Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de ya 1000 kalorinin alti direkt metabolizma hizini dusuruyor, ben o yuzden cok az kalori almamaya calisiyorum artik :)

Bence de ya 1000 kalorinin alti direkt metabolizma hizini dusuruyor, ben o yuzden cok az kalori almamaya calisiyorum artik :)
Aynen tatlim yaa bide cok kisa surede alisiyor ilk hizli veriyorsun 1 hafta sonra gr gitmiyor birkac kez denedim yok yarinbende degistircem cok uzun sure ac kalmiyacam hemde 1000 kalorinin altina dusmeyecem bakalim degisecekmi kilom gecen yazmadim tatlim boylarimiz ayniymis senle bence kilon superrr bende 55-57 arasi olmak istiyorum insaallah ineriz istedigimiz kiloya bir daha almamak uzere

ben gecen sene 1000 kalorinin alti yaptim zayifladim da baya ama surdurulebilir degil ve neredeyse hicbir sey yemememe ragmen hic kilo veremiyordum.
En iyisi acele etmedenyavas yava bence mesela haftada %1 kayip cok ideal, cok hizli olmasina gerek yok.

Ya ben de 59'um 36 beden giyiyorum ama, 36'nin ust versiyonuyum daha ziyade 37'yim sanki :)
Biraz daha zayif olmak istiyorum, simdi yaz da geliyor hem daha genc daha citir duruyor bence.

Senin kız erkenciymiş.

Evet özellikle benim gibi çok fazla kilosu olanlar için sabır ilk kural

Menumu yazayım
Sabah
1 yumurta
Çok az peynir
Nane
Maydanoz
Domates
Salatalık
Öğle
1 lahmacun (mecburiyetten)
1 kutu ayran
Ikinci
Cilek yedim 9 10 tane
Akşam
Kozde

İyi akşamlar herkese,
bugün az hareketli geçti keyifsizlik bana da vurdu herhalde hem hava kapalıydı hem de yarın sınav var streslerdeyim sanırım..kocaman oldum hala sınav stresi poff yaa
Neyse menümü yazayım

kollontai morordek nilsub

Geç sabah erken öğle yemeği diyelim
1haşlanmış yumurta
4y.zeytin
biraz peynir
2yk z.fasulye
yarım dilim ekmek

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam
Ton balıklı salata

Su: 2,5lt
Spor: 2mile leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…