- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.141
Sanırım oruçtan olabilirEbrucum oruç tuttuğundan sabit kaldın sanırsam işte bende hazirana kadar ne verirsem kar diyorum ramazanda bitiminde 2 kilom gitse bile kar sayıcam kendime bu hafta sıkı tutucam az kaldı ramazanabayramda şıkkkk olmalıyım bayram çoçuğu gibi
evet oruc metabolizmayi yavaslatir canim, bence sen normal yeme duzenine donsen daha iyi verirsin; ama dini sebeplerden vs ise bilemem tabii ki :)Sanırım oruçtan olabilir
regl bitince geçer diye düşünüyorum hayırlısı bakalım ne dicem bugunden sonra başlarım cezaları kontrole:)gayet iyi menüler, o zman beklemekten başka yol yok :)
Çok çok geçmiş olsun Defne ablaMerhaba arkadaşlar eve geldim duş yapıp üstümü degistirdim tekrar gidicem şimdi hastaneye.
Benim işim baya uzun sürecek gibi. Bence bir kaptan seçin. Takım mağdur olmasın. Ben yine arada gelmeye çalışırım ama zor biraz
Hayırlı olsun hayatım tebrikk edeiimmm..kızlar sanırım yeni kaptanınız ben oldum hepimize hayırlı olsun :) tığ yapcem hepinizi tığ :)
Yatiştin bana deseneYa ben bu hafta gorecegim galiba 58leri ayy nasil mutlu olduum
sağol canımhep beraber vericez inşallah kiloları:)nilsub kaptan yardimciligin hayirli olsun. Ben bu hafta değişik bir usul deneyecem gitmesi lazim.kilolarin cumaya eksi bildirim olsun takimimiz ustlerde olsun dimi ama..
Sosyal medya kullanmam ama instagram actim kendime zayiflamak için. Gorsel olarak paylasacagim
tamam hayatım öğlen 1 lahmacuna belki itiraz edemem ama yanında cola olmamış ne kadar zero olsada içinde tatlandırıcı var ve vucud onu şeker diye algılıyor yanında ayran içseydin keşke lütfen mayonezide bırak :) ceza olarakDünkü menümü hemen yazayım siz kızmadankollontai morordek toplight B blanche_ea nilsub
Yalnız cok kızmak yok
Sabah:
iki yumurtadan omlet
2 dilim tb ekmeği
4 dilim kaşar peyniri
1 tk bal 1 tk kaymak
Öğle: 1 lahmacun
1 bardak cola zero
Akşam:
7 tane köfte( az mayonezli)
Bir tabak salata
2 bardak ayran
Ara öğünler:
1 elma
3 ceviz
5 fındık 2 incir
Bir avuç Antep fıstığı
3 tane bisküvi dilimi
Su: 2 lt
Spor yapamadım bugün telafi edeceğim inşallah. Birde dün pek keyfim yoktu sürekli bişeyler yemek istedim kendime zor hakim oldum
valla bende geçer diye umuyorum ama daha fazla tahammülüm yok 62 li rakamları görmeyeregl bitince geçer diye düşünüyorum hayırlısı bakalım ne dicem bugunden sonra başlarım cezaları kontrole:)
sağol atatlım :) sana söyleyecek sözüm yok ama, gayet iyi gidiyorsun buraya geldiğinden beri en iyi olduğun zamanlar sadece bu hafta sabit gelme sakın !!!Hayırlı olsun hayatım tebrikk edeiimmm..
Artık bizi ne hale getirirsin o şüpheli
tek söyleyeceğim ve bence sana en güzel ceza, bu menüyü kilo almak isteyenlere önerebileceğim!Dünkü menümü hemen yazayım siz kızmadankollontai morordek toplight B blanche_ea nilsub
Yalnız cok kızmak yok
Sabah:
iki yumurtadan omlet
2 dilim tb ekmeği
4 dilim kaşar peyniri
1 tk bal 1 tk kaymak
Öğle: 1 lahmacun
1 bardak cola zero
Akşam:
7 tane köfte( az mayonezli)
Bir tabak salata
2 bardak ayran
Ara öğünler:
1 elma
3 ceviz
5 fındık 2 incir
Bir avuç Antep fıstığı
3 tane bisküvi dilimi
Su: 2 lt
Spor yapamadım bugün telafi edeceğim inşallah. Birde dün pek keyfim yoktu sürekli bişeyler yemek istedim kendime zor hakim oldum
görmemişim beee ne baarıyon, yazsana bi daha cezaları yazıp yürüyüşe çıkayım :)ee dün yazdım ya ben menümü bari iftira yapma 2 saatte yürüyüş yaptım.....
akşam gezmedeydi vardır belki kaçamğı yakışıklı beyaz atlı bir prens bulduysa adam buna ne ye dediyse yemiştir bu şimdibtlbetul ben yürüyüşe çıkıyorum tatlım, cezalık bi durumun varsa gelince yazarım artıkın :) ama yoktur senin menünde kaçamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?