- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.701
kızcağız cevap vermiyor yanlız nasıl manyakların arasına düştüm diyip kaçmadıysae bari gecen cumayi soyle de kizcagiz sevinsin.
kızım sen 63 leri gördüysen öldürüceğim kendimi
heee sonra 100 kilo olniye tehdit ediyon olm yaaa... neyse inekleri bana şeyet vasiyet... bi tane de çatal...
kızcağız cevap vermiyor yanlız nasıl manyakların arasına düştüm diyip kaçmadıysa
ıhımm ıhhıımmm bende kayınvalidesi olurum kendilerininayyyy kesin benden korktu... gel kızzz boyun boyuma denk... sana sataşmam... benim derdim kavaklarla...bir de magnumlularla....
ıhımm ıhhıımmm bende kayınvalidesi olurum kendilerinin
illlaaaaa yicen ineklerimi yaneeeeeeeeeeeeeuzun uzuuun çiğneeyerek yerim....
he valla gittiilllaaaaa yicen ineklerimi yaneeeeeeeeeeeee
illlaaaaa yicen ineklerimi yaneeeeeeeeeeeee
oğlun inek getirdi sensiz yedik gaynanaa....
betüş dün paylaştığın link 4 mil mi sen onumu yapıyorsun:)oğlun inek getirdi sensiz yedik gaynanaa....
betüş dün paylaştığın link 4 mil mi sen onumu yapıyorsun:)
evet ben biraz baktım daha enerjik birde yanında 5 milevar yapabilirmiyimki 1.28 dk yapmak istiyorum ama sıkılırmıyım acep:)mili yok onun o başka bir video yani mil sınırı yok... bütün vücudu çalıştıran cinsten ve daha koşmalı mıoşmalı bişi... yeni buldum onu daha yapmadım hiç.... malum günler bitince inşallah.... şimdi kolumu oynatçak enerjim yok....
Nerede 5 mile ya bana da gonderir misin?evet ben biraz baktım daha enerjik birde yanında 5 milevar yapabilirmiyimki 1.28 dk yapmak istiyorum ama sıkılırmıyım acep:)
bekle şekerim :)Nerede 5 mile ya bana da gonderir misin?
Buldum, normalde baya yerden kaldirilmis ama burada var : https://ok.ru/video/22772779675leslie sansone 5 really big miles ( yandex e bu adresi yaz açılan sayfanın video bölümüne gir çıkıyor canım deneyip söyle bakalım olucakmı?) B blanche_ea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?