dedi acayip şiş bacaklarım daha öncede yırtılma olmuştu çok tedavi görmüştüm bu defa zedelenmeymiş iyi bari çok canım yanıyor ayağa kalkınca oturunca birşey yok@morordek düzelince toplu yaparım cezamı yaz toplu veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?