Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanırım oruçtan olabilir

Çok çok geçmiş olsun Defne abla
Acil şifalar diliyorum.

nilsub kaptan yardimciligin hayirli olsun. Ben bu hafta değişik bir usul deneyecem gitmesi lazim.kilolarin cumaya eksi bildirim olsun takimimiz ustlerde olsun dimi ama..

Sosyal medya kullanmam ama instagram actim kendime zayiflamak için. Gorsel olarak paylasacagim

Dünkü menümü hemen yazayım siz kızmadan kollontai morordek toplight B blanche_ea nilsub
Yalnız cok kızmak yok

Sabah:
iki yumurtadan omlet
2 dilim tb ekmeği
4 dilim kaşar peyniri
1 tk bal 1 tk kaymak

Öğle: 1 lahmacun
1 bardak cola zero
Akşam:
7 tane köfte( az mayonezli)
Bir tabak salata
2 bardak ayran

Ara öğünler:
1 elma
3 ceviz
5 fındık 2 incir
Bir avuç Antep fıstığı
3 tane bisküvi dilimi

Su: 2 lt
Spor yapamadım bugün telafi edeceğim inşallah. Birde dün pek keyfim yoktu sürekli bişeyler yemek istedim kendime zor hakim oldum

sağol canımhep beraber vericez inşallah kiloları:)

tamam hayatım öğlen 1 lahmacuna belki itiraz edemem ama yanında cola olmamış ne kadar zero olsada içinde tatlandırıcı var ve vucud onu şeker diye algılıyor yanında ayran içseydin keşke lütfen mayonezide bırak :) ceza olarak kollontai

ee dün yazdım ya ben menümü bari iftira yapma 2 saatte yürüyüş yaptım.....

regl bitince geçer diye düşünüyorum hayırlısı bakalım ne dicem bugunden sonra başlarım cezaları kontrole:)
valla bende geçer diye umuyorum ama daha fazla tahammülüm yok 62 li rakamları görmeye tamam canım gelene gidene dikkat edersin menülerde yanlışları uyarırsın gibi gibi, ben kendi yazdıklarımı genelde kontrol ediyorum gözden kaçırmamak için ikinci birinin yardımına ihtiyacım var sadece :) fazladan yapmamız gereken bişey olursa söylerim yalnız zynp1980 i görürsen hemen sor niye bildirim yapmadı niye gelmiyo iki kere sordum cevap vermedi ve listede bu haftada gelmezse haftaya diskalifiye zaten ama ortalamayı düşürüyo işte

Hayırlı olsun hayatım tebrikk edeiimmm..
Artık bizi ne hale getirirsin o şüpheli
sağol atatlım :) sana söyleyecek sözüm yok ama, gayet iyi gidiyorsun buraya geldiğinden beri en iyi olduğun zamanlar sadece bu hafta sabit gelme sakın !!!

tek söyleyeceğim ve bence sana en güzel ceza, bu menüyü kilo almak isteyenlere önerebileceğim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…