- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.861
Karatay çok güzel aslına bakılırsa bizim damak tadımızada uygun geçen yıl türkiyeye gittim gelirken kitabını alıp gelmiştim okudum uygulama başlamıştım ilk hafta 2,5 kilo vermiştim diğer 3 hafta haftada 1 kilo rahat veriyordum sonra aman az gidiyor diye devam etmedim keşke etseydim damlaya damlaya göl olur misali şimdiye tığ olmuştumKarataya başlayayım diyorum sizce faydasını görür müyüm ??
Sporu yapıyorum canım ben zaten çok hareketli biriyim herkesde ona takmış türkiyeye gittiğimde annem artık kızıyordu yavrum sen niye totonun üzerine 5 dk oturmuyon diye dayımlar falan kız sen hangi ara gittinde geliyon cin gibi nerden ne zaman çıktığın belli değil diyorlar ciddi anlamda oturmayı sevmeyen biriyim işim gücüm olmasa rahat 7-8 saat yürürüm 1 haftadır kan hapı alıyorum doktor acil al dedi o da söylemesi ayıp kabız yaptı beni ondan kaynaklanıyor sanırsam kilo verememe bide onu kullanmadan açlık hissetmeyen ben acayip açlık hissediyorum bugün kullanmıyacamCanim menulerini simdi hatirlayamiyorum ama sporunu icine sinerek yapiyo musun..hareket cok onemli ac kalmaktansa bence..bi de yeni daha yolun basindayiz biz hemen su koyuveriyon bacim etmavücut yeni bi sisteme alismak icin 21gun bekler sonrakk hafta savasir sonra da pes eder..sabret sonu guzel olacak bence
liste düzenletirseniz anında kaçarım valla ben evdeki dolapları zor düzenliyorumBir suru alinti yaptim da aslinda hepsine diyecegim ayni :)
Cheat meal bircok diyetisyen tarafindan veriliyor evet de arkadaslar cumadan sonra yapsaniz bunlari :)d_mndc Duygucum hadi senin gene mazeretin kabul edilebilir dun bayilmissin esin surpriz yapmis falan da hepsi bi gunde olunca bi error verdim yani ben de :))) bi de carsamba carsamba yanii, artik yarin dengele de cuma eksiyle gel :)
Diger arkadaslar icin de tavsiyem cheat meal'i yapiyorsaniz da cezasina katlanacaksınız demektir :) bilenler bilir ben de gayet yapiyordum takim icinde yarisirken, cuma sabahlari tartilip eksiyi gordukten sonra gidip simidimi yiyordum kahvaltida ama o kadar yani :) sonra kollontai bana ceza keser, paşa paşa cezami zıplardım
O yuzden lutfen ama lütfen cuma ya da hafta sonu yapin yapacaksaniz ve oyle saldirircasina yemeyincunku cumaya ramak kala yapilmasi takimin yüzdesinin yerinden oynaması demek :)
nilsub hele ki sen gofret, cikolata yiyecegim falan demissin, hele bi ye de senin yuzunden nota alirsak listeleri sana duzenlettiririz valla
Geçmiş olsun Bende 3 gündür aynı durumdaydim dün kizim öyle oldu bugünde esim çok zor bu durumay kızlar midem çok fena uyutmadı beni bugun uyandım biraz önce üşüttüm galiba hafif bi bulantı bi ağrı:)
Kızlar vallahi kafayı yicem bi tartılıyorum 74 kilo gidip su içiyorum hopppp74.700 bu neee yaaa kafayı yiyecem kilo vermek aç kalmakmış anacım ilk ödem su falan atıyon patırrrr patırrrrr gidiyorr sonra 100 gr gidip 300 geri geliyor bu ne iş anlamadım gitti hiçbir şey yemezsem kilo gidiyor yersem normal kilomun üzerine ekleniyor4 litre su içiyorum ondanmı kaynaklanıyor acaba su kurbağısına döndüm ödem atıcı çayda içiyorum yokkkkkk yokkkk nerde hata yapıyorum bilmiyorum en iyisimi yağsız salata yiyeyim bakim oda olmadı attın beni denizlerede kurtulayım bariii
Kesinlikle gorursun, bence de basla; karatay yapanlarin forumlari da var burada; takip edebilirsin.Karataya başlayayım diyorum sizce faydasını görür müyüm ??
Eevet kesinlikle katılıyorum.Cehat meal yapmanında bir adabı var yaniBir suru alinti yaptim da aslinda hepsine diyecegim ayni :)
Cheat meal bircok diyetisyen tarafindan veriliyor evet de arkadaslar cumadan sonra yapsaniz bunlari :)d_mndc Duygucum hadi senin gene mazeretin kabul edilebilir dun bayilmissin esin surpriz yapmis falan da hepsi bi gunde olunca bi error verdim yani ben de :))) bi de carsamba carsamba yanii, artik yarin dengele de cuma eksiyle gel :)
Diger arkadaslar icin de tavsiyem cheat meal'i yapiyorsaniz da cezasina katlanacaksınız demektir :) bilenler bilir ben de gayet yapiyordum takim icinde yarisirken, cuma sabahlari tartilip eksiyi gordukten sonra gidip simidimi yiyordum kahvaltida ama o kadar yani :) sonra kollontai bana ceza keser, paşa paşa cezami zıplardım
O yuzden lutfen ama lütfen cuma ya da hafta sonu yapin yapacaksaniz ve oyle saldirircasina yemeyincunku cumaya ramak kala yapilmasi takimin yüzdesinin yerinden oynaması demek :)
nilsub hele ki sen gofret, cikolata yiyecegim falan demissin, hele bi ye de senin yuzunden nota alirsak listeleri sana duzenlettiririz valla
Merhaba diyetinin ilk haftaları ama bence yavaş yavaş ekmeği azalt.3 dilim ekmek çok hemde bir öğünde.Önce 2 dilime sonra 1 dilime indirebilirsin.Ben bide salam vs. çok tavsiye etmiyorum sağlıklı olmadığını düşündüğümden.Paketli gıda katergorisine girdiğinden.Sabah yumurta, peynir, zeytin, bol yeşillik daha iyi oluyor.Yada haftada 1 tercih et salam çok seviyorsan.Ben mesela haftasonu kahvaltısında haftada 1 i geçmemek üzere sucuğu tercih ediyorum.Peynir olarakta sürme peynirler,krem peynirler sağlıklı değil.Normal peynir yemeni tavsiye ederim.Benden bu kadar :)ay günaydın buralar dutluk olmuş listede takımı bulamayınca çığlık aticiiiiğiiidim
nasılsınız takımdaşlarım.. önce dünki menümü bir sıralayayım....
sabah:2 dilim çavdar ekmeği arası peynir sürüp yedim çaylarım şekersiz
öğlen ızgara tavuk bonfile yedim yanında takriben 3 kaşığa tekabül eden bulgur pilavı vardı ve kola zero yarım bardak
akşam 4 tane ızgara köfte bir kase yoğurt bir tabak yağsız tuzsuz sebze çorbası (bakıcımın oğluma yaptığı çorba günlük taze yapılıyor fazla yapmış)
su 2 litre içmişimdir .
spor da 2072 adım yoğun mesaiden dışarı çıkamadım...
şimdi gelelim bugüne telefonum geldi sonunda .......
kalori sayacağım ..fatsecret çalışmadı nedense bende onu silip kalori sayacı ve diyet günlüğü diye puanı yüksek güzel bir program yükledim..
boyumu ve kilomu yazınca bana günlük 1200 kalori 33 haftalık bir program çıkardı..
şimdi sabah kahvaltısını eklediğimde 334 kalori çıktı kalan 866 kalori sabah için bu kalori fazla mı olayda şu 3 dilim çavdar ekmeğinin arasına torku karminsiz salam ve krem peynir ve maydanoz koydum double burger gibi yaptım yani şekersiz çay..3 dilim fazla biliyorum da bugün o görüntüyü yakalamak istedim ekmeğim batondu dilimleri küçüktü tabi..
yorumlarınızı bekliyorum bugün hava güzel gibi duruyor öğlen yürüyüşe çıkarım yüksek ihtimal.. bir de 7 dk diye bir program ekledim 30 ar saniyelik 12 hareketten oluşan bu program düzenli yapıldığında dehşet işe yarıyormuş.
hepinizi öperim canlarr gelin gari de haydiiiiiiiiiiii
O zaman diline hakim olucan, çikolata gofret sayıklayıp takımı isyana teşvik etme :) En büyük cezayı sana yazarız valla.liste düzenletirseniz anında kaçarım valla ben evdeki dolapları zor düzenliyorum
O zaman bi 200 zıpla çekirgeKızlar merhaba ben dünkü menümü yazayım sizekollontai morordek nilsub B blanche_ea
sabah yarım simit bir üçgen peynir bir dilim kaşar bir bardak az şekerli cay
öğlen Yarım muz bir adet ceviz
akşam bir kase mercimek çorbası
Ara öğün bir bardak ayran
Su: 2 lt
Spor yapamadım çünkü dün rahatsızdım
Merhaba diyetinin ilk haftaları ama bence yavaş yavaş ekmeği azalt.3 dilim ekmek çok hemde bir öğünde.Önce 2 dilime sonra 1 dilime indirebilirsin.Ben bide salam vs. çok tavsiye etmiyorum sağlıklı olmadığını düşündüğümden.Paketli gıda katergorisine girdiğinden.Sabah yumurta, peynir, zeytin, bol yeşillik daha iyi oluyor.Yada haftada 1 tercih et salam çok seviyorsan.Ben mesela haftasonu kahvaltısında haftada 1 i geçmemek üzere sucuğu tercih ediyorum.Peynir olarakta sürme peynirler,krem peynirler sağlıklı değil.Normal peynir yemeni tavsiye ederim.Benden bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?