Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok özür dilerim hayatım. Yarın mutlaka bildirim yapacağım. Ve sabit olacağımı sanmıyorumm.Şimdi eve geldik.Hemen tartılayım.
Evet lütfen desteğini herzaman isterim.Sen olmasaydın ben hala 63 de olurdum.Hatta abartmıyorum dahada almış olurdum. Senin spor ve menü yorumlarını dikkate alıyorum benim için değerli çünkü

yarın da oruçlu olacaksan öğleden sonra tartıl istersen, eksi gel o zaman :) tamam canım ben sana gaz veririm merak etme :)

Nereye gittiniz kız şehir dışına? :) Bu kadar yürüdügüne göre güzel bi yer olmalı :)
Çok da güzel denemez ama yinede Hakkariden sonra her yerin gezilecek kadar güzel olduğuna inanıyorumm...
Van'a gitmiştik. Daha önce çok gittim ama şehir merkezinde gezme imkanım olmamıştı. Neresi varsa gezdim. Görümcemin çocuklarına ciciler aldım. Çok iyiydi..Eşim benimle gelemedi o ayrı takıldı ama yinede iyi geldi.Burada pek gezme imkanım olmuyor.Pisikolojik olarak iyi geldi

Menüye gelliinnnn
Vayyy maşallahhh
Jilliana da başlamışızzz.Tebrikklerr

nilsub naber organik hatun özledim seni
Nerelerdesin.?
Valla bugün çok yoğundum bugün kurs hocamı kahvaltıya ve öğlen yemeğine aldım akşam üst gitti bende yürüyüşe çıktım bi duş aldım oturdum şimdi ohb misss yeşil çay yapıcam kendime bizi bıraktığın gibi :) iyi hadi biraz gezip kafa dağıtmışsın sevindim iyikide geldin nerde bu demeye başlamıştık:)

hımm edremite gidebilirsin bir de kız kalesi var oradan gölü seyretmek çok güzleldir :) çarşı pazarında da rengarenk entariler satılıyo :)

Ya ne oldu bilmiyorum ama bizi tamamen bırakma olur mu.??
Kaptanlık senin kararın zor ve sabır isteyen bi iş sonuçta ama ideallerine ulaşmadan pes etmemeni umuyorum.
bakalım canım artık, ben zaten bırakmam diyeti ama mesele üç gündür bu kadar aç kalma sebebim yüksek bi yüzdeyle listeye girmek çünkü ortalama çok düşük kendimi bu kadar zorlamak da istemiyorum artık

Menüye gelliinnnn
Vayyy maşallahhh
Jilliana da başlamışızzz.Tebrikklerr
he ya geçen hafta başladım, zıplamalar dikiş yerini ağrıtıyo, ama onun dışındaki hareketleri yapıyorm :)

Evet tutarım yine
tamam canım sen öğleden önce bildirim yap yine de, birde 4 gibi tartılırsın fark olursa onu yazarız .

Ohh ohh maharetli hatunsun. Ben hala misafir ağırlama konusunda çekingenim. Çağırsam eşimin butun arkadaşları gelir ama kültür farkı, benim yemek konusundaki acemiliğim falan misafirim çok olmuyorr.
Çok aratmadığıma sevindim.2 gün ayrı kalsam hemen özlüyorum sizleri

ahhh ahhhh 63 ......... dur ben bi 300 zıplıyım....

kızlar menüm

sabha
1 tabak taze fasulye

ara 1 kase kiraz

öğlen 1 tavuk but kalçalı

ara 3 adet mısır lı bişi varya etinin ondan

akşam 1 kase çorba

su 1 litre anca oldu şimdi 2 ye tamamlıyiciğim

spor
koşmalı bir leslie 3 mil
bir deee 300 zıplama

şimdide bir duble kahve içicem yemişim tartıyı....

Kahvenin zayiflamaya yardımı oluyor mu ya ben de içem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…