Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

e hatun akademik olunca her şey planlı oluyor doğal olarak

İnşallah ben de 60 olurum ağustosta :))

Ayyy olmaz mı yaaa :)) gaza geldim kalkip Leslie mi yapsam bi fasil daha
ne kaaadaaaar hayırlı şeylere vesile oluyorum
kalk yap yapabiliyosan 1 mil 2 mil takıl kafana göre ben üst katta oturuyorum yapamıyorum geç saat olunca en fazla 9 a kadar

ne kaaadaaaar hayırlı şeylere vesile oluyorum
kalk yap yapabiliyosan 1 mil 2 mil takıl kafana göre ben üst katta oturuyorum yapamıyorum geç saat olunca en fazla 9 a kadar

Ben annemlerdeyim şimdi ve ev alt katta :)) gidip 1 mile yapayım. Sağ ol var ol verdiğin gaz için gidiyorum ben

Ben annemlerdeyim şimdi ve ev alt katta :)) gidip 1 mile yapayım. Sağ ol var ol verdiğin gaz için gidiyorum ben
ne demek efeniimm herzaman bekleriz gaz isteyene itinayla gaz verilir
bide ben gaza gelsem 2 öğüne düşüremiyorum ben yaa...
erkene de alamıyorum öğünlerimi
puuffsss bak efkarlandım gidiyim 2 bardak daha su içiyim peeehhhhh

yazayım hemen misafirim vardı biraz önce gittiler çocukları yatırıp açtım bilgisayarı geçmişi okuyodum:) ebru bugun gelmedi hiç galiba
Maalesef canım. Gelemedim. Gündüz temizlik falan yaptım. Akşamda 6 tepsi poğaça yaptım buzluğa attım. Şimdi de son olarak bulaşıklarımı bitirdim.İşim yenbi bitti anlayacağınız.
Sahurluk olarakta patatesli poğaça yedim.

Canim sabah kahvaltını erken yapiyorsan 2ye dusurmek cok zor bence. Ben hafta sonlari oglene doğru kahvaltı yaptigimda anca aksam yemegi yiyip dukkani kapatıyordum ki arada da ara ogun yapıyordum. Aksami ben de erkene cekemeyenlerdenim, yapanlara helal olsun vallahi :)

ben 60 kiloyken bikini giyiyodum valla giy nolcak :)

Merhaba hanımlar size bir sorum olacak kalori kısıtlaması hakkında bilgisi olan var mı??? Ve son olarak reglken yenebilecek en az kalorili tatlı vanilyalı dondurma mıdır :))
ben kalori kısıtlaması yapıyorum gunde 1000 kalorinin altında kalmaya çalışıyorum, mümkünse hurma ya da tarçınlı su öneririm bende tatlı olarak :)

kollontai
Burdayaaa benim menüüü tatlım siz sabahken ben akşamı bitirmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…