- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.181
ahaha erisem keskeEriyeceksin kızım yavaş gel:)
Bence de ya 1000 kalorinin alti direkt metabolizma hizini dusuruyor, ben o yuzden cok az kalori almamaya calisiyorum artik :)Aç kalıncada gitmiyor bu kilolar guzellik az yiyip sık yemek daha mantikli bence çok aç kaldigimi bilirim gr gitmisse 1 salatalik bile yesen aninda gerigeliyor artik bize sabirrrrrrrrr lazimmmmmeninde sonunda gidecek baska yolu yok gidecekkkkkk sabir sabirrrrrrrrr
Aynen tatlim yaa bide cok kisa surede alisiyor ilk hizli veriyorsun 1 hafta sonra gr gitmiyor birkac kez denedim yok yarinbende degistircem cok uzun sure ac kalmiyacam hemde 1000 kalorinin altina dusmeyecem bakalim degisecekmi kilom gecen yazmadim tatlim boylarimiz ayniymis senle bence kilon superrrBence de ya 1000 kalorinin alti direkt metabolizma hizini dusuruyor, ben o yuzden cok az kalori almamaya calisiyorum artik :)
AminnnnnnSağol canım hepimize hayırlı olsunda incecik olalım:)
Tamam canım sildim:)
Tamam yapınca yazarsın silerim kalan 100 de:)Canim ben de 100 unu zipladim 100 u kaldi
ben gecen sene 1000 kalorinin alti yaptim zayifladim da baya ama surdurulebilir degil ve neredeyse hicbir sey yemememe ragmen hic kilo veremiyordum.Aynen tatlim yaa bide cok kisa surede alisiyor ilk hizli veriyorsun 1 hafta sonra gr gitmiyor birkac kez denedim yok yarinbende degistircem cok uzun sure ac kalmiyacam hemde 1000 kalorinin altina dusmeyecem bakalim degisecekmi kilom gecen yazmadim tatlim boylarimiz ayniymis senle bence kilon superrrbende 55-57 arasi olmak istiyorum insaallah ineriz istedigimiz kiloya bir daha almamak uzere
Senin kız erkenciymiş.kızlar kızım 7 yaşında burda komşumun oğlu var geçen sene anasınıfınada beraber gittiler bu sende 1. sınıftalar bugun yanyana gösteri yaptılar anne hüseyin beni seviyomuş bende onu seviyorum buyuyunce evlenicem dedi şok oldum kendi kendime güldüm durdum kızımada bişey diyemedim @btlbetul duy kızım senden önce koca buldu
Canım sen emzirdiğin için çok içmen normal zatenSpor yaptigim için çok susuyorum bugün. Kizartmadan da olabilir :))) bir daha ne yerim ne de anneme gelirim zayiflayana kadar :/
Dondurmaları yiyip duruyor zaten.Kiz sen demedin mi. Dun ödül verdim kendime diye. Yoksa hergun ödül mu yapıyorsun
Hayırlı olsun tatlım. Fena bi kaptan yardımcısı olcan benceşekerim nasıl yardım edicem yapılması gerekenleri söylersin sen bana :)
Ama oruç olmadığımda da kendimi tutamıyorum. Bugun aç karnına 1 y.k saf z.yağı içeceğim. sindirimimi hızlandırır umarım.sana kocaman bir alkış tatlım ama sen sürekli böyle yaparak metabolizmanı yavaşlatıyosun bence :)
Olur tabi şekerim...Hayrına beni mezun et kızz:)
Aslında temel sebep kendimi tutamayıp çok yemem. Oruçken frenleyebiliyorum.evet oruc metabolizmayi yavaslatir canim, bence sen normal yeme duzenine donsen daha iyi verirsin; ama dini sebeplerden vs ise bilemem tabii ki :)
Tamm canım... 58.1 düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak. BEn ne zamdır leslie yapmıyorum.bugun yapsam mı ki??sağol atatlım :) sana söyleyecek sözüm yok ama, gayet iyi gidiyorsun buraya geldiğinden beri en iyi olduğun zamanlar sadece bu hafta sabit gelme sakın !!!
Evet özellikle benim gibi çok fazla kilosu olanlar için sabır ilk kuralAç kalıncada gitmiyor bu kilolar guzellik az yiyip sık yemek daha mantikli bence çok aç kaldigimi bilirim gr gitmisse 1 salatalik bile yesen aninda gerigeliyor artik bize sabirrrrrrrrr lazimmmmmeninde sonunda gidecek baska yolu yok gidecekkkkkk sabir sabirrrrrrrrr
saol ebrucummGeçmiş olsun Duygucuğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?