Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B blanche_ea ne yapıyosun canım kaçırdım mı ist gidebilirim diyodun gittiniz mi?

yok beybi gitmedik, ben tum gun calistim; islerim vardi.

ya canim ben de bu sabah dune gore +400 ciktim ki sadece saat 11'de kahvalti yaptim tum gun, oluyor arada gidiyor sonra ama bence de ara ogunlu beslenmek, az az ama sik yemek gerek sanirim. Ben de oyle daha cok faydasini goruyorum. Bir de yuruyus ve balik cok iyi geliyor bana; dun yuruyus yapamadim islerim vardi ama bugun cikacagim simdi, yine yollara vururum kendimi :)

Hava sıcak dikkat et :)

kollontai
Burdayaaa benim menüüü tatlım siz sabahken ben akşamı bitirmiş oluyorum
hımm sen hangi ulkedesin? ben o kısmı kacırmısım

3 gun saf pro yap

Peki peki öyle olsun ama ben midemdeki isyanı bastırmak için yardım istemiştim aslında
no no no! karnım ac de, ama oyle yiyecek isimleriyle tesvik yok, zıpladın mı bakem

Kizlar günaydın güne süper bu K ahvaltiyla başladım yeşillik ağırlıklı ama öğlen kayinvalidemlerin yazlığına gidecez ve esim lahmacun yaptıracak napicam ben ya
yemiycen tabi ki, bugune kadar ne yaptıysan tam tersini yapıcan
bu senin pazar menun oluyo degil mi, dunku menuden 100 cezan var fazladan leslie 1 mile yaparsan cezaya sayarım, yaparsan yaz

Maşşallahın var canım 3.5kilo çok iyiymiş. Bu haftada aynı gayreti göster lütfen

Ay sorma ben basmadan tuşlara gereksiz yerlere bağlanıp duruyor Allah tan telefonlar varda işimiz kolay:)
tatlım su siskinligini nasıl cozeriz diye dusunuyorum senin aklında bi fikir var mı ben saf pro yap diycem ama kabızlıgın gectimi? bir de saf pro yaparkeen yulaf kepegi yersen kabızlık olmuyo

kızlar eskisehirdeki en yakın arkadasım acele bi kararla iki hafta sonraya nikah gunu almaya karar verdi, daha kesin degil ama muhtemelen gun alacaklar, 58 olmam lazım o gune kadar birde dun jillianımı yaptım ter attım ay nası mutluyum anlatamam, hem de level 3 yaptım

Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?

Menü bildirimin akşam olabilir canım ama özellikle cuma kg bildirimi önemli diye uyarmak istedim

Canim benim adetim bu ay 10 gun gecti bu surecte maydanoz kürü yaptim ama hic etki etmedi.bana reglin mi gecti

tatlım su siskinligini nasıl cozeriz diye dusunuyorum senin aklında bi fikir var mı ben saf pro yap diycem ama kabızlıgın gectimi? bir de saf pro yaparkeen yulaf kepegi yersen kabızlık olmuyo
Canım ya sabak normal yedim 2 haş yumurta 4 yeş. zeytin 1-2 dilim dom. Salat.çay 1dtbe
biraz oncede 1kase yoğurda 1salatalık pul biber nane limon sıkıp yedim
Ağır yemekler yemiyorum akşamada yeş. Elma yicem :)

Canım ya sabak normal yedim 2 haş yumurta 4 yeş. zeytin 1-2 dilim dom. Salat.çay 1dtbe
biraz oncede 1kase yoğurda 1salatalık pul biber nane limon sıkıp yedim
Ağır yemekler yemiyorum akşamada yeş. Elma yicem :)
gayet iyi menüler, o zman beklemekten başka yol yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…