- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.681
şimdi kaç kilosunuz,ayyy boyumuz yakın.... ben de bu gruba 74 iken gelmiştim... olur olur burda bir sürü psikopat var ayyy hayır bir de magnum yiyip kilo veriyolar ben onu hiç anlamıyorum.... sen de verirsin yane....
Elli kusur diyince goren de 52, 53 sanir; 59 yanibırak şu sıskayı yaaa amacı bizi gıcık etmek onun :)) elli küsur kg insan niye saf protein günü yapar ki... magnum yemeli bence....
şimdi kaç kilosunuz,
Elli kusur diyince goren de 52, 53 sanir; 59 yani
sende de var boyle gaz durumlari, uzerine olmayan pantolon alma hikayen gibi. Ilginc
Karar verdim ya saglikli beslenme + fazla fazla spor ne kadar yapabilirsem :)
diyorum ya bunlar bizi kahrımızdan öldürücekler atalım biz bunları zayıflama grubunda 58 kilonun ne işi var yahubırak şu sıskayı yaaa amacı bizi gıcık etmek onun :)) elli küsur kg insan niye saf protein günü yapar ki... magnum yemeli bence....
ne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsamheee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....
3 e 5e takılmıcan artık möhim olan elli ile başlaması....
heee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....
hımm anladım, o zaman cuma gününü bekliyorum :) peki kızlar ben nerden başlamalıyım ne yapmalıyım nasıl bir yeme düzeni oturtmalıyım, sizlerden öneri ve gazz bekliyorum :)) bende her cuma buraya şukadar kg gitti yazabileyimm yaaa...
59 59, 58 olamadim daha :)diyorum ya bunlar bizi kahrımızdan öldürücekler atalım biz bunları zayıflama grubunda 58 kilonun ne işi var yahu
Oldu canim, 1 klo alsan 60lardasin; yok oyle.
Oha, bari 1 tanesini 40 beden falan alsaydin yahu; giyerdin.
sen ona bakma onun hobisi netten 36 beden kıyafet sipariş edip onlarla konuşmakne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam
e bari gecen cumayi soyle de kizcagiz sevinsin.sölemem yarıştayız.... cuma öğrenirsin :)) rakiplerim var benim.... meraktan çatlasınlar....
ne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam
aman gözünü seveyim kaptana uyup magnum ve 4/3 pasta yeme..... kaptanı karga olanın ayy pardon laf soktuğum kişiler karıştı :))))
e bari gecen cumayi soyle de kizcagiz sevinsin.
1 tanesi bi olsa diğerleride insafa gelicek diyosunheee işte o bi pantalondan 4 tane var :))) birine sığarsam diğerleri de olcak işte :))
sen ona bakma onun hobisi netten 36 beden kıyafet sipariş edip onlarla konuşmak
kızım sen 63 leri gördüysen öldürüceğim kendimigeçen cuma 65,4 tüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?