- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.121
B blanche_ea ne yapıyosun canım kaçırdım mı ist gidebilirim diyodun gittiniz mi?
Kizlar gunaydinnnnnnn ben aksami bile bitirdim @parkbyull kesin birşeyi yalnış yaptik ama neyibende bu subahhh şokkkkladımmm 74.600 çıkdım kesinlikle detoks yapmayi dusunuyorum cumaya kadar gitsin bari gidebildigi kadar varmisin yapalim beraber arkadasim yapardi kilosu takildiginda sebze meyveyi at blandira ic icine ya yogurt yada diyet sut su koy ic gitsin
Sabah
Omlet
Peynir
Ogle
Hicbirsey
Aksam
Buharda börülce
Yogurt
3 litre su
Yatmadan yavas tempoyla 30 dk kesin yuruyecem leslie ablamla bacaklarim yoksa sisecem gene
Sanirsam karatay teyzemi dinleyip cok uzun süre aç kalmamdan kaynaklaniyor kilo verememem az ve sıkmı yemeliyim kilo veren arkadaşlar bi el atin lutfen
Hava sıcak dikkat et :)yok beybi gitmedik, ben tum gun calistim; islerim vardi.
ya canim ben de bu sabah dune gore +400 ciktim ki sadece saat 11'de kahvalti yaptim tum gun, oluyor arada gidiyor sonra ama bence de ara ogunlu beslenmek, az az ama sik yemek gerek sanirim. Ben de oyle daha cok faydasini goruyorum. Bir de yuruyus ve balik cok iyi geliyor bana; dun yuruyus yapamadim islerim vardi ama bugun cikacagim simdi, yine yollara vururum kendimi :)
Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Ay benebrusonmez 'den daha iyi degilim kilo verme konusunda zaten 61 baslamistim en basta, bir ara 56.9 olabildim maximum :) Ta ne zamandir buralardayim.
Zaten ben rakiplerimi mezun edip duruyorum. Birini daha mezun etmek zor olmasa gerekE işte takılırsınız birlikte
Format işi kötü yaakızlar bilgisayara virüs bulaştı kahretsin format atıcaz telden girerim :)
hımm sen hangi ulkedesin? ben o kısmı kacırmısım
3 gun saf pro yapGünaydın kızlar teknik bir sorun sebebiyle evde giremiyorum nete malum eşya toplamasıda var..şimdi benim moralim çok bozuk.
İnanın fazladan ne bir ekmek yedim ne aburcubur...ama 96.8kiloykan tartıya çıkma gafletini gosterdim 99.9u görünce yığıldım kaldım bir şey yemediğim halde bu 3kşlo nerden çıktı anlamadım...bedenim resmen beni zorlayıp gardımı kırmaya çalışıyor..sanırım ben şu am me kan grubu diyetiyle ne başka diyetle uğraşabilcem..abancam proteine ama bu 3kilo(((((
no no no! karnım ac de, ama oyle yiyecek isimleriyle tesvik yok, zıpladın mı bakemPeki peki öyle olsun ama ben midemdeki isyanı bastırmak için yardım istemiştim aslında
yemiycen tabi ki, bugune kadar ne yaptıysan tam tersini yapıcanKizlar günaydın güne süper bu K ahvaltiyla başladım yeşillik ağırlıklı ama öğlen kayinvalidemlerin yazlığına gidecez ve esim lahmacun yaptıracak napicam ben ya
bu senin pazar menun oluyo degil mi, dunku menuden 100 cezan var fazladan leslie 1 mile yaparsan cezaya sayarım, yaparsan yazKizlar gunaydinnnnnnn ben aksami bile bitirdim @parkbyull kesin birşeyi yalnış yaptik ama neyibende bu subahhh şokkkkladımmm 74.600 çıkdım kesinlikle detoks yapmayi dusunuyorum cumaya kadar gitsin bari gidebildigi kadar varmisin yapalim beraber arkadasim yapardi kilosu takildiginda sebze meyveyi at blandira ic icine ya yogurt yada diyet sut su koy ic gitsin
Sabah
Omlet
Peynir
Ogle
Hicbirsey
Aksam
Buharda börülce
Yogurt
3 litre su
Yatmadan yavas tempoyla 30 dk kesin yuruyecem leslie ablamla bacaklarim yoksa sisecem gene
Sanirsam karatay teyzemi dinleyip cok uzun süre aç kalmamdan kaynaklaniyor kilo verememem az ve sıkmı yemeliyim kilo veren arkadaşlar bi el atin lutfen
Ay sorma ben basmadan tuşlara gereksiz yerlere bağlanıp duruyor Allah tan telefonlar varda işimiz kolay:)Format işi kötü yaa
Beni sinir ediyor hep
Maşşallahın var canım 3.5kilo çok iyiymiş. Bu haftada aynı gayreti göster lütfenGünaydın kızlar,
@toplight @muska77 @morordekkollontai B blanche_ea
Yapam kilo bildirimimi geç kalmasın sonra.
Malumunuz geçen hafta yine tartı gününe denk gelmişti girişim.Tam 1hafta oldu ve 91kilo ile başlayan 1haftalık çaba an itibariyle 87,5Çok hızlı bi giriş oldu ama bakalım haftaya neler olacak. Böyle bi skor gelmez ama listeye güzel bi giriş yaparım 2haftanın toplamıyla ve takıma katkım olur umarım.
Bu hafta listede değilim ama kolaylık olsun diye yapayım.
Başlangıç : 91kg 15Nisan
Hedef :60 (şimdilik)
Güncel : 87,5 22Nisan
Fark : 3,5 kg
Yüzde: ((91-87,5)/91)*100 = %3,84
Haftalık mesajda 70sanırım ama yazmaya çalışıyorum sürekli
Başka bişey var mıydı arkadaşlar.Eksik varsa söyleyin hemen. Herkesciklere tartıda mutlu sonuçlar bugün inşallaaah,amin
Hayrına beni mezun et kızz:)Zaten ben rakiplerimi mezun edip duruyorum. Birini daha mezun etmek zor olmasa gerek
tatlım su siskinligini nasıl cozeriz diye dusunuyorum senin aklında bi fikir var mı ben saf pro yap diycem ama kabızlıgın gectimi? bir de saf pro yaparkeen yulaf kepegi yersen kabızlık olmuyoAy sorma ben basmadan tuşlara gereksiz yerlere bağlanıp duruyor Allah tan telefonlar varda işimiz kolay:)
Eee nasılsın bakalım organik hatun.Ay sorma ben basmadan tuşlara gereksiz yerlere bağlanıp duruyor Allah tan telefonlar varda işimiz kolay:)
Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?
Menü bildirimin akşam olabilir canım ama özellikle cuma kg bildirimi önemli diye uyarmak istedim
Canım ya sabak normal yedim 2 haş yumurta 4 yeş. zeytin 1-2 dilim dom. Salat.çay 1dtbetatlım su siskinligini nasıl cozeriz diye dusunuyorum senin aklında bi fikir var mı ben saf pro yap diycem ama kabızlıgın gectimi? bir de saf pro yaparkeen yulaf kepegi yersen kabızlık olmuyo
İyiyim canım senden naber:)Eee nasılsın bakalım organik hatun.
Hmm o zaman yarın onu da deneyeyim. Bugun sogan suyu ictim yani ıykkkk diye diye. Hala regl olamadım, uyuz oldum, taktım kafaya iyice.
gayet iyi menüler, o zman beklemekten başka yol yok :)Canım ya sabak normal yedim 2 haş yumurta 4 yeş. zeytin 1-2 dilim dom. Salat.çay 1dtbe
biraz oncede 1kase yoğurda 1salatalık pul biber nane limon sıkıp yedim
Ağır yemekler yemiyorum akşamada yeş. Elma yicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?