Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sende de var boyle gaz durumlari, uzerine olmayan pantolon alma hikayen gibi. Ilginc

Karar verdim ya saglikli beslenme + fazla fazla spor ne kadar yapabilirsem :)

heee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....

hımm anladım, o zaman cuma gününü bekliyorum :) peki kızlar ben nerden başlamalıyım ne yapmalıyım nasıl bir yeme düzeni oturtmalıyım, sizlerden öneri ve gazz bekliyorum :)) bende her cuma buraya şukadar kg gitti yazabileyimm yaaa...

heee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....
ne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam

aman gözünü seveyim kaptana uyup magnum ve 4/3 pasta yeme..... kaptanı karga olanın ayy pardon laf soktuğum kişiler karıştı :))))

ne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam

heee işte o bi pantalondan 4 tane var :))) birine sığarsam diğerleri de olcak işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…