Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle kabul ediyrum tabi...:) boyum 157 kilom 72 yaş 39..hedef kilo 57 inşallahhh...
Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum. Azimli ve kararlıysan eminim ki güzel kilolar verirsin burada. Takım biraz kalabalık oldugu icin sürekli devam edebilecek kişileri almaya çalışıyoruz, eğer tamam dersen neden olmasın :)
Günlük menülerini paylaşmanı bekliyoruz, Cuma günleri ve pazartesi (kontrol amaçlı) kilolarımızı yazıyoruz. Günlük 5 ve üzeri mesaj bekliyoruz burada, motivasyon ve devamlılık için. Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar, kaptanımız kollontai unuttugum bir sey varsa ekler.

Hep yapıyosun zaten dedikodumu, şaşırt biraz beni
aman gözünü seveyim kaptana uyup magnum ve 4/3 pasta yeme..... kaptanı karga olanın ayy pardon laf soktuğum kişiler karıştı :))))
Evet hatlar karışmış

sen uzunca boşuna yazmışsın tatlım kız gelip direk bizi ( betüşü ve beni )bulunca kaçtı yanlış yere geldim galiba dedi bence çatlaklar için motivasyon takımı gibi olduk

kızlar hadi ben yürüyüşe gidiyorum heeeeeeeeeee
bide unutmadan kızıcam artık size uyumayıp oturdum mu kimse gelmiyor akşamları yattım mı
herkes toplanıyor maşallah ben oturunca herkes toplansın okaaaaaaa:)

Kesinlikle kabul ediyrum tabi...:) boyum 157 kilom 72 yaş 39..hedef kilo 57 inşallahhh...
aramıza hoşgeldin canım, takımın deliler kadrosuyla tanışmışsın umarım kaçırmamışlardır seni, ben takım kaptanıyım şu magnum yiyip zayıflayan :) 152 boyum şuan 62 kiloyum 72 ile başlamıştım, kuralları kaptan yardımcımız anlatmış zaten, kararlıysan tekrardan hoşgeldin aramıza :)

kızım dedim işte kaçamak, sen 6 ayda bıktın ben 1 yıldır diyet yapıyorum arada kaçıyo işte! hem sen sonuca bak, ameliyat olalı bir buçuk ay olmasına rağmen aldığım toplam kilo 3,3 buna başarı denir kızım, 15 gün yattım bir ay aadet olamadım bi dünya yedim spor yok ama hepi topu üç kilo aldım onu da bu hafta iade edicem çatla da patla :)
heee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....
benim bi arkadaşım 40 bedenken 36 beden pantolon almıştı bacağından gemiyodu aldığında, ben 2 aya buna gircem dedi kız hakkaten iki ay sonra giydi pantolonu gezdi azim işte :)
kızım sen 63 leri gördüysen öldürüceğim kendimi
kız nerdeeee 63 olcam der 66 olur gelir o :)

çok pardon kızlar, acil iş çıktı.. kaçmadım kaçmamda :) dedim yen katıldım ve çok acemiyim, gelen mesajları kaçırabiliyorum, yanlış yere cevap yazıyorum :)) ama alışıcam idare edin.. BEN HAZIRIM sizler gibi bende gün be gün kilo vermek istiyorum ve yönlendirmenizi önerilerinizi bekliyorum...

bugün ki menüm

toplam 885 kalori

sabah 10,30
2 haş yum
2 dlm kız cavdar ekmeği(35 gr)
yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
30 gr peynir
30 gr kaymak

öğlen 14,00
1 kase corba (200 gr)

ara 15,00
1 kase çorba (200 gr)

akşam 16,30
2 kivi (130 gr)

su 3 lt
spor
leslie 5 mile ( 1 saat 28 dk) nilsub tatlım bunu cezam yerine say
jillian level 3 (27 dk)

ne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam
Keşkeee benimkiler de çuvallaşsa da alışveriş yapsam. Gönlümce strese girmeden Alışveriş yapmayı özledim

kızcağız cevap vermiyor yanlız nasıl manyakların arasına düştüm diyip kaçmadıysa

Hoşgeldin canım

İnşallah oda olacak bizde ayy pantolonlar düşüyo artık üstümden alışverişe çıkıyorum diyeceğiz :)
Ağzından bal damlıyor canım .az kaldı diycem ama iki aya ancak olur.hiç olmamasındansa yine iyi

benim bugün ki menum, sabah yağda 1 yumurda 30 gr civarı peynir ve 3-4 adet zeytin, öğlen barbunya + bulgur pilava + cacık ve 3 dilim beyaz ekmek , az önce 4-5 adet çikolatalı bisküvi...ama inşallah akşam yemek yemeyeceğim ve an itibari ile yürüyüşe başlıyorum, yani evimle işim arası yaklaşık 10 km, hergün arabayla gelip gidiyordum veee birazdan çıkıp yürüyerek gideceğim... yani yarın itibari ile daha dikkatli besleneceğim.. Ama sizden yarın başlamak üzere bir diyet listesi istesem..

savurgan bugün menü bildirmemişsin ????
savurgan'ın menüsü asagıdaki uzun mesajın içerisinde gizli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…