Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

miss gibi Türk mutfağı kızım... ciğerden sonra artık şaşırmazsınız sanıyordum pik noktam ciğerdi....

Yarın güzel bi eksi göreyim diye mi akşamı ayranla gecistirdin? :) önceki günlerde baya kaçamaklı menülerinden sonra dengelemissin

vışşş avokadoooo elit kesim geldi dağalınnn..... ben de ezik ezik kahvaltı da zeytşn yağllı yiyiyim.....

Filtre kahveyi de unutmayalim, hele ki taze cekilmis. Her sabah ofiste beni benden aliyor, mutluluk sebebi.
yapan olsa bende içerim tembellikten makinesini aldım onun da temizlenme işi var yok mu bu işin daha kolayı hocam yeaaa
Ay ahaha sana zengin koca bulalim betus ya ama tembellikten tum kilolari geri alirsin valla

Ahaha koptum, o nasil bir kahvalti cidden ya btlbetul

Senden fazla fazla gelenin bi kısmını ben mi alsam

Bende hala gelen giden yok malum
Ay yok ya fazlasi da zarar, hayir hem sisim hem halsizim boyle bir garip hayat. Gelir seninki de, diyorum ya gunler bir sicak bir soguk yumurtaliklarimiz da manyaga dondu iyice

kız adamın paralarıylan inek alır alır yerim .... kahvaltıda bonfile pirzola yerim.... adam der oha görgüsüz boşar beni iki dakka da ayyy pisboğazlığım sonum oldu... amaan elin adamıyla mı uğraşçam gitsin piğğğs sokmam ben onu eve zaten bak iki dakka da boşandık :)))

Super menu ama kalori cok mu az ya? Hesapliyor musun sen? Bu kadar az kaloriyle surdurme bence, cabuk durdurursun kilo vermeni.

vışşş avokadoooo elit kesim geldi dağalınnn..... ben de ezik ezik kahvaltı da zeytşn yağllı yiyiyim.....

Ahaha kopariyorsun beni, sensin elit kesim asil ya; daha hayatimda hic sabah kahvaltisinda yiyecek bir zeytinyaglim olmadi

Evet spor yapmays vaktim olmayabilir demiştim almamistiniz. Ama spor yapıyorum bir şekilde. Leslie 1 numaram :) zumba da girdi sıralamaya girdi bugün :)

Allah biliyor da vermiyor o zaman mi diyelim

Yok yok verir daha kizim gencsin sen daha, bu da sanki 65 yasinda.

Gecen sene Ilica'da bir ciftle tanismistim teyze 67, adam 93 yasinda 3 senelik evlilermis; adam ama o kadar dincti ki inanamazsiniz

Allah biliyor da vermiyor o zaman mi diyelim

Yok yok verir daha kizim gencsin sen daha, bu da sanki 65 yasinda.

Gecen sene Ilica'da bir ciftle tanismistim teyze 67, adam 93 yasinda 3 senelik evlilermis; adam ama o kadar dincti ki inanamazsiniz

ahhh o yaşlı azgın tekeler.... 93 yaşında kendine göre çıtır birini almış.... adamlar niye yaşlansın ki kızım kadınları çökertiyolar onlara göre ne var...

yok be teyze de pek civil civildi ahaha ask her yasta ask betsum bence

aşk bir vişne iç iç kişneee :))) benim aşktan anladığım çok kıymetli boynuzlarım.... bütün erkekleri bir araya toplayıp ateşe verip kızılderili dansı yapasım var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…